Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım hoşgeldin çok güzel uyandım bugün sıratarak :))))))))))

bütün güzellikler afiyetli bişekilde bizim olur :))) bende evlenmeden önce rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm ve çoooooooooook uzun zaman rüyanın etkisinden kurtulamadım resmen o bebeğe aşık olmuştum o günden sonra hep oğlum olcak diyorum

ayy inşallah.suratı gözümün önünden gitmiyor o kadar güzeldiki sesi gülmesi ellerini bana doğru uzatıp al beni demesi.

slm canlarım gecmısı okuyamadım bıraz okurum dunde gremedım
dun sabahtan pıposta mısafır aksam mısafır bıde coluklu cocuklu ınsanlar evımın heryerınden cerez cıkıyor mutfak dandını ben bıtoparlanayım gelıcem
ayy kaynanam 3 haftadır ızmırde ogunda artık gele bılır sınırlerım bozuldu sımdıden sıtrest bastı

çok tatlıymş kıııı rüyan allahım hayırlısıyls o günleride görmeni nasip etsn canım yaaaa bende cinsiyet zamanı gelince görmeye başlamıştım bebek rüyası bebek oglanmış ama ben kıza benzyr diyrm o yüzden bu şekil rüyalar normal canım hayırlısını istemek lazım

allah kolaylık versn canım ya çok yorma kendini kııı ne misafiri böle bunlar ayrıca kaynanan sorunlumuki

kolay gelsin bacım valla misafir baş tacıdır ama gidişi çok can acıtır

merhaba arkadaşlar biz ilk defa bu ay korunmadık yumurtlama günlerinde yoğun ilişkiye girdik adetime 3 gün kala fortel test aldım negatif çıktı. bu aralar iştahım açıldı kasıklarımda hafif ağrı var ama bugün adet günüm kahverengi lekelenmelerim ve küçük küçük çok koyu kahverengi koyu bir şey geliyo diğer adetlerimde sanki bunlara rastlamadım hala olma şansım varmı hala ?

merhaba canm seni ümitlendirmek istemem ama bilgin olsun bazen bu tür lekelenmeler bebek yerleşmesinden kaynaklanır inş bebeğin tutunmuştur ve artık sennledir bu testler yanıltabiliyo bazen o yüzden adet günün geçince tekrar yap eğer hem adet günün geçip hemde negatif çıkıyosa kan testi yaptırman en mantıklısı hadi inş güzel haberlerle dönersin

benm nette gidip geliyr anlamadım ya kaç gündr nette sorun var adıki ttnet kullanıcısıyız eeee burcucum sennle tanışmamıştık sen naptın kaç yıllık evlsn ne zaman bebiş düşünmeye başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…