- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.861
günaydın canım hoşgeldin çok güzel uyandım bugün sıratarak :))))))))))
bütün güzellikler afiyetli bişekilde bizim olur :))) bende evlenmeden önce rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm ve çoooooooooook uzun zaman rüyanın etkisinden kurtulamadım resmen o bebeğe aşık olmuştum o günden sonra hep oğlum olcak diyorum :d
bende deldimmmmmmmmm s.a kızlarrrrrrrrr
kızlar günaydın
kızlar rüyamı anlatayım size :))) teyzemdeyiz eşimle ben oturuyoruz sonra yengem içerden sesleniyor bize hatice bebeğin geldi diye hemen beşiğin başına koşuyoruz eşimle ama diyor erken doğsu çok o yüzden çok küçük götürcekler diyor bana beşiğe bakıyorum nasıl güzel bi yüz anlatamam nasıl gülüyor sesi hala kulaklarımda kahkaha atıyor resmen bana kollarını uzattı al beni diye aldım kucağıma kokladım kokladım öptüm onu çok güzel bi yüz bakmaya doyamazsın çok güzeldi sesine uyandım gülmesine çok güzel bi rüyaydı. ayın 20 sinin salı akşamı rüyamda ilk kez hamile gördüm kendimi pazar günü hamile olduğumu öğrendim ilk defada bebeğimi gördüm erkekti bebeğim.benim oğlum olcak :)))))))
slm canlarım gecmısı okuyamadım bıraz okurum dunde gremedım
dun sabahtan pıposta mısafır aksam mısafır bıde coluklu cocuklu ınsanlar evımın heryerınden cerez cıkıyor mutfak dandını ben bıtoparlanayım gelıcem
ayy kaynanam 3 haftadır ızmırde ogunda artık gele bılır sınırlerım bozuldu sımdıden sıtrest bastı
aleykümselam canım hoşgeldin
ayy inşallah.suratı gözümün önünden gitmiyor o kadar güzeldiki sesi gülmesi ellerini bana doğru uzatıp al beni demesi.
slm canlarım gecmısı okuyamadım bıraz okurum dunde gremedım
dun sabahtan pıposta mısafır aksam mısafır bıde coluklu cocuklu ınsanlar evımın heryerınden cerez cıkıyor mutfak dandını ben bıtoparlanayım gelıcem
ayy kaynanam 3 haftadır ızmırde ogunda artık gele bılır sınırlerım bozuldu sımdıden sıtrest bastı
hatice arada topik değiştiriyo gözümden kaçmadı
nerdesnz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayım cnm profesyonel fotoğraf makinesi alcam inş başka topikte yorumlara baktım :) hatice çıkmış
hımmmmmmmmmm anladım canım ayyy evet kaçtııııııııııı ne marka düşünysn
merhaba arkadaşlar biz ilk defa bu ay korunmadık yumurtlama günlerinde yoğun ilişkiye girdik adetime 3 gün kala fortel test aldım negatif çıktı. bu aralar iştahım açıldı kasıklarımda hafif ağrı var ama bugün adet günüm kahverengi lekelenmelerim ve küçük küçük çok koyu kahverengi koyu bir şey geliyo diğer adetlerimde sanki bunlara rastlamadım hala olma şansım varmı hala ?
canon 60d almayı düşünüyorum inş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?