- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.901
Akşam yatıyorum kaynanam geldi.eşimde yemek yapmış tepsiye koydu getirdi önüme önümden aldı meyve falan yaptı toparladı ortalığı kaynanamda bakıyor oğlum sana noldu diye :)))))))))))))))))))))
eeee o kadarda olsun :d azcık şımartılma zamanı gelmiş onuda gözardı edemeyiz :d
ne eziyetler edicem ona zaten başladım ben geçenlerde canım bişey istiyor dedim bu mevsimde olmayan bişi arkadaşa sormuş bu aylarda aşerme başlamaz o haticenin aşermesi diye :))))))))))
bunlar iyi günler gecenin 2 3 kaldırcam onu al bunu al diye
kızzz bende pyle dıyordum ama kıyamıyorum sımdıde yazık onlarada cnm ıstese bıle alcagımız fırsatı yakalayınca soyluyorum dun cnm ıstemıstı dıe
bende ılk senın kadarken asermıstım
bazen tehdıt edıyorum ama kızdıgımda bak oyle bısı aserırımkı ınan tırım tırım ararsın dıyorum susuyoo:26:
ben normalde hep canı bişeyler isteyen biriyim zaten saat bakmaksızın çok eşim gece vakti bişeyler aramıştır alışık yani :)))))))) ozamanlarda diyordu sen şimdiden böylesin hamile kalsan vay halime diye :))))))) ama canım hiç bişey istemiyor uyuzluk olsun diye yaptım bi kaç şey buldu aşerenler için manav varmış. Izmirde bulmuş getirdi arkadaşı :))))
sonuna kadar kıyıcammmmmmmmm
Oda güzelmiş dur onuda deneyim biz küsüyoruz Ya kızım ben çok değişik bi ruh haline girdim herşeye kızıyorum herşey ters geliyor gözüme. Ortaokuldayken başladığım sigarayı b,krekte bıraktım türk kahvesini hergün içerrdim mutlaka duygularım alt üst şekildeyim
kıy kız afferım sana hatıcem senın bulantıların yok dımı masallah olsa baslardı demmkı olmuycak ne guzel kız vallahı kıskanıyorum
Saka tabıykı senın adına cok sevındırık oldum
bulantım yok canım benim bu zamndan sonra başlamaz inşallah kabızım kasık ve başağrım var benimde
12 de kalktım ve hala uyuyorum ayakta
ne eziyetler edicem ona zaten başladım ben geçenlerde canım bişey istiyor dedim bu mevsimde olmayan bişi arkadaşa sormuş bu aylarda aşerme başlamaz o haticenin aşermesi diye :))))))))))
bunlar iyi günler gecenin 2 3 kaldırcam onu al bunu al diye
kabızlık zor bende 8 haftada cektım 1 hafta kadar aglıyordum vallahı wcden cıkınca cok sukur bıdaha hıc olmadım sıvı tuketcen napcan
OHH MAŞALLAH UYKUCU UYU UYU KIZIM BÜYÜSÜN
bende gece wc çok gider oldum bidahada uyuyamıyorum bi kaç saatlik uykuyla ayaktayım bide sabaha karşı yanıyorum ben resmen ateş basıyor
kayısı nar ne dediler se yaptım geceden suya koydum sabah suyunuda içtim ama yok karnım taş gibi çok şiştim normalmiş buda
benim yengemde 1 aylıkken aşermeye başlamış niye olmasın olur tabi oh oh :) adamı gönderir göndermez yaz bize
yok kız canım istemiyor bişey.hamile değilken daha çok şey istiyordum bende şaşırıyorum mesala ben hergün mutlaka çikolata yerdim tatlı manyağı birisiydim 10 gündür canım istemiyor hiç yemedim mesela.onları uyuzluk olsun diye yaptım istediğime değil :.)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?