- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.921
yok kız canım istemiyor bişey.hamile değilken daha çok şey istiyordum bende şaşırıyorum mesala ben hergün mutlaka çikolata yerdim tatlı manyağı birisiydim 10 gündür canım istemiyor hiç yemedim mesela.onları uyuzluk olsun diye yaptım istediğime değil :.)))))))))))
ates basmaların cok normal cnm dahada fazla bascak o atesler esım benden once dalsın uykuya hemen yorganı fırlatıyorum esım uyanıyo bogazıma kadar cekıyor yorganı ayy delırıyorum anlamıyo usuyorum sanıyor puuufuufff
:)))))))))) budamı normal yani herşey normal be anam
deniyorum bak kaç gecedir akşam oturuken donuyorum resmen içim titriyor sabaha karşı 4 5 gibi nasıl ateş basıyor yanıyorum
neyse kızlar ben kaçıyorum eşim aradı gel dükkana akşam gezelim alemlere akalım dedi
ohhhhhh benim yerimede gez iyi eğlenceler
:)))))))))) budamı normal yani herşey normal be anam
deniyorum bak kaç gecedir akşam oturuken donuyorum resmen içim titriyor sabaha karşı 4 5 gibi nasıl ateş basıyor yanıyorum
kız dogurcan hatıce sen bende cıkolata yemeden uyuyamazdım esım artık cıkolata almaktan bıkmıstı bana ama gebelık basından berı ıyy aklıma bıle gelmıyor
akşam rüyamı yazdım okudunmu. eşimle oturuyoruz yengem sesleniyor hatice bebeğin geldi diye beşiğin başına gidiyoruz ama diyorki erken doğdu küçücük ama nasıl güzel bi yüzü var anlatamam nasıl gülüyor gülme sesine uyandım erkekti
ben geldimmm haftasonu tayfasii naberrr
ben geldimmm haftasonu tayfasii naberrr
aaaa okumustumda erkektıyı atlaısım ayy kız ne olursa olsun yaa ruyaları bıle bu kadar tatlıyken cınsıyetın ne onemı var evlat ıste az bekletmedıler bızı cnm allah kucagınada alamyı nasıp etsın ruyandakı tatlı evladı
nolsun istee ya dunden beri yagmur araliksiz yagiyo canm skldi benim de evde..
gecenlerde yazmistim ya esimin is problemiyle ilgileniyoruz bu aralar o evdeyken pek giremiyorum
o yuzden..n
dun kontrole gttim ovulasyon donemindeyim elimden geldignce degerlendirmeye caliscam ama
moraller bozuk olunca ne olur bilmiyorum bakalim
nolsun istee ya dunden beri yagmur araliksiz yagiyo canm skldi benim de evde..
gecenlerde yazmistim ya esimin is problemiyle ilgileniyoruz bu aralar o evdeyken pek giremiyorum
o yuzden..n
dun kontrole gttim ovulasyon donemindeyim elimden geldignce degerlendirmeye caliscam ama
moraller bozuk olunca ne olur bilmiyorum bakalim
dooru soluyosun canimm vardir elbet bi hayir... calisalim bakalim calis calis nereye kadar acabavardır bundada bi hayr bol bol çalış ozaman madem evdesiniz boş durmayın
zamani vakti ne zaman gelicek acaba merak ediyorum...sal cayira dusunme etme hayrlisi olsun desede insan dusunmeden edemiyo iste..hayırlısı olsun cnm sen sal cayıra rabbım buyuk vaktı geldıyse bebegın hayırlısıyla gelır zaten hıc onu dusunme o veletlerın gelcegı varsa sıtrete derde kedere bakmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?