Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

uyuzluk hat safhada yani oda güzel valla bende hamile olayım eşimin burnundan fitil fitil getircem ahdım var

:)))))))))) budamı normal yani herşey normal be anam

deniyorum bak kaç gecedir akşam oturuken donuyorum resmen içim titriyor sabaha karşı 4 5 gibi nasıl ateş basıyor yanıyorum

:)))))))))) budamı normal yani herşey normal be anam

deniyorum bak kaç gecedir akşam oturuken donuyorum resmen içim titriyor sabaha karşı 4 5 gibi nasıl ateş basıyor yanıyorum

yyyaaaaa gebelık boyle bısı ıste ınan sacma ve sapan bısı oluyorsun kendını tanıyamıyorsun komedıyaa dengesızlesıyosun ıste kısacası

kız dogurcan hatıce sen bende cıkolata yemeden uyuyamazdım esım artık cıkolata almaktan bıkmıstı bana ama gebelık basından berı ıyy aklıma bıle gelmıyor

akşam rüyamı yazdım okudunmu. eşimle oturuyoruz yengem sesleniyor hatice bebeğin geldi diye beşiğin başına gidiyoruz ama diyorki erken doğdu küçücük ama nasıl güzel bi yüzü var anlatamam nasıl gülüyor gülme sesine uyandım erkekti

aaaa okumustumda erkektıyı atlaısım ayy kız ne olursa olsun yaa ruyaları bıle bu kadar tatlıyken cınsıyetın ne onemı var evlat ıste az bekletmedıler bızı cnm allah kucagınada alamyı nasıp etsın ruyandakı tatlı evladı

yüzü hala gözümün önünde okadar güzel gülüyordiki kahkaha atıyordu sesine uyandım bende gülüyorum eşim diyo noldu bebeğim gülüyor bende gülüyorum dedim anlattım tersi olur tamam kesin kız dedi

sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün aklı başı yerinde hayırlısını rabbim versin kzı olsun erkek olsun hiç farketmez

Bir Amerikalı ile Japon safariye çıkmışlar. Her ikisi de son teknoloji silahlarını birbirlerine gösteriş yapmak için yanlarına almışlar.

Derken uzakta bir aslan görünmüş. Amerikalı, lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş. Ama karavana...

Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş. Fakat o da karavana.

Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doğru gelmeye başlamış. Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış. Japonsa hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış.

Amerikalı sormuş:
-Ne o, aslandan hızlı mı koşacaksın?

Japon yanıtlamış:
-Yoo, senden hızlı koşsam yeter.

nolsun istee ya dunden beri yagmur araliksiz yagiyo canm skldi benim de evde..
gecenlerde yazmistim ya esimin is problemiyle ilgileniyoruz bu aralar o evdeyken pek giremiyorum
o yuzden..n
dun kontrole gttim ovulasyon donemindeyim elimden geldignce degerlendirmeye caliscam ama
moraller bozuk olunca ne olur bilmiyorum bakalim

hayırlısı olsun cnm sen sal cayıra rabbım buyuk vaktı geldıyse bebegın hayırlısıyla gelır zaten hıc onu dusunme o veletlerın gelcegı varsa sıtrete derde kedere bakmıyorlar

vardır bundada bi hayr bol bol çalış ozaman madem evdesiniz boş durmayın

vardır bundada bi hayr bol bol çalış ozaman madem evdesiniz boş durmayın
dooru soluyosun canimm vardir elbet bi hayir... calisalim bakalim calis calis nereye kadar acaba
hayırlısı olsun cnm sen sal cayıra rabbım buyuk vaktı geldıyse bebegın hayırlısıyla gelır zaten hıc onu dusunme o veletlerın gelcegı varsa sıtrete derde kedere bakmıyorlar
zamani vakti ne zaman gelicek acaba merak ediyorum...sal cayira dusunme etme hayrlisi olsun desede insan dusunmeden edemiyo iste..
yas geciyo kuzum yaasssss bir ay daha bir ay daha gec kaldikca bu veletler bi ay daha gidiyo omrunden..
herseyin hayrlisi tabi de efkara bagladim ben bgun ya hava da kapali icim daraldiii
esim aradi geliyomus ben kaciyorum canlarim kizlara slm soleyin giremiyorum pek anladiniz siz

amma kaynatmışsınız kızlaar bee:)
bugn hiç çıkmadım yataktan. şimdide anneme gitcem yemeğe keyif bnm keyfim bu hafta ohh dinlenmeyi özlemişim bee....

haticee inş rüyandaki gibi melek yüzlü bi bebeğin olur cnm.
rosee hoşgeldin bol bol çalış hazır kocada evde

dieğr kızlar hepnize güzel haftasonları öpüldünzzzz........

Günayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelllerrrrrrrrrrrrrrr

yine geldi pzartesi yaaav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…