Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ebişin

oyyy ağlarken ne tatlı oluyorlar dimi
haticeee sultan bu bebişide sana hediye ediorum

Eklentiler

• $baby-crying.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 49

tatlım öle düşünme lütfen. inşallah hamişsindir. dua ediyom sizlere

burdamıydın canım demek ikizin olcak inşallah hadi hayırlısı=))

ikizmi aman allahım rabbim kucağına almayı nasip etsin

inşallah cnm öledir. merakla bekliom valla. ama biz kendimizi çok alıştırdık şimdiden ikiz olcak bebişler diye.
değerim ilk baktığımızda 19.52 idi 2 gün sonra 86 çıktı. doktorumda ikiz olabilir dedi çoğul gebeliklerde beklenenden yüksek çıkıomuş. normalde 2 katı artıyomuş değer bnm birden 4 katı oldu:)

merhaba kızlar nasılsınız neler yapıosunuzzz?
geyik yapıoz canım sen nerdesinn yaa dukan diyetini boşver gell biz seni zayıflatırız burda sana enginnn tecrübelerimden bahsederim doğumdan sonra nasıl 20 kilo verdim gel bayansu sırlarını açıklıyorrrrrr=))

ay ne güldüm nerden buldun kız bunu sen çok yaşa imi

bak görüyorsun dimi nasıl kafa buluyor benimle, ağlak oldum çıktım

bebek dediğin ağlar yaaaa hem ağlarken pek bi tatlı oluolar nedense oyyyy yerim yutarum

yaww keşke versemde :)) dukana bıraktım kendimi :) ama daha başlıyamadım yulaf kepeği bulmam lazımm bu arada nasıl verdin kıs ben doğumda çok az aldım ama doğumdan sonra felaketim başladııı hemde normal yemem aynı devam ettiği şekilde devam etti ama anlam veemedim sonra hipotroidim olduğu çıktı :)

yaww bendee bomba gidibim ama :))) bedenennn :))))))))
ruhen deil yani ruhan çok zayıf, çökük,bitkinn,,,herşey var yanii
ayrı ev istiorum allahım ne olur dualarımı kabul etttt

hadii hanımlar ben kaçarrrrr öğlen okunucak öğleni kılayım sonradaa dualarıma kaldığım yerden başlıyayım haticecim ben 30 okumuştum ekledin dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…