- Konu Sahibi haticemavi
-
bekleyelim bakalım Allah tan umut kesilmez... :85:
senin muslukların contasımı gevşek kısss sulugöz=))
dokunsan ağlıosun bu da bi belirti hamilemisin yoksa=))
burdamıydın canım demek ikizin olcak inşallah hadi hayırlısı=))
bakkk serfikk senin bebişte böyle olur annesi gibi
[ımg]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcqus4cqgıjfse6ozxnmaoaqmdpatvouc_5ktpmteo3zvwzc6xzod0luglmu[/ımg]
bakkk serfikk senin bebişte böyle olur annesi gibi
anladım canım bende de çok şükür hiç bir belirti yok geçen ay gibi saçmasapan kendimi kontrol ediyorum sankim göğüsler yeşil damalrar var silikten çöok nadir sızlama ama koyulaşma falan yok bende ki kuruntu ama neyse ben hamile değilim...bebişinin tombiş ayaklarını yerim ben yaaa..acaba cinsiyeti ne olacak
burdamıydın canım demek ikizin olcak inşallah hadi hayırlısı=))
ikizmi aman allahım rabbim kucağına almayı nasip etsin
[ımg]http://www.baby-gear.biz/wp-content/uploads/2010/12/baby-crying.jpg[/ımg]ebişin
oyyy ağlarken ne tatlı oluyorlar dimi
haticeee sultan bu bebişide sana hediye ediorum
oyyy kıyamam teyzesi o ağlamasın ben onun yerine de ağlarım
merhaba kızlar nasılsınız neler yapıosunuzzz?
geyik yapıoz canım sen nerdesinn yaa dukan diyetini boşver gell biz seni zayıflatırız burda sana enginnn tecrübelerimden bahsederim doğumdan sonra nasıl 20 kilo verdim gel bayansu sırlarını açıklıyorrrrrr=))merhaba kızlar nasılsınız neler yapıosunuzzz?
ay ne güldüm nerden buldun kız bunu sen çok yaşa imi
tatlım öle düşünme lütfen. inşallah hamişsindir. dua ediyom sizlere
sağol canım sen hamişsin duaların kabul olur
inşallah cnm öledir. merakla bekliom valla. ama biz kendimizi çok alıştırdık şimdiden ikiz olcak bebişler diye.
değerim ilk baktığımızda 19.52 idi 2 gün sonra 86 çıktı. doktorumda ikiz olabilir dedi çoğul gebeliklerde beklenenden yüksek çıkıomuş. normalde 2 katı artıyomuş değer bnm birden 4 katı oldu:)
bebek dediğin ağlar yaaaa hem ağlarken pek bi tatlı oluolar nedense oyyyy yerim yutarum
ay ne güldüm nerden buldun kız bunu sen çok yaşa imi
amann allahım o azgınlığı çok iyi bilirimmmmmmm :) bendede 5.5 azgınlığı var gııı :))sende görrr
hep bebek kalsalar keşke birde 4 yaşındaki bi erkek çocuğun azgınlığını görseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?