- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.321
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun ?? be heycanlıyım ikili testi yaptırıcam bugun kısmetse 2 bucukta detaylı ults. cektirmeye gıdıcem tek basıma cınsıyetı soylerlerse kımseye soylemıycem beni yalnız bıraktılar bugun :) hehe kayınvadem sozde benımle gelıcektı eşim işinden dolayı gelemeyecegınden ama dun baska bır ısı cıkmıs dıye cumaya ertele dedı bene ertelemedım once bana soz vermıstı cunku madem o kadar onemsız gelmese de olur :) anneeciğimde yurt dısında babamla hergun arıyo nasılım dıye aklı bende kalmıs soylesem yalnız gıdıcem dıye valla uzuntusunden hasta olur
günaydın canım bende bugün heyecanlıyım bebeğimi görmeye gitçem akşama inşallah.evet kimseye deme sadece biz bilelimm
güzel bi gün olsun bugün hepimiz için inşallah
günaydın canım bende bugün heyecanlıyım bebeğimi görmeye gitçem akşama inşallah.evet kimseye deme sadece biz bilelimm
güzel bi gün olsun bugün hepimiz için inşallah
günaydın kızlar,
dün giremedim kızdınız ama mide bulantıları keyif bırakmadı bende yazarken bile başım dönüyor sanki
girip okuyorum ama yazamıyorum yine midem bulanıyor uykum var çalışmak istemiyorum
hepiniz güzel sonuçlarla geln inş canlarım
yiğenlerim nasılmış bakalım bende öğreneyimmm
küstüm ben sizeeeeeeeee
ağladım burda heppp bühüü diyee yalnız çok korktum
iyi olun artık inşşş biran önce eski günlerimize dönelim :26:
heyyy bn geldimmm.....
nasılsınız güzellerim....
dün felaket yoğun birgündü bütün gün dışardaydım kıçım yer görmedi bi yemek yerken 5 dk oturdum. akşamda eve gttim pert bi şekilde. nasıl uyuduğumu bilmiyrumkocamın yüzünü bile görmedm doğru düzgün:) gecede uyandım uyuyamadım tv izliyim dedim ordada uyumusum üstüm açık bişekilde eşim kaldırdı ama kaç saat uyudum öle bilmiyom üzerimden dozer geçmiş gbi.
bugünde yoğun ama yermden kalkmaya hallimmm yokkkkkkkkk.............
heyyy bn geldimmm.....
nasılsınız güzellerim....
dün felaket yoğun birgündü bütün gün dışardaydım kıçım yer görmedi bi yemek yerken 5 dk oturdum. akşamda eve gttim pert bi şekilde. nasıl uyuduğumu bilmiyrumkocamın yüzünü bile görmedm doğru düzgün:) gecede uyandım uyuyamadım tv izliyim dedim ordada uyumusum üstüm açık bişekilde eşim kaldırdı ama kaç saat uyudum öle bilmiyom üzerimden dozer geçmiş gbi.
bugünde yoğun ama yermden kalkmaya hallimmm yokkkkkkkkk.............
burdayım kuzum yaaa dün arada girdim bi doktor var ona yazdım sonuçlarımı
sağolsun cevap verdi , baktım okudum yazdıklarınızı ama beynim dönüyor
bugün biraz daha iyiyim hep burdayım...bu arada doktoruma mesaj atmıştım
sonuçla ilgili idrar kültürü istedi onu da yaptırcam inşallah antibiyotiklik bi drum çıkmaz
Torunundan önemli ne işi olurmuş birr babanneninnnnnnnnnn
ayrıca bugn tosunumu görcem bnde:) mutluyum ama okadr başım ağrıyoki kaşlarımı çattım mutluluğumu yansıtamıyorum....
çok şükür 30 haftalara gircez azcık kaldı:) dün akşam resmen tosunumun kolunu hissettim kızlar oda yoruldu bnle yavrum yaydı kendini. kardeşimde valla ya bacağı ya kolu dedi dokundu durdu ama tosunum hiç kıpırdamadı yernden. bnm gbii dağınık yatcak anlaşılan.
günaydın canım , senin izin vaktin geldi sanırım günah değil mi ikinize de bu kadar koşturuyorsun
kendini düşün artık yaaa sen bu gidişle yolda doğurcan heee
Esmaaaa hoşgeldin cnm
yeter yav haydi izne çık artık evinde otur oğluşunla
çok yoruyo bunlar seniiiiiiii yazık size
hımm
iyi olmuş cnm fikir almışsın
ne zmn yaptırıcan onu inş kötü bişi çıkmaz cnm bakarsın ilaca bile gerek kalmaz
sen içini rahat tut
esma akşama görüşürüz şekerimmmm :)))))))))))))))))))))
sen hamilesin kzızım niye bu kadar yoruyolar seni.yavaş yavaş yap bari yetişen yetişir yetişmeyeni salla gitsin valla senden değerli kızım
serpil geçmiş olsun kuzucuk dikkat et valla havalar berbat herkes hasta zaten aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?