Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sağol canımcım ne kadar dikkat etsem de ofis kış mevsiminde olduğu için pek faydası olmuyor

bu akşam bebişinle buluşcan hayırlısı ile güm güm duyuracak sana kendini annesi:)

o zaman yorma kendini yaaa iş mi önemli sen mi bi yardımcı bulsunlar sana idarelik işi azaltırsın en azından , yazık yavrum içeriden anneeeeeeeee otur artık demiştir dün

serpilcim bukadr dert etme yaaa.. enfeksiyon olsa yanman ve kaşıntın olur. idrar kültüründe beenm bildiğim baterlere bakılıyor. dert etme hiç kendne. zaman geçtikce öle farklı şeyler hissedeceksin ki hepsini dert edersen sen geriye kalan 6 ay ızdırap dolu geçer. keyfini yaşa tatlım. çok şükür bulantıların var ama seni çok çok düşürmüyo. rahatlat azcık kndini.

demek buluşuyosunuz bugün heee hainlerrrrrrr
kıskandırın bakalım haftaya da ben gelcem işteeeee :))

yok esmacım o kadar telaşlı değilim ben bu sorunu hep yaşıyorum ve yatağa kadar düşürdüğü oluyor beni
o duruma gelmek istemiorum şu dönemde tek derdim o ,şu kültürü yaptırıyım de perşembe doktor duruma göre tedavisini uygular,
bulantıları da sorun etmiyorum sadece hayat kalitem düştü valla eve gidip direkt yatıyorum kocam bıkacak benden , dün dedim özürdilerim bıktın mı
bu durumdan çok da çirkinleştim saçmalama sen hamile kaldın daha da bi tatlılaştın ortada bi sorun yok rahat ol dedi

esmaaaaaaaaa benim karnımın sağ tarafında içeride bişeyler geriliyor kaç gündür rahim büyüyor dimi bebeğim de:)

yav kızlar acaba ikizmi yaptık biz ateşim fırlayıp iniyo hadi evvelki günkü yerleşmeydi bugünkü ne
dedim ikizin öteki teki yerleşiyo heralde
hahahaaaaaaaa
artık saçma sapan hayaller görmeye başladım :))))

dün gece rüyamda bodrumdayım, mekanlar sokaklar yıkılıyo her yer insann
sahilde ayyaşlar içiyo onlardan kaçıorum bi mekana giriyorum
seda sayanla demet akalın vardı
demetle baya bi muhbbet ettik kanka oldukk
seda da pek kısaymış pikme beee ona yüz vermedim

derya ya alemsin valla benim gibi acayıp ruyalar görüyorusun :)

:)))))))))))))) rüyaya bak açık bırakma kızım üstünü örtün güzelce

senin allah iyiliğini versin , bestelerini sataydın ya onlara
şu ateş tablonu bi görelim paylaş bakem

derya ya alemsin valla benim gibi acayıp ruyalar görüyorusun :)

:)))))))))))))) rüyaya bak açık bırakma kızım üstünü örtün güzelce

senin allah iyiliğini versin , bestelerini sataydın ya onlara
şu ateş tablonu bi görelim paylaş bakem

hahahahaaaaaa
vallaaa sabahları gülerek uyanıyorum halime yaa :))
hakkaten üstüm açık kalıyo galiba üşüyorum :))

serpilim besteler için görüşmelerim sürüyo bu akşam yine toplancaz demetlee

tabloma gelince işteeee huzurlarınızda şaheserim

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hehehe buluşun bakalım akşama iyi para iste heee kolay mı beste yapmak

bu tablo niyen böyle yaa bu ay farklılıklar var yorum getiremiyirim iniyor çıkıyor yokhh bu farklılık hayra alamet gibi hadi bakalım
geliyir bebik belki heee:):):)

esmaaaaaaaaa benim karnımın sağ tarafında içeride bişeyler geriliyor kaç gündür rahim büyüyor dimi bebeğim de:)

serpilimm serpilimmm azcık daha zaman geçsin bu duruma alışıp ona göre yeni hayat kaliteleri geliştirirsin.:) mesela bn artık uzandımı kalkamıyom yermden hemn eşim elimdne tutup kaldırıyo, gereksiz şeyleri sorun ediyorum falan ama zamanla eşlerde hepsine alışıyor. bnde aynı senn gibi çirkinleştiğimi düşünüyom ama eşimde aynı şeyi söylüyo bu halimzle bizi daha çok seviyolar

gerilme nedenn hem rahim hmnde bebeğin büyüyo tatlım ondan oluyo. bnm artık gerilme değilde acıma şeklinde oluyo:)

kazıklıcam hepsini serpilim kolaymı benim bestelerimi icraa etmek

valla tabloyu bende anlamadım bu ay diğer aylardan çok farklı
belki bi hayır vardır inş :)))

derya biz saçma rüyalar görüyoz diyoduk ama senn rüyalarının yanından bile geçemez bizimkiler.
rüyalarında bestelerin gibi farklı şekerim. bikaç aya patlamayaparsın sen magazin aleminde :))))))) ünlü rüyacı ve bestekar diye

heheheee
aştım kendimi cnm ya sormaaa, emin adımlarla ilerliyorum sanat dünyasında
onu bunu düşünmekten iyice sapıttı rüyalar da bende

Son düzenleme:

ayy esma biraz büyüse de alışveriş yapsam yaa hem kendime hem bebeğime çok heves ediyorum, kalitemi de arttırmış olurum şuan tek yaptığım şey eve gidip direkt battaniye altına girmek ve uyumak azcık büyüse de sıpam yemekler yesem gezsem onunla:):)

büyüsün teyzesi yaaa bir hafta sonra el sallasın bana iyi olduunu göreyim allah ın izniyle

kazıklıcam hepsini serpilim kolaymı benim bestelerimi icraa etmek

valla tabloyu bende anlamadım bu ay diğer aylardan çok farklı
belki bi hayır vardır inş :)))

aynen şekerim o besteler ne zor şartlarda yapıldı buralarda:):):)

hayırdır hayır merak etme inşallah halay çekeceğiz:)

BU ARADA BANA Bİ KISÇE YİĞEN DAHA GELİYOR ERKEK BEKLİYORDUK AMA DOKTOR KIZ DEMİŞ AMA NEDENSE HALEN ERKEK OLACAKMIŞ GELİYOR BANA
ABLA İSYANLARDA YALNIZ, EVE GELSİN CAMDAN AŞAĞI ATACAĞIM ONU İSTEMİYORUM DİYOR ERKEK İSTİYORDU NE YAPACAĞIZ BİLMİYORUM

aaaaaaa ne güzel hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inşş iki kız arkadaş olcaklar birbirlerine ne güzel
ne kada ayıp ama istememk te neymiş allahın verdiği can

aaaaaaa ne güzel hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin inşş iki kız arkadaş olcaklar birbirlerine ne güzel
ne kada ayıp ama istememk te neymiş allahın verdiği can

daha 9 yaşında ablası ama ve tek kız torun farkında başına ne geleceğinin onu da anlamak lazım kıskanıyor ve düşünüyor ki pabuçum dama atılacak
çünkü çok seviyoruz onu ve tek olmasını ne kadar kıymetli olduğunun farkında bende olsam kıskanırım ama bi şekilde kabullenecek çok zor işimiz çok ağladı dün yavrum
erkek istiyorum dedi :):)

hheeeeeee abla deyince görümcen istemiyor sandım kızzzz :)
ahh yavrum haklı tabi ne yapsın onun yaşınd olsak bizde kıskanırdık
ama görünce eminim bağrına basacaktır kardeşini

hheeeeeee abla deyince görümcen istemiyor sandım kızzzz :)
ahh yavrum haklı tabi ne yapsın onun yaşınd olsak bizde kıskanırdık
ama görünce eminim bağrına basacaktır kardeşini

allah iyiliğini versin çocuğunu niye camdan aşağı atsın
kıskanırdım valla ama değerini sonra anlayacak işte iyi ki olmuş diyecek
benim yok mesela eksikliğini gördüm yanii sanırım yeni doğan kısçeyi pek sevemeyeceğiz yanında
bide benimki de kız olursa tamamen isyanlara bağlar çocuk , babam kız çocuklarını çok sever
ilk defa anneme inşallah serpilinde kızı olur demiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…