- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.361
allah iyiliğini versin çocuğunu niye camdan aşağı atsın
kıskanırdım valla ama değerini sonra anlayacak işte iyi ki olmuş diyecek
benim yok mesela eksikliğini gördüm yanii sanırım yeni doğan kısçeyi pek sevemeyeceğiz yanında
bide benimki de kız olursa tamamen isyanlara bağlar çocuk , babam kız çocuklarını çok sever
ilk defa anneme inşallah serpilinde kızı olur demiş:)
tam olarak anladığım şeyi söyliyim mi
görümcen bebeği istemedi diye ona kızdın o gelincede onu camdan atacaksın diye anladım ilk okuduğumda
ay çok gldüm yaaaaaa kızlar ben iyimiyim sizce bi doktora gözüksem mi
kız olsun çamurdan olsun demişlerr yavrummmm
tabi hayırlı olan olsun da bence anne için de kızın tadı başka kim ne derse desin :))
ama oğlum olursada kaynana olcam erkek anası hi hih hiiii gelinlere çektircem ohh
çok sadist gördüm kendimi
ama oğlum olursada kaynana olcam erkek anası hi hih hiiii gelinlere çektircem ohh
çok sadist gördüm kendimi
bnn geldimm karnım hiç doymadı yaaa acım ben hala
bnn geldimm karnım hiç doymadı yaaa acım ben hala
geçmişi okumak istedim ama hangi sayfada kaldığımı unuttum :) neyse ben geldim içimde bir hiz yokh gebe kaldı diyo inş doğru bir histir valla heyecan yaptım benne zaman belli olcak bu kızın durumu ..? hatcem 2 hatim daha bitti kimler kaldı okumadığım ?
bende mantı yaptım seviyosan gel yiyelimo göbişindeki bebişi yerim ben hoşgeldin canım
afiyet olsun hadi senin aç olman normalde ben hiç doymuyorum hep açım 10 gündür ben sonumu düşünemiyorum bu gidişle kızlar :)))))))
bende mantı yaptım seviyosan gel yiyelimo göbişindeki bebişi yerim ben hoşgeldin canım
yokh acaba senin kızı oğluma istemekten vazmı gecsem ne ? sen benim oğlusumada ezıyet cektirirsin sadist dünürüm :)
geçmişi okumak istedim ama hangi sayfada kaldığımı unuttum :) neyse ben geldim içimde bir hiz yokh gebe kaldı diyo inş doğru bir histir valla heyecan yaptım benne zaman belli olcak bu kızın durumu ..? hatcem 2 hatim daha bitti kimler kaldı okumadığım ?
bende gelebilirmiyimmm
selammmm kızlarr nasılsınızzz
hatcemm bak çizelgene 100 üzerinden 100 veriorum şimdi çok güzel olmuş:))
ohhh maşallah bakıyorum da herkes kendi aleminde yeni gelenlere bi hoşgeldin derdin ne niye geldin diyen yok. dün ilk defa size birşeyler yazdım sanki hiçkimse okumadı. neyse herkese selamlar
selammmm kızlarr nasılsınızzz
hatcemm bak çizelgene 100 üzerinden 100 veriorum şimdi çok güzel olmuş:))
selam cnm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım?
sağol canım ya seni sormalı testmi yaptırdın?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?