Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tam olarak anladığım şeyi söyliyim mi
görümcen bebeği istemedi diye ona kızdın o gelincede onu camdan atacaksın diye anladım ilk okuduğumda

ay çok gldüm yaaaaaa kızlar ben iyimiyim sizce bi doktora gözüksem mi

kız olsun çamurdan olsun demişlerr yavrummmm
tabi hayırlı olan olsun da bence anne için de kızın tadı başka kim ne derse desin :))

ama oğlum olursada kaynana olcam erkek anası hi hih hiiii gelinlere çektircem ohh
çok sadist gördüm kendimi

ama oğlum olursada kaynana olcam erkek anası hi hih hiiii gelinlere çektircem ohh

yokh yavrım ateşin felan var mı kızzz nerden yazdın bu senaryoyu süpersin valla
yaa aslında kız da pek cici olur hani cilveli felan gerçi benim yiğenim kız olmasına rağmen hiç cilveli değildi
amannnn ivlat olsun hayırlı sağlıklı olsun boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):)

yokh acaba senin kızı oğluma istemekten vazmı gecsem ne ? sen benim oğlusumada ezıyet cektirirsin sadist dünürüm :)

geçmişi okumak istedim ama hangi sayfada kaldığımı unuttum :) neyse ben geldim içimde bir hiz yokh gebe kaldı diyo inş doğru bir histir valla heyecan yaptım ben ne zaman belli olcak bu kızın durumu ..? hatcem 2 hatim daha bitti kimler kaldı okumadığım ?

hoşgeldin toplamda kaç tane okundu canım

esma zozdemir serfik ben yokh rose melek

allah razı olsun canım mevlam kabul etsin

afiyet olsun hadi senin aç olman normalde ben hiç doymuyorum hep açım 10 gündür ben sonumu düşünemiyorum bu gidişle kızlar :)))))))

maşallah haticem ye yee bişicik olmaz. iştahın varken ye.
zaman ilerledikce midem sanki ağzıma yakın biyerdeymiş gibi hissediyorum ne yesem gırtlağımda sanki sanırım tosunum artık midemin üstünde oturuyo canı sıkıldıkca:d

bende mantı yaptım seviyosan gel yiyelim o göbişindeki bebişi yerim ben hoşgeldin canım

burcuu sende hoşgeldin cnmm. mantıyı sverm ama şimdik cnm istemyor ellerine sağlık akşama doğru istersem gelirim:)

selammmm kızlarr nasılsınızzz

hatcemm bak çizelgene 100 üzerinden 100 veriorum şimdi çok güzel olmuş:))

ohhh maşallah bakıyorum da herkes kendi aleminde yeni gelenlere bi hoşgeldin derdin ne niye geldin diyen yok. dün ilk defa size birşeyler yazdım sanki hiçkimse okumadı. neyse herkese selamlar

yokh acaba senin kızı oğluma istemekten vazmı gecsem ne ? sen benim oğlusumada ezıyet cektirirsin sadist dünürüm :)

yok yok canım bi anlık sadistlikti geçti gitti gözüm gibi bakarım ben onaaaaaaaa :)

hoşgeldin cnm allah kabul etsin inş hatimlerini,
içinden gelen sesi çok sevdim burcuuuuu inş doğrudur, son 6 günüm kaldı
bnmki 3 aydır beni yanıltıyooo o yzden artık kendime inanmıyorum :))

selammmm kızlarr nasılsınızzz

hatcemm bak çizelgene 100 üzerinden 100 veriorum şimdi çok güzel olmuş:))

selam cnm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın bakalım?

ohhh maşallah bakıyorum da herkes kendi aleminde yeni gelenlere bi hoşgeldin derdin ne niye geldin diyen yok. dün ilk defa size birşeyler yazdım sanki hiçkimse okumadı. neyse herkese selamlar

selamlar,
dün burda yeller esiyodu brz pek kimsede yoktu görülmemiş olabilir yazdkların cnm
tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…