- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.381
ohhh maşallah bakıyorum da herkes kendi aleminde yeni gelenlere bi hoşgeldin derdin ne niye geldin diyen yok. dün ilk defa size birşeyler yazdım sanki hiçkimse okumadı. neyse herkese selamlar
ohhh maşallah bakıyorum da herkes kendi aleminde yeni gelenlere bi hoşgeldin derdin ne niye geldin diyen yok. dün ilk defa size birşeyler yazdım sanki hiçkimse okumadı. neyse herkese selamlar
ooo gececi naber kız nettirin bakem dün kulaklarını çınlattım senin onumu duydun kıı yoksa
yok yok canım bi anlık sadistlikti geçti gitti gözüm gibi bakarım ben onaaaaaaaa :)
hoşgeldin cnm allah kabul etsin inş hatimlerini,
içinden gelen sesi çok sevdim burcuuuuu inş doğrudur, son 6 günüm kaldı
bnmki 3 aydır beni yanıltıyooo o yzden artık kendime inanmıyorum :))
maşallah haticem ye yee bişicik olmaz. iştahın varken ye.
zaman ilerledikce midem sanki ağzıma yakın biyerdeymiş gibi hissediyorum ne yesem gırtlağımda sankisanırım tosunum artık midemin üstünde oturuyo canı sıkıldıkca:d
burcuu sende hoşgeldin cnmm. mantıyı sverm ama şimdik cnm istemyor ellerine sağlık akşama doğru istersem gelirim:)
hoşbuldum canımdün pek giremedim canım geçmişide okumaya fırsat bulamadım hoşgeldin ne yazdın şimdi yanıtlayalım :)
şimdi çekmeceme baktım kendi kendime gülüyorum çekmecemi görsen var ya yok yok yani o derece ilk defa hayatımda gün içinde bu kadar çok şey yiyorum meyve önüme koyan olmasa kırk yıl aklıma gelmezdi benim çekmecem meyve dolu :))))
kızlarr yokh yoksam testmi yaptırdı?
valla canım nedendir bilmiyorum içimdeki hisss yokh hamileeee diyo inş öledir eğer içimdeki ses doğru sölemiyosa öldürcem onu ibreti alem olsun diye kulaklarından direğe ascam
her zamandeftere not tutmuşum toplamda 7 tane okumuşum okuyup yazmadığım varmı acaba aklım git gel oldu birden :) bugün hava güzel ve içimde tarifsiz sevinç mutluluk var :)))))))))))))))
hoşbuldum canım
önemli değil yaa dikkate aldığın için teşekkürler dün ateşini ölçenlere bişey sormuştum düşüp yükselmesini neye yoruyorsunuz? özetle anlatırmısınız diye
ne die çınlattın kısss :)) görmedim duymadım valla :))) şölee bi bakınayım dediydim :))
yarasınn şifaa olsun bebişime :))
şimdi çekmeceme baktım kendi kendime gülüyorum çekmecemi görsen var ya yok yok yani o derece ilk defa hayatımda gün içinde bu kadar çok şey yiyorum meyve önüme koyan olmasa kırk yıl aklıma gelmezdi benim çekmecem meyve dolu :))))
nerlerde bu kız hiç uğramıyor diye söylendim sana :)))))))) sen naptın nasılsın
ozaman bu listedeki herkese okundu canım ağzına yüreğini sağlık.ay ne güzel inşallah hep böyle yüzün güler.içinden geçen seste inşallah doğrudur banada esma derdi yanılmadı inş sende yanılmazsın
hoşbuldum canım
önemli değil yaa dikkate aldığın için teşekkürler dün ateşini ölçenlere bişey sormuştum düşüp yükselmesini neye yoruyorsunuz? özetle anlatırmısınız diye
:)))koca bebişe yarıyor yalnız :))))))))))))))))))))))
canımmm hadi hayırlısı dielim inşallah hamişsindir...
benimde ya 2 sinde olmam gerekiodu
yada 10 unda
2-3 aydır düzensizlik başladıda bi 2 sinde bi 10 unda oluorum karrar veremedim şimdi ben hangi güne göre ayarlcam :)))
2 si die düşünürsek 10 geçmiş oluo
ama 10 die düşünürsek 2 gün geçmiş oluo:))
şimdi ben ne yapmalıyım :)
hoşbuldum canım
canımmm hadi hayırlısı dielim inşallah hamişsindir...
benimde ya 2 sinde olmam gerekiodu
yada 10 unda
2-3 aydır düzensizlik başladıda bi 2 sinde bi 10 unda oluorum karrar veremedim şimdi ben hangi güne göre ayarlcam :)))
2 si die düşünürsek 10 geçmiş oluo
ama 10 die düşünürsek 2 gün geçmiş oluo:))
şimdi ben ne yapmalıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?