Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ohhh maşallah bakıyorum da herkes kendi aleminde yeni gelenlere bi hoşgeldin derdin ne niye geldin diyen yok. dün ilk defa size birşeyler yazdım sanki hiçkimse okumadı. neyse herkese selamlar

dün pek giremedim canım geçmişide okumaya fırsat bulamadım hoşgeldin ne yazdın şimdi yanıtlayalım :)

valla canım nedendir bilmiyorum içimdeki hisss yokh hamileeee diyo inş öledir eğer içimdeki ses doğru sölemiyosa öldürcem onu ibreti alem olsun diye kulaklarından direğe ascam

şimdi çekmeceme baktım kendi kendime gülüyorum çekmecemi görsen var ya yok yok yani o derece ilk defa hayatımda gün içinde bu kadar çok şey yiyorum meyve önüme koyan olmasa kırk yıl aklıma gelmezdi benim çekmecem meyve dolu :))))

dün pek giremedim canım geçmişide okumaya fırsat bulamadım hoşgeldin ne yazdın şimdi yanıtlayalım :)
hoşbuldum canım
önemli değil yaa dikkate aldığın için teşekkürler dün ateşini ölçenlere bişey sormuştum düşüp yükselmesini neye yoruyorsunuz? özetle anlatırmısınız diye

yarasınn şifaa olsun bebişime :))

kızlarr yokh yoksam testmi yaptırdı?

yok cnm yaaa nerdee
daha o aşamaya gelemedim 6 günüm var :)

valla canım nedendir bilmiyorum içimdeki hisss yokh hamileeee diyo inş öledir eğer içimdeki ses doğru sölemiyosa öldürcem onu ibreti alem olsun diye kulaklarından direğe ascam

ay inş doğru diyodurrrrr, yoksa daa canımız sağolsun ne yapalım :))
bnm içimdeki sestee yaaa yok bişe diyo yada varsada çok istediğim ikizlerrrr geliyo diyo

her zaman deftere not tutmuşum toplamda 7 tane okumuşum okuyup yazmadığım varmı acaba aklım git gel oldu birden :) bugün hava güzel ve içimde tarifsiz sevinç mutluluk var :)))))))))))))))

ozaman bu listedeki herkese okundu canım ağzına yüreğini sağlık.ay ne güzel inşallah hep böyle yüzün güler.içinden geçen seste inşallah doğrudur banada esma derdi yanılmadı inş sende yanılmazsın

hoşbuldum canım
önemli değil yaa dikkate aldığın için teşekkürler dün ateşini ölçenlere bişey sormuştum düşüp yükselmesini neye yoruyorsunuz? özetle anlatırmısınız diye

valla canım şu ateşi bede denemek istemişimdir ama bi yapamamşımdır :)) serfik arkadaşımız gayet iyi anlıyor bu yöntemi istersen özelden bi sor kendisine

canımmm hadi hayırlısı dielim inşallah hamişsindir...
benimde ya 2 sinde olmam gerekiodu
yada 10 unda
2-3 aydır düzensizlik başladıda bi 2 sinde bi 10 unda oluorum karrar veremedim şimdi ben hangi güne göre ayarlcam :)))
2 si die düşünürsek 10 geçmiş oluo
ama 10 die düşünürsek 2 gün geçmiş oluo:))
şimdi ben ne yapmalıyım :)

nerlerde bu kız hiç uğramıyor diye söylendim sana :)))))))) sen naptın nasılsın

canım üstte yazdığım gibi günleri karıştırıorum günüm geçti hala hastalanmadım ama dün acaip kasık ağrısı çektim dayanamadım sıcak su torbası yapıpı kasıklarıma koydum zannedersinki doğum sancısı dedim herhalde hastalanıcam ama ne gelen var ne giden :)

Burcu'cum ağzına yüreğine sağlık allah kabul etsin inş hepsini
gebe arkadaşlara sağlıkla doğurmayı biz bekleyenlere de hayırlısıyla gebe kalmayı nasip etsin rabbim inş
tez zamanda...

hoşbuldum canım

bununla ilgili ateş ölçme topiğinden daha detaylı bilgi edinebilirsin,
ancak kısaca anlatmam gerekirse,
adetinle birlikte hergün ateşini dil altından uyandığın gibi yataktan çkmadan ölçmen ve bu drceleri kaydetmen gerekiyor
süregelen ateşinde aniden bir düşüş ve ardından hızlı bir yükselme olduğunda yumurtanın çatladığını anlıyoruz,
sonra ateş yüksek seyretmeye başlıyor ztn,
ateşin düşün oldğu ve aniden fırladığı günlerde ilişki yoğun olması gerekiyor ki aniden ateşin çıktığında ve yumurta çatladığında spermler hazır olsun,
işin özü bu :)

hemen ben sana söylim şekerim bi koşu gidip en yakın eczanaeye test alıp yapıyorsun sonra hep beraber halay çekiyoruzz tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hoşbuldum canım

ne demek canım biz burda herkesi dikkate oluyoruz bende yeniyim burda ama kendimi senelerdir burda hissediyorum çabuk benimsediler beni dikkatten bişey kaçmaz burda ama ben bu ateş meselesini bilmiyorum hiç denemedim ama deneyenler seni aydınlatır merak etme

aaaaaa
her halükarda da geçmiş oluyo ama batın
yav nasıl unuyuyosun arada 8 gün var
sen bence basit bi testle bugün merakımızı gider yaa bekletme hadi
halay çekçezzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…