Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sendemi ikiz istiyon bacım benim gibi inş vardır ikizler göbişinde valla çok içten dua ediyorum sana bugün ne oldu bana bilmiyorum elimde olsa göbişine elimle bebek koycam o derece yani bilmem anlatabiliyomuyum

sendemi ikiz istiyon bacım benim gibi inş vardır ikizler göbişinde valla çok içten dua ediyorum sana bugün ne oldu bana bilmiyorum elimde olsa göbişine elimle bebek koycam o derece yani bilmem anlatabiliyomuyum

ayy cnm bnm, hepsi karşılıklı buna inan
kendim için ne kdr istiyosam burda bekleyen tüm arkdşlarım için o kdr istiyorum bir sıpaaaaa allahtan
inş ikizler gobiştedir dediğin gibi, rabbim yüzümüzü güldürsün.
doğum günü ayı doğum günü hediyesi dedik niyet ettik ama
napğalım olmazsada sevgililer günü var sonra martta kadınlar günü var nisanda çocuk bayramı fln derken
önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım

Son düzenleme:

inş gelen bebiştir canım kırmızılara hayır diyoruz :)

hemen ben sana söylim şekerim bi koşu gidip en yakın eczanaeye test alıp yapıyorsun sonra hep beraber halay çekiyoruzz tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aaaaaa
her halükarda da geçmiş oluyo ama batın
yav nasıl unuyuyosun arada 8 gün var
sen bence basit bi testle bugün merakımızı gider yaa bekletme hadi
halay çekçezzzzzzzzzz

varyaa ikinizde delinin tekisinizzzzzzz:)) geçen ay ayın 10 unda oldum ama ondan önceki ay ayın 2 sinde olmuştum :)) yapmaya cesaretim yok :) bugün yapamazsam yarın mutlaka bi idrar testi alıp yapıcam yarın akşamada sonucu yazarım :)) kocaman NEGATİF die :) çünkü zannetmiorum bu hafta doktorlardaydım hep göğüslerinden süt geliomu die sordu bende evet dedim o zaman prolaktinin bi bakalım dedi oda hem adet düzensizliği hemde gebelikte zorluk yaratırmış:) baakalımmm endokrine gidiorum şu hormonları halledeyimde :) bebiş o zaman gelsin gelirse

teşekkürler yokh bilmediğim şeyler varmış öğrendim sayende. Rabbim herkese en kısa zamanda en hayırlı evlatları versin. herkese selamlar.

inş canım diğer bayramlara günlere kalmadan bu ay halayları çekeriz

inş gelen bebiştir canım kırmızılara hayır diyoruz :)

hayırlısı dielim canım ya benim ikinci olcak inşallah olursa tabii 3 senedir 2. için uğraşıorum olmuo klomen tedavisi bile gördüm :)) ilki hiç tedavisiz olmuştu korunmadan ikinci nazlanıo gelmekte yazın o kadar çok istiodum ki ikinci olsun die gelmeyince bende gelmiosan istemiorum seni dedim :)) oda inat etti hala gelmio:)

hadii kızlar ben kaçar ufaklık okuldan gelmeden yapıcaklarım var onları yapayım :)
öptüm hepiniziiiiii görürseniz kızlara selam söyleyin
bu arada zozdemir ve mfalcon nerelerdeee
onlara hiç denk gelmiorum girmiolarmı artıkın.....

zozdemir le mfalcon vallaaaaa yoklar ortada ne zamandır unuttular bizi

zozdemir doğum yaklaştı artık m falcon mayıs topiğine takılıyor.güle güle iyi haberler dön bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…