- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.401
yok cnm yaaa nerdee
daha o aşamaya gelemedim 6 günüm var :)
ay inş doğru diyodurrrrr, yoksa daa canımız sağolsun ne yapalım :))
bnm içimdeki sestee yaaa yok bişe diyo yada varsada çok istediğim ikizlerrrr geliyo diyo
ozaman bu listedeki herkese okundu canım ağzına yüreğini sağlık.ay ne güzel inşallah hep böyle yüzün güler.içinden geçen seste inşallah doğrudur banada esma derdi yanılmadı inş sende yanılmazsın
sendemi ikiz istiyon bacım benim gibi inş vardır ikizler göbişinde valla çok içten dua ediyorum sana bugün ne oldu bana bilmiyorum elimde olsa göbişine elimle bebek koycam o derece yani bilmem anlatabiliyomuyum
canım üstte yazdığım gibi günleri karıştırıorum günüm geçti hala hastalanmadım ama dün acaip kasık ağrısı çektim dayanamadım sıcak su torbası yapıpı kasıklarıma koydum zannedersinki doğum sancısı dedim herhalde hastalanıcam ama ne gelen var ne giden :)
hemen ben sana söylim şekerim bi koşu gidip en yakın eczanaeye test alıp yapıyorsun sonra hep beraber halay çekiyoruzz tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaaaaa
her halükarda da geçmiş oluyo ama batın
yav nasıl unuyuyosun arada 8 gün var
sen bence basit bi testle bugün merakımızı gider yaa bekletme hadi
halay çekçezzzzzzzzzz
ayy cnm bnm, hepsi karşılıklı buna inan
kendim için ne kdr istiyosam burda bekleyen tüm arkdşlarım için o kdr istiyorum bir sıpaaaaa allahtan
inş ikizler gobiştedir dediğin gibi, rabbim yüzümüzü güldürsün.
doğum günü ayı doğum günü hediyesi dedik niyet ettik ama
napğalım olmazsada sevgililer günü var sonra martta kadınlar günü var nisanda çocuk bayramı fln derken
önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım
inş gelen bebiştir canım kırmızılara hayır diyoruz :)
hadii kızlar ben kaçar ufaklık okuldan gelmeden yapıcaklarım var onları yapayım :)
öptüm hepiniziiiiii görürseniz kızlara selam söyleyin
bu arada zozdemir ve mfalcon nerelerdeee
onlara hiç denk gelmiorum girmiolarmı artıkın.....
hadii kızlar ben kaçar ufaklık okuldan gelmeden yapıcaklarım var onları yapayım :)
öptüm hepiniziiiiii görürseniz kızlara selam söyleyin
bu arada zozdemir ve mfalcon nerelerdeee
onlara hiç denk gelmiorum girmiolarmı artıkın.....
:))zozdemir le mfalcon vallaaaaa yoklar ortada ne zamandır unuttular bizi
benim arkadaş listemdeki grupp siz msn den konuşuosunuz dmiiiiii:))
alçaklarrrr
yüzyüze şekerim görüşüyoruz artık geçti onlar :)))))))))) 22 ocak büyük gün :))))))))
yüzyüze şekerim görüşüyoruz artık geçti onlar :)))))))))) 22 ocak büyük gün :))))))))
yyyehhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :118:
otel bellimi artık bu arada yokh otele atıyorum yert ayırttım :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?