Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

pouhahhaaaaaaaaaaaaa
hatice ve sapık emelleriiiiiiiiiiiii iş başında
yavrum belli değil çatlatacaklar yani, anadolu yakası o kesin ama..

aaa sapık ben oldum dün bana sulanmıyormuydun sen mavi gözlü çocuklarım olsun diye serenat bile yaptın senden çocuğum olsun diye nasıl unutursun işte fırsatttt :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gel yamacıma gelll

ben oldum bari sen olma diye şey ettim haticem
atacammmmmmmm seni odalaraaaaaaaa madem öyle sen kaşındın
:118::118::118:
oda servisinden bi kahve ister dedikodu yaparız ayol yanlış anlaşılmasın

offya biran önce geçsin şu saat akşam olsun bebeğimi göreyim
pazartesi günü görmüştüm en son dr bakıyor şimdi ses duyulmadı benim kalbim şimdi yerinden çıkçak diyorm diyorum adama gülüyor adam benden bıkacak bu gidişle

az kaldı kuzummmmmm sadece 4 saat, bebeğin sanaaaaa ben burdayım anneee dicekkkkkk
onlar alışkındır kızım neler gmrüyodurlar kimbilir, ama yinede içten içe halimize gülüyolar bence
nede olsa erkek
nerden anlasın ki bi annenin heyecanını, duygularını

sormaya ilk öğrenmeye gittiğimizde tamam var dedi oturuyoruz dr anlatıyor onu yicen bunu falan diye adama diyorumki rüyamı bu ben hala inanmıyorum nasıl gülüyordu bana ama çok feciydim yani gülüncek halim vardı

ay inşallah bu sefer duyarız derya inşallah.içeri girerken eşime tembih ettim sesi kaydet diye adamın elinde telefon ama ses yok çok komiğiz ya

hahahhaaaaaaa
haticem normaldr ne kadar bekledin sen o anı insan şıp diye nasıl inansın
ayy ben kendimi düşünemiyorum yaaaaaa
kesin huniyi takar gömleği giydirirler bana çıldırırım yaa :)
kocamda çok sevinir cnm yaa akşam arkdşlara gittik 1,5 yşnda oğulları var
onunla tam 2 saat hiç oturmadan boğuştu oynadı durdu çok seviyo çocukları...

sağ ve sol kasığım batıyo.stop.göğüs uçlarım acıo.stop.ulan bebem bi yoksan totonu koparcam bu sefer.stop

hayal ettiğin gibi olmuyor yada benim olmadı.aklıma geldikçe gülüyorum yatıyorum adam bakıyor bende ekrana bakmaya çalışıyorum düz durun karnınız katlanıyor dedi bana ben ne kadar bekledim neler yaşadım sen biliyormusun deyip durdum ben ohss hastalığı geçirdim sen biliyonmu.dedim adama sonra ebeme kadar soru sordu

gençte bi dr bekarda galiba kimbilir benim gibi ne dedileri geliyor.adam gördükçe korkuyordur evlenmekten :))))))))))))

hhahahahaaaaaa
iyi adam istifa etmedi
valla o sevinçle insan bi güzel saçmalar yapcak bişey yokkk
ben kocama hediye alcam öyle açıklıcam inşş niyetim o olursa şayet :)

derya belirti arama canım çünkü olmuyor herkesin farklı şeyler yaşıyor benim hala göğüslerimde tık yok mesela

yaa evt kimseninki kimseye tutmuyor,
dinlememeye çalışıyorum vücudumu ama bazen şddetli ağrı olnca bi irkiliyorum
rabbim hayır etsin sonumu inş

hhahahahaaaaaa
iyi adam istifa etmedi
valla o sevinçle insan bi güzel saçmalar yapcak bişey yokkk
ben kocama hediye alcam öyle açıklıcam inşş niyetim o olursa şayet :)

benimde niyetim bebek ayakkabısı alıp öğle söylemekti.cumartesi akşamı eve giderken hani çorluya gitçektimya ben o hafta bebeğe bişeyler almak için mağazaya gittim kendimede patik aldım dursun evde elbet bigün lazım olur falan diye.yandada eczane var ordanda test aldım.pazar sabah yapmıştım sonrasını biliyonuz zaten.akşama eve gelince aklıma geldi kapat gözlerini sana hediyem var dedim eline koydum bu nerden çıktı dedi sen aldığına göre biliyodun demek dedi.içimden gelmişti sadece defalarca gitmişimdir o mağazaya belki niye daha önce almadımda cumartesi akşamı o yağmurda oraya gittim bide.enteresan

hissetmişsin sanki cnm yaaa, rabbim içine doğmasını sağlamış sanki,

cancagızlarım napıyosunuz gecmısı okudum gercekten herkez gebe kalınca konuscak sey kalmamıs onceden kopardım gulmekten delılıge vururduk herseyı
sımdı sanırım olgunlastık ve agır baslı olduk tam anne olduk sanırsam ayy bugune sukur cok bekledık bu gunlerı :))

serpıl erkek erkek derken bebek kızmıs heee ayy
bende kızkız derken erkek olmaz dımı

mrb hatunlar..

haticecim hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz seni inş.

yokh canım benim inş. bebegin göbişine konmuştur.

öpüyorum sizi bi kocaman bide minicik

hoşgeldin gezenti. Ben 7/24 burdayım şekerim beklerim deryayla devam ediyoz biz deliliğe napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…