Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

SİZE Bİ ALINTI ÇOK GÜZEL

İnsan kaç kere doğar ki??
Bu sorunun cevabı size anne diyenin sayısıyla ilgili.onların bir bakışıyla bulduğumuz hayatla ilgili.prensseslermin babasıyla 6 yıllık beraberlikten sonra harika bir aşkla evlendik.Tam iş aramaya başlamıştım.Bi baktım ki yolcumuz var.Güzel bir hamilelik geçirdim.evde olmanın da avantajı ile okudum,bilgilendim,yürüyüşümü yaptım.Normal doğurmak ve emzirmek dileğimdi.İkisi de oldu.Normal doğum ve emzirmek annenin bebeğine verebileceği en büyük hediye dedi doktor.Kızım uzun süre sakladı kendini.Son doğum tarihi 12 aralıktı.Gününde nst ye girdim.Kalp atımı yavaş çıktı.O gün yaşadığım korku ve endişeyi hatırladıkça hala ürperiyorum.Meğer kızımın karnı acıkmış.Doktor 2-3 güne doğurursun dedi.Öyle de oldu.15 aralık pazartesi sabaha karşıydı…Pazar günü güzelce gezdim,fb maç izledim,yattım.Sabaha karşı ıslaklıkla uyandım,tamam dedim.Herkesin bildiği bir devlet hastanesine gittik.Hastaneye gittiğimizde suyum iyice artmıştı.Sanki hep tuvaletim vardı.Ne olursa olsun tuvalete oturma demiştim annem.Tahlillerden sonra suni sancı verildi ve doğum beklendi.Gerçekten acı veren anlardı.Ve işte o an Ecrinim benimleydi.Sabah 10:30du.Kendi ufacık ama varlığı ile verdiği mutluluk ve doyumu dünyalar olan kızım kucağımdaydı.Dünya durmuştu,sadece ikimiz vardı.ilk koku,ilk dokunuş,ilk temas….Tabiki hep böyle gitmedi.Uykusuz geceler,kolikli bir bebek…O ağladıkça bişey yapamamanın verdiği sinir krizleri…Ama hepsinin karşılığı bir gülümseme…Emzirmeyi çok istediğim halde bazen bırakmayı düşündüm.çünkü;göğsümden artık kan ve iltihap akıyordu.Doğumdan beter bir acıdır.Onu da atlattık.8 aylıkken ilk diş ve emekleme oldu.Herşey yoluna girmişti,harikaydı.Artık işe girme zamanı gelmişti.İş aramaya başlamıştım ki 3 aydır düzene girdiğim halde o ay gecikmiştim.Baktık ki bi yolcu daha…Ben daha ecrini yeni düzene koymuşken,Ecrin daha 10 aylıktı,emiyordu.Daha o bebekti,ben onunla büyürken…Önümde aldırma seçeneğim vardı.Ama yapamazdım.Doğurmaya karar verdim.eşimde hiç istemedi aldırmamı.Napalım dedik hepimiz böyle büyüdük.Hepimizin kardeş sayısı çok,yaş arası azdı.Ben 4,eşim 3 kardeşti.2. daha farklı oluyor.daha bilgili daha cesur oluyorsun.1 yaşında kestim sütten,2 ay daha emzirdim.Ecrin çok hareketli bir bebekti ki hala öyle.Onunla beraber sürekli hareket,her gün park,kilo ne gezer bende.Temmuz sonu gözüküyordu doğum.Bu gelende kızdı.Adı irem olcaktı.Allahın hediyesinden sonra cennet bahçemde gelecekti.Doktor tatile çıkmayın dedi ama biz yakında bi yerlere gittik.Tatildeyken karnımda hareketlenme başlamıştı.Ecrinin doğum gecesi gibi yani.Hemen döndük.Doktora gittik evet doğum başlamış dedi.Şaşırdı nasıl anlamazsın 6 cm olmuş dedi.Aslında biraz bel ağrım vardı ama bukadarını tahmin etmemiştim.Yarına kadar bekleyelim,eve git,sakın bişey yapama ağrı da sancıda gel olmazsa sabahtan gel dedi.Günlerden 17 temmuz beklenenden 15 gün önce.Her iki doğumumda kolay ve rahat oldu.Doktorumda çok tatlıydı.Hastaneye girdiğimde saat 09:30du.İremim suni sancıyla 10:40da kucağımda idi.Herkes bana çekeceğin acıyı biliyosun dedi.Ama ben Ecrinde de iremde de asla doğum anını düşünmedim.Doğuma giderken bile tek düşündüğüm kızıma gittiğimdi.onu kucağıma alcağım ana odaklandım,sadece o anı düşündüm.siz de öle yapın.Acaba o anda neler hissedecektim,ilk ne düşüncektim?İrem özel hastanede oldu,ecrin yanımıza gelebilsin diye.Kamerada iremin hemşiresinin yasemin hanım maş.siizn gibi doğuracağımı bilsem lafı var.Gerçekten rahat iki doğum yaptım.ama asıl iş aralarında sadece 19 ay olan iki bebeği büyütmekti.Evet bunu başında düşündüm.Yapacaktım,yaptımda.bu ay irem yaşını dolduruyor.Aldırmadığım için çok mutluyum.Normal doğumuda,arka arkaya 2 hamileliği de yine olsa yine yapardım.Onlarla büyüdüm.Sabrı,karşılıksız sevgiyi,almadan vermeyi,kendimden önce başkasını düşünmeyi daha neler neler…Evet onlar büyüdü ama onlarla bende büyüdüm.Yıllar önce izlediğim dizide ki anne ağlarken bende onla ağlıyorsam eğer bu büyümekten de öte bişey…Hamilelik harika bi dönem.ilk tekme…Emzirmenin verdiği o muhteşem duygu…yürüyüş,diş,kelimeler,gülücükler…Bunları yaşayabilmek evet harika.Zorluklarımı ??Tabiki çok.Ama onları aynı anda öpüp,koklamakta var.Benim durumumda olupta kararsız olan varsa,bir an bile düşünmesin.Tabiki zor ama insan kaç kere doğarki nin cevabı bu işte.Seninle hayat bulan,her şeyiyle sana muhtaç yavrularımız olmadan hayat neye yarar?Kızlarımı bana veren allaha şükrler olsun.ben 2 kere doğdum.Peki siz kaç kere doğdunuz??Tüm sayılarınızla sağlıklı ve uzun bir ömür sizin olsun.

Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ttıııııııırrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttttttttt

Biiiiiiiipppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

ben bunu çok beğendimmmmmmmmmmmmmmmm

turk mıllet alısmısızya hep guzel seyler kotu bıter hıkayede ayy kıme ne oldu dıe okudum meger kımseye bısı olmamıs

ağlamamak için zor tuttum kendimi yutkundum ve şimdide sigaramı yaktım olmayışın nasıl bir eza olduğunu biliyorumda ya oluşun nasıl bir elzem olduğunu düşünmeye çalışıyorum

yaaaa 2 dk kayboluyorum hemen damara bağlıyosunz
köççük emrahlar sizi

onu bunu bırakında evde yemek yok bu hafta mşllah hep orda burda yedikkkkkk
şimdi bugün ev yolları gözüküyo iş başa düştü ne yiyciiizz

ne tembel kadınsın sen yaaa evine gelsek aç kalcez heeeeeeeeeeeeee:)

ben geldimmmm kizlarrr okuyamadim gecmisi naptinz bakalim????
bizim hazrliklar tamam aksam istanbula dogru yola cikiyoruz hayrlisylaa

ben geldimmmm kizlarrr okuyamadim gecmisi naptinz bakalim????
bizim hazrliklar tamam aksam istanbula dogru yola cikiyoruz hayrlisylaa

selamm hoşgeldin cnm
hımm demek yolculuk var ne kadar kalıcaksınız
hadi inş hayırlısı olur şekerim

acil tefriciye eksigim var kizlar bu arada aranizda okuyabilcek olan var miii
eksik rakam 1000( cumaya kadar bitmesi lazimm

börek istiremmmmm börek istiremmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):

rose hoşgeldin buralara geliyormuşsun hoşgeliyorsun canım

meraba bitanemmm napiyo minik bezelyen bakalimmm
aynen geliyprum size dogruuu keske vakit olsaydi da goresebilseydikkk
nysee biz su isten bi alnimizin akiyla cikalim da sag selametle bi bakarsin size ozel gelmisimm bu kez ist.e belli mi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…