Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sonn 15 dk ayy yaşasın bugnde bitti..... oleyyyy oleyyyyyyyyy..........
doktora gitceğim günler zaman hiç geçmiyor yaaa

yokh senın ıkızlerı ben buldun al bakalım

Son düzenleme:
günaydınnnn güzellerimmm...
yaşasınnnn bugn cuma:) hepimizin cuması mübarek duaları kabul olsun inş.

güzel haberlerle geldik bugn:) akşam tosunumu ve haticeyi gördüm maşallahh ikiside çok iyi

kızlar tosunum koca adam olmuş 1,5 kg 38,5cm boyu:) usgde tam 10 gn büyük görünüyor. maşallah tosunuma
bnde kocaman olmuşum 4 kg almışım bu ay. toplamda 12 kg ulaştım vitamin hapını kesti doktor sadece kan ilacına devam edecem. artık kontrollerimiz 3 haftada bir. 36 haftadan sonrada haftada bir. yolun sonuna çok az kaldı çok şükür rabbime. allah herkeslere bu günleri göstersn inş.

Canlarım günaydınnnn

Esmacımmm gözün aydın oğluşun çok iyimiş maşallah tosunumuza

Haticem de bebeği de iyi demekki ohh güzel haberler alıyoruz çok şükür rabbime

rose'cum bu arada tefriciye 80 tane okuyabildim, eklersin canım allah kabul etsin

günaydın kuzucuklarım biz geldikkkkkkkkkkkk :))))))))
bebeğimi gördüm çok güzeldi çokk önce ekranda bişey gösterdi dr yanıp sönüyor bak dedi bu kalbi sonra sesi bi açtı güm güm nasıl ses
bana büssürü tahlil verdi.mecera başlıyor bizim artık bu kadar kanı benden hayatta alamazlar benden kan almak büyük macera damarlarım çok ince kan bulamıyorlar hadi buldu damla damla kan geliyor biraz sonra damarım patlıyor kanı durduramıyorlar falan
4-5 tüp allahh kaç saate alınır acep

günaydın canım ne güzl senin bebiş maşallah buyumus darısı bizlerin başına inşallah.

kızlar bende dun ikili testimi yaptırdım ultrs detylı ıncelendı yarım saat kalp atısını duydum ılk kez ayy okadar heycanlıydım kı doktor renkli ult da 3 boyutlu halını bile gosterdi uzaylılara benzıyodu ET ismini taktım kendisine :) buarada plasentam hala asagıda ult ceken doktor kanamam oldumu dıye sordu onceden olmadıgını soyledım iyi dedi cok dikkatlı olmalısın dedi agır kaldırma basınc yapacak seylerden uzak dur vs bırsuru sey onerdi. 20 haftaya kadar eger yukarı ckmazsa 20 haftadan sonra kontrollerim degısecekmıs ama %90 cıkar dedi. cıkmazsada ınterneten arastırdım ılerleyen zamanda kanama olma olasılıgı yuksekmıs oylekı kan bıle verılmesı gerekırmıs ama kanamanın olmadıgı durumlarda varmıs oyle oldugunda hasta hastaneye yatırılıyomus takıbe alınıyomus ve annenın ve bebegın sağlıgı ıcın sezeryanle alınıyomus bebek yanı erken dğum oluyomus inşallah yukselıcekte boyle zorluklarla karsılasmıycam

derya kız akşam tosun paşamı sevdim maşallah kocaman olmuştu sanada slm söyledi (hunili teyzeme slm söyle dedi bana)

canım benımde damarlarım ınce ama oyle sorun yasamıyorum eger ıgneden korkuyosan onun etkısı vardır gıbıme geliyor

haticemmmmmmmmmmmm
maşalllaah size cnm bnm çok sevindimmm şükürler olsun herşey yolunda
kan almaya gelince zor iş gerçekten senin daha da zormuş baksana bnce hiç sevmem ya allah yardmcın olsun :)

gününüz aydın olsun güzeller cumanızda mübarek olsun

ne güzel haberler alıyoruzz hatice esma hapsuuu hayırla vede sağlıkla alın bebelerinizi kucagınıza ,derya ve banada en kısa sürede nasip etsin mevlam tabi topikte bebek isteyen diger arkadaşlarımada (amin)

günaydın canım inşallah bi sorun yaşamadan doğumunu gerçekleşir canım.yok ne korkması kan gelmiyor

ay hepimiz canım inşallah sorun yaşamadan doğumumuzu yaparız :) ya genelde korkudan kan gelmıyo :) yada kanın baya nazlı senin :)

haticemmmmmmmmmmmm
maşalllaah size cnm bnm çok sevindimmm şükürler olsun herşey yolunda
kan almaya gelince zor iş gerçekten senin daha da zormuş baksana bnce hiç sevmem ya allah yardmcın olsun :)

ay derya okadar güzeldiki mevlam herkese yaşatsın.hani herkes diyorduya öyle güzel böyle değişik diye merak ederdim çok nasıl bişey gerçekten diye.harika hele yanıp sönen resimine bayıldım

Canımmm maşallah size
allaha emanett inşş yükselecekk sorunsuzz gelecek bebişimizz
sende doktoru dinle ama ağır kaldırmak fln öyle yorulmak yok

derya kız akşam tosun paşamı sevdim maşallah kocaman olmuştu sanada slm söyledi (hunili teyzeme slm söyle dedi bana)

Eneeeeeeeeeeeeeee ben onu yirim ulen
bak vefalı paşam bnm hiç unutuyomu hunili tiyzesini

bebeğim büyük ihtimalle aynı tahlilleri vermiştir doktor bnden 8 tüp kan aldılar:) artık bebiş varya kanın artmıştır. merak etme hemnck alırlar inş. toksoplazma, rubella ve tam idrar tahlili dışındakileri sağlık ocağı yaptı diğerlerinide kızılayda yaptırdım bn.

baharr gnaydın cnm. hiç telaşlanma düzelir plesantan inş sorunsuz geçirirsin. dikkat et eğilip kalkarken falan bacak bacak üstüne atma otururken. bnde ilk başlarda ET demiştim oğluşuma ama şimdi bildiğin tosun paşa. bnm oğlum babasına bnzicek %90:) yüz tipi çok benziyo. teyzemde babası gibi bişi olcak dedi:)
rabbm sizleride hayırlısıyla bugünlere getrsn inş. şimdilerde gördükçe daha çok heycan yapıyorum. içime sokasın geldi derler ya bnmde içimden çıkarıp bakıp gri koyasın geliyo yavrumu:)

deryaa haticem sevdi senn yerne tosunumu...

esma tahlilleri hastanedemi yaptırdın 160 verdi hepsine

cnm tüm tahlillere baktılarmı? eksik bakıp fiyat vermiş olabilirler. bndede ilk öle bi fiyat verdiler sonra 200 küsürlü bi rakalm söylediler. anlamak zor hastaneyi. sadece 3 teste 125tl demişlrdi çünkü. yine sen bi araştır bakalım.

ay derya okadar güzeldiki mevlam herkese yaşatsın.hani herkes diyorduya öyle güzel böyle değişik diye merak ederdim çok nasıl bişey gerçekten diye.harika hele yanıp sönen resimine bayıldım

Amin cnm inşallah güzel olmazmı hiç tarifsiz bi duygudur eminim
yaşamak lazım bunu allah herkese yaşatsın inş,
yanıp sönen poz verdi sana demek vay sıpa

günaydın cnm,
amin inşallah melekcim darısı başımıza olsun, rabbim herkese yaşatsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…