- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.501
günaydınnnn güzellerimmm...
yaşasınnnn bugn cuma:) hepimizin cuması mübarek duaları kabul olsun inş.
güzel haberlerle geldik bugn:) akşam tosunumu ve haticeyi gördüm maşallahh ikiside çok iyi
kızlar tosunum koca adam olmuş 1,5 kg 38,5cm boyu:) usgde tam 10 gn büyük görünüyor. maşallah tosunuma
bnde kocaman olmuşum 4 kg almışım bu ay. toplamda 12 kg ulaştımvitamin hapını kesti doktor sadece kan ilacına devam edecem. artık kontrollerimiz 3 haftada bir. 36 haftadan sonrada haftada bir. yolun sonuna çok az kaldı çok şükür rabbime. allah herkeslere bu günleri göstersn inş.
Canlarım günaydınnnn
Esmacımmm gözün aydın oğluşun çok iyimiş maşallah tosunumuza
Haticem de bebeği de iyi demekki ohh güzel haberler alıyoruz çok şükür rabbime
rose'cum bu arada tefriciye 80 tane okuyabildim, eklersin canım allah kabul etsin
canım benımde damarlarım ınce ama oyle sorun yasamıyorum eger ıgneden korkuyosan onun etkısı vardır gıbıme geliyorgünaydın kuzucuklarım biz geldikkkkkkkkkkkk :))))))))
bebeğimi gördüm çok güzeldi çokkönce ekranda bişey gösterdi dr yanıp sönüyor bak dedi bu kalbi sonra sesi bi açtı güm güm nasıl ses
bana büssürü tahlil verdi.mecera başlıyor bizim artık bu kadar kanı benden hayatta alamazlar benden kan almak büyük macera damarlarım çok ince kan bulamıyorlar hadi buldu damla damla kan geliyor biraz sonra damarım patlıyor kanı durduramıyorlar falan
4-5 tüp allahh kaç saate alınır acep
canım benımde damarlarım ınce ama oyle sorun yasamıyorum eger ıgneden korkuyosan onun etkısı vardır gıbıme geliyor
günaydın kuzucuklarım biz geldikkkkkkkkkkkk :))))))))
bebeğimi gördüm çok güzeldi çokkönce ekranda bişey gösterdi dr yanıp sönüyor bak dedi bu kalbi sonra sesi bi açtı güm güm nasıl ses
bana büssürü tahlil verdi.mecera başlıyor bizim artık bu kadar kanı benden hayatta alamazlar benden kan almak büyük macera damarlarım çok ince kan bulamıyorlar hadi buldu damla damla kan geliyor biraz sonra damarım patlıyor kanı durduramıyorlar falan
günaydın canım inşallah bi sorun yaşamadan doğumunu gerçekleşir canım.yok ne korkması kan gelmiyor
haticemmmmmmmmmmmm
maşalllaah size cnm bnm çok sevindimmm şükürler olsun herşey yolunda
kan almaya gelince zor iş gerçekten senin daha da zormuş baksana bnce hiç sevmem ya allah yardmcın olsun :)
günaydın canım ne güzl senin bebiş maşallah buyumus darısı bizlerin başına inşallah.
kızlar bende dun ikili testimi yaptırdım ultrs detylı ıncelendı yarım saat kalp atısını duydum ılk kez ayy okadar heycanlıydım kı doktor renkli ult da 3 boyutlu halını bile gosterdi uzaylılara benzıyodu ET ismini taktım kendisine :) buarada plasentam hala asagıda ult ceken doktor kanamam oldumu dıye sordu onceden olmadıgını soyledım iyi dedi cok dikkatlı olmalısın dedi agır kaldırma basınc yapacak seylerden uzak dur vs bırsuru sey onerdi. 20 haftaya kadar eger yukarı ckmazsa 20 haftadan sonra kontrollerim degısecekmıs ama %90 cıkar dedi. cıkmazsada ınterneten arastırdım ılerleyen zamanda kanama olma olasılıgı yuksekmıs oylekı kan bıle verılmesı gerekırmıs ama kanamanın olmadıgı durumlarda varmıs oyle oldugunda hasta hastaneye yatırılıyomus takıbe alınıyomus ve annenın ve bebegın sağlıgı ıcın sezeryanle alınıyomus bebek yanı erken dğum oluyomus inşallah yukselıcekte boyle zorluklarla karsılasmıycam
derya kız akşam tosun paşamı sevdim maşallahkocaman olmuştu sanada slm söyledi (hunili teyzeme slm söyle dedi bana)
günaydın kuzucuklarım biz geldikkkkkkkkkkkk :))))))))
günaydın canım ne güzl senin bebiş maşallah buyumus darısı bizlerin başına inşallah.
kızlar bende dun ikili testimi yaptırdım ultrs detylı ıncelendı yarım saat kalp atısını duydum ılk kez ayy okadar heycanlıydım kı doktor renkli ult da 3 boyutlu halını bile gosterdi uzaylılara benzıyodu ET ismini taktım kendisine :) buarada plasentam hala asagıda ult ceken doktor kanamam oldumu dıye sordu onceden olmadıgını soyledım iyi dedi cok dikkatlı olmalısın dedi agır kaldırma basınc yapacak seylerden uzak dur vs bırsuru sey onerdi. 20 haftaya kadar eger yukarı ckmazsa 20 haftadan sonra kontrollerim degısecekmıs ama %90 cıkar dedi. cıkmazsada ınterneten arastırdım ılerleyen zamanda kanama olma olasılıgı yuksekmıs oylekı kan bıle verılmesı gerekırmıs ama kanamanın olmadıgı durumlarda varmıs oyle oldugunda hasta hastaneye yatırılıyomus takıbe alınıyomus ve annenın ve bebegın sağlıgı ıcın sezeryanle alınıyomus bebek yanı erken dğum oluyomus inşallah yukselıcekte boyle zorluklarla karsılasmıycam
esma tahlilleri hastanedemi yaptırdın 160 verdi hepsine
ay derya okadar güzeldiki mevlam herkese yaşatsın.hani herkes diyorduya öyle güzel böyle değişik diye merak ederdim çok nasıl bişey gerçekten diye.harika hele yanıp sönen resimine bayıldım
gününüz aydın olsun güzeller cumanızda mübarek olsun
ne güzel haberler alıyoruzz hatice esma hapsuuu hayırla vede sağlıkla alın bebelerinizi kucagınıza ,derya ve banada en kısa sürede nasip etsin mevlam tabi topikte bebek isteyen diger arkadaşlarımada (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?