Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

GEVEZELERRRRRRRR SİZİİİİ..........
birüsürü sayfa birikmiş yine bi okuyumda gelim ben.
saat 5,30 oldu yaşasınnn son saat biran önce geçsn tosunumu görim haticemide görimm ohh

meraba bitanemmm napiyo minik bezelyen bakalimmm
aynen geliyprum size dogruuu keske vakit olsaydi da goresebilseydikkk
nysee biz su isten bi alnimizin akiyla cikalim da sag selametle bi bakarsin size ozel gelmisimm bu kez ist.e belli mi olurr

minik bezelyem inşallah iyidir teyzesi geçen hafta kalbini duyurdu bize midemi bulandıryor hissetiriyor kendini haftaya perşembe kontrolumuz var dua et bize
sağlığımız iyi olsun:)

keşke görüşebilsek canım hakkınızda hayırlısı
ayy inbşallah gelirin de buluşuruz canımcım

ayy canm benm ya okudun demek hemen cok saol Allah razi olsun canim benim senden, okuyan dillerinden .....................

sağol canım senden de katkım olsun dedim akşamları uyumasam okurum ama eve gidince direkt sızıyorum dur işten çıkana kadar biraz daha okuyayım yazarım

kızlar forumda bi problemmi var sayfaları görüntüleyemiyorum ben donuyor yenilenmiyo

rose cnm bende akşam okusam olurmu ezberimde yok ama eve gidinceokurum sayı mı bölüşsek yksa yarın sölesem

50 okurum mesela

sağol canım senden de katkım olsun dedim akşamları uyumasam okurum ama eve gidince direkt sızıyorum dur işten çıkana kadar biraz daha okuyayım yazarım
kurban olurum onu yaradana ben serfik kiz hamis oldun da minisinin pit pit larini duydun bak ben hala inanamiyorum daha dun gibi burda serzenislerimiz Allah yeter ki OL desin iste... ayy sahiden bu bi mucize icinde iki kalp var su an da RABBIM sagligilyla yollasin onu senin kollarina insaallah kuzumm

katkin icin yurekten tesekkur ederim bitanem bilmem mi ben seni okursun tabiki ama bu kadari bile yeter yorma kendini ve minisini kuzum

cok saol arkidasim benim yarin solesen de olur fark etmez total de cuma aksamina kadar 1000 tamamlamam lazim
sen okuyabildgni yaz kuzum burdan alirim ben

amin güzelim sağol duaların için rabbim sana da tez zamanda bi melek nasip etsin inşallah o kadar yırttım kendini vaktini biliyordu gldi çok şükür bin şükür rabbim tamamını erdirir inşallah dualarım seninle hepinizle sen de bize dua et teyzesi...

elimden geldiği kadar okurum canım gerektiği zaman yaz destek olalım çok öpüyorum iyi yolculuklar kazasız belasız inşallah

Meraba herkeze aranıza yeni katıldım 7aylık evliyim ve 7adır bebek istiyorum inşlah önce her isteye sonra allah banada nasip etsin bir melek

cok saol arkidasim benim yarin solesen de olur fark etmez total de cuma aksamina kadar 1000 tamamlamam lazim

tamam o zmn canım okuyabildiğimi yrn burdan yazarım öyle toplarız

of kocam arkdaşı ile buluşcakmş brz geç gelir

yalnz başıma eve gtmek istemiom yaaaa yemek yok ztn of nerelere ataym kendimi

depresyona girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bu arada senin reel adın neydi :))

Son düzenleme:
kızlar bende artık çıkıyorum
kendinize iyi bakın

haticem bollll şans bebişinee bizden slm söylee esmayı ve tosunu da öp bizim için
güzel haberlerle beklyiorum cnm sabah seniiiiiiiiiiii allaha emanet olun

Rose'cum iyi yolculuklar dilerim sanada allaha emanet..

öptüm hepinizi

Son düzenleme:

sağol inşallah iyi haberlerle çıkarım o odadan nasıl bi baş ağrısı girdi anlatamam kızlar

50 daha ekle canım
ekliyorum hemen canm toplam 70 oldu senden bi tanesin walla cok saol canim benim
canım bu arada senin reel adın neydi :))

hoscakal canim benim geldigim de gorusuruz insallah kendine cok iyi bak kuzum opuyorum cok dua icin ayriyeten tesekkur ederim rose un turkce meali reel adim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…