- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.521
Canımmm maşallah size
allaha emanett inşş yükselecekk sorunsuzz gelecek bebişimizz
sende doktoru dinle ama ağır kaldırmak fln öyle yorulmak yok
Eneeeeeeeeeeeeeee ben onu yirim ulen
bak vefalı paşam bnm hiç unutuyomu hunili tiyzesini
günaydın herkeslere.....
haticemm görmüşsün yavrunu ne mutlu ne güzel yanıp sönen bi kalp mucize yaaa rabbim tamamını erdirsin inşallah ,
kaç haftalık olmuş canım tablo ile aynı mı...
esmaaa büyümüş tosun da sığmıyor artık gelme vakti yaklaştı az kaldı yaa şubat mart ne kadar heyecan verici ben bile heyecanladım
rabbim bize de göstersin inşallah..
yokhhhhhh, bahar, melek size de günaydın
yokhh dün seni rüyamda gördüm sarı saçlı bi gacıydın sarılıyorduk
bu sabah yine çıkardım çok garip sesler çıkarıyorum kusarken herkse duyuyordur beni herhalde:)
bu hafta 3 oldu zamanla artacak mı bilmiyorum çok şükür diye diye çıkardım, gece de hiç uyku yok çıldırcam valla,
hastaneye gittim idrar kültürü de verdim bide kızlar taksiyle geldim adama geç kaldım dedim adam çukur falan dinlemedi bastı
gaza sonra hamileyim dedim yavaşladı ama bişey olmaz dimi bebeğime korktum yaaa
kağıdı verdim hepsi ssk toplam 160 dedi
tsh , free t4 , hbs ag ,anti hcv ıgm,toxoplazma ıgm , rubella ıgm, tam idrar,aks,hemogram bunlar var canım bende.
1 ay sonra çağırdı dr.bi gün izin alıp hem saplık ocağına gidip kayıt yaptırırım hm bunları halederim napayım kızılaydan gitmeden önce randevu faln alman gerekiyormu yoksa hemen gidince yapılıyormu
günaydınn serpilll ve melek....:)
serpilim bişicik olmaz allahın izniyle aklınızdan hiç kötü şeyler geçirmeyn canlarım. hepimiz ve hepimizin yavruları allaha emanet.
diken üstünde durup kendini dinledikce insanın aklı çıkıyo ama tedbiri elden bırakmadan hiç kötü düşünmememiz lazım:)
2-3 hafta sonra bolcana uyumaya başlarsın sonra yine uykusuzluk başlar bünye kendini uykusuz gecelere alıştırıyo tatlım ilerde zorluk çekmicez
bnm gece halimi bir görsen yan yatamıyosun sırt üstü yüz üstü yatamıyosun uyuyana kadr ızdırap çekiyom
kızlar bide akşam bi kramp girdi bacağıma yarım saat ağlattı bni hıçkıra hıçkıra. ölüyom sandım:)
Günaydınnnnnnnn kuzummmmmmm,
ayy taksiciler otobüsçüler öyle fenalarki zaten insanın içi dışına çıkıyo
iyiki söylemişsin cnm dikkatli olsun bişi olmamıştır merak etme sen,
aaa nasıl gördünnn o kdr mı sadece, sarı saç hee imaj mı değiştirmişim :))
günaydın herkeslere.....
haticemm görmüşsün yavrunu ne mutlu ne güzel yanıp sönen bi kalp mucize yaaa rabbim tamamını erdirsin inşallah ,
kaç haftalık olmuş canım tablo ile aynı mı...
esmaaa büyümüş tosun da sığmıyor artık gelme vakti yaklaştı az kaldı yaa şubat mart ne kadar heyecan verici ben bile heyecanladım
rabbim bize de göstersin inşallah..
yokhhhhhh, bahar, melek size de günaydın
yokhh dün seni rüyamda gördüm sarı saçlı bi gacıydın sarılıyorduk
bu sabah yine çıkardım çok garip sesler çıkarıyorum kusarken herkse duyuyordur beni herhalde:)
bu hafta 3 oldu zamanla artacak mı bilmiyorum çok şükür diye diye çıkardım, gece de hiç uyku yok çıldırcam valla,
hastaneye gittim idrar kültürü de verdim bide kızlar taksiyle geldim adama geç kaldım dedim adam çukur falan dinlemedi bastı
gaza sonra hamileyim dedim yavaşladı ama bişey olmaz dimi bebeğime korktum yaaa
şu perşembe gelse de görsem yaa ağustos anneleri topiğinde çok kayıp var çoğu kişinin bebeğinin kalbi durmuş korkuyorum çok tek güvencem mide
bulantılarım kesilse soluğu doktorda alırım herhalde rabbim bebeklerimi korusun bize bağışlasın..
ayy canım krem falan bişeyler sürseydin o derece ağrıdı demek ağlattı
zayıf kısa boylu bi hatundun, kısa elbise giymiştin merdivenlerde karşılıyordum seni sıkı sıkı sarılıyorduk:):)
gününüz aydın olsun güzeller cumanızda mübarek olsun
ne güzel haberler alıyoruzz hatice esma hapsuuu hayırla vede sağlıkla alın bebelerinizi kucagınıza ,derya ve banada en kısa sürede nasip etsin mevlam tabi topikte bebek isteyen diger arkadaşlarımada (amin)
günaydın canım evet harika bişey harikaçok mutluyum akşamdan beri sırıtıp duruyorum..ohoo serpil hergün münibüsle gelip gidiyom yawrumya düşünme o kadar rabbim korur allaha emanet her sabah böyle der çıkarım evden
s.a kızlar hayırlı cumalar herkese giremedm ya hiç sormayın bende hormonlarmı bozuldu ne anlamıyrm gene dün birbirimize girdk onunda sabrı kalmadı artık bi bagırdı azıcıkta laf etti bende başladım aglamaya herşeyi tersmi anlıyrm ne ya kocanım ben senn diyo benmle konuşurken biraz daha dikkatli olman gerek dedi düşünnce haklı olablr acayip saçmalama filan oluyo sanırım bende yada sıkıntıdan naptıgımı bilmyrm eeeeeeeeeeee sizden nbr ben herzamanki gibi koca sendromundayım kuzularım nasıl
wuuu huuuuuu ne kdr sexiyim yah
sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı saracam seni serpilllllllllll edeleli kollarımlan
ay şaka bi yana bgn çok kötü hissediyorum kendimi
sbh kocam şişmiş senin suratn dedi sinriimi bozdu bööle gulyabani gibi dolanıoorum
dinlenmek istiyorum bgn cuma olmasına çok seviniyorummmmm
mutluluğun daim olsun canım kaç haftalık yaww söylesene:):) bende sürekli okuyorum yolda gelene kadar olacağı varsa olur da korkuyor insan işte..
a.s canım sana da hayırlı cumalar bende bazen kocamı çileden çıkarıyorum dayandığı yere kadar dayanıyor sonra beni uyarıyor susuyorum olur böyle şeyler takma kafana..
hee çok sexiydin anammm oğluma alcem seni:):))
niye şiştin öyle çok mu uyudun yoksa ben yarın çalışıyorum malesef üff
bu arada kızlar bugün benim adet günüm karnıma arada ağrılar giriyor
bide dün çok minnacı koyu leke gelmiş akıntı ile korkmadım ama normal sanırım
mutluluğun daim olsun canım kaç haftalık yaww söylesene:):) bende sürekli okuyorum yolda gelene kadar olacağı varsa olur da korkuyor insan işte..
a.s canım sana da hayırlı cumalar bende bazen kocamı çileden çıkarıyorum dayandığı yere kadar dayanıyor sonra beni uyarıyor susuyorum olur böyle şeyler takma kafana..
hoşgeldin canım allah razı olsun inşallah canım.rabbim nerde kim varsa yaşatsın bunlarıhaticecm güzel duyguyu tatmana sevndm inş her daim tatman dilegyle serpilcim korkularını at tatlım aklından rahat ol ya bebişin sennle esmacım bebiş geliyoooo ya zaman nasılda geçiyr az kalmış tosunun gelmesine maşallah ya suphanallah baharcım kuzum nasıl derya ve melek nasılsınız kızlar bu hayırlı gün yüzüne rabbim bu ay meleklerinizi göndersn size inş
haticecm güzel duyguyu tatmana sevndm inş her daim tatman dilegyle serpilcim korkularını at tatlım aklından rahat ol ya bebişin sennle esmacım bebiş geliyoooo ya zaman nasılda geçiyr az kalmış tosunun gelmesine maşallah ya suphanallah baharcım kuzum nasıl derya ve melek nasılsınız kızlar bu hayırlı gün yüzüne rabbim bu ay meleklerinizi göndersn size inş
hoşgeldin canım allah razı olsun inşallah canım.rabbim nerde kim varsa yaşatsın bunları
şu perşembe gelse de görsem yaa ağustos anneleri topiğinde çok kayıp var çoğu kişinin bebeğinin kalbi durmuş korkuyorum çok tek güvencem mide
bulantılarım kesilse soluğu doktorda alırım herhalde rabbim bebeklerimi korusun bize bağışlasın..
ayy canım krem falan bişeyler sürseydin o derece ağrıdı demek ağlattı
zayıf kısa boylu bi hatundun, kısa elbise giymiştin merdivenlerde karşılıyordum seni sıkı sıkı sarılıyorduk:):)
haticecm güzel duyguyu tatmana sevndm inş her daim tatman dilegyle serpilcim korkularını at tatlım aklından rahat ol ya bebişin sennle esmacım bebiş geliyoooo ya zaman nasılda geçiyr az kalmış tosunun gelmesine maşallah ya suphanallah baharcım kuzum nasıl derya ve melek nasılsınız kızlar bu hayırlı gün yüzüne rabbim bu ay meleklerinizi göndersn size inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?