Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selmaaa çalışmamamyı bnde istiyom artık ya
resimler heticede o uygun görürse ekler ama çatlayın demiş
tadını çıkardık bncede güzel bi gündü. sohbet çok güzeldi herbişeydn konudan konuya hiç bitmicek gibiydi çok çok keyifliydi. günlerce otursak devam edersi herhalde. hiç susmadık
deryaya bn huni götürecektim ama bu iki hatun buluşmuşlar bni öle aradılar buluışma yerine gelmeleri bnden kısa sürdü ki bnm evm daha yakındı kahvaltıdan yeni kalkmıştım bulaşıkları topladım fırladım gittim unuttum tabi arada. ama derya için saklıyom bi huni ben
eee tabi biz haticeyle iki obur acıktık orda bi güzelde yemk yedik.derya kilo alcam diye yemedi bide demezmi kilo aldım die.... bide bizim yanımızda dio bunu düşünsenize ölürmüsün öldürürmüsün

bende maıl ıstıoyrum ozaman
kızım sen elımıze dusersın ben daha bısı demıyorum

esma sımdı gozume cızelgen takıldı daha dun gıbı kızlar gerı saymaya baslıycam 100den dusuyorum dedıgını hatırladım ve sımdı 68 desın saka gıbı veeeeee benım 105 suanda ayy gercekten hersey saka gıbı

sorma selma yaa valla çok şükür zaman geçiyo ömrü olana. hayırlı ömürler nasip olsun hepimize. tam günü gününe gelirse tosunum 68 gün kaldı. erken gelirse yaklaşık 50 günümüz var. 100den geriye saymaktan bahsediyosun buraya hamileyim ikici testte pozitif kan vermeye gidiyorum dediğimi hatırlıyorum dün gibi. allah isteyen herkese nasip etsn. en büyük duam valla şu ezan saatnde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…