Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kı neler olmuş burda yaaaaa görşmşsnz yaaaaaaaaa ama kötü oldum ben şincik bak fotograf yokmu kı ekleyin görelm ya çok merak ettm bu arada s.a kızlar nasılsınız

anammm kuzularım benim ne güzel çıkmışsınız öyle
üfff keşke bel ağısı falan takmasaydın da gelseydm üff
şimdi de ağrıyor ama işe geldim hayy allahım

Yemın edıyorum bakmaya doyamadım yyaa harıkasınız super cıkmıssınnız ne olur ılk fırsatta hatıcem gel bursaya ve bulusalım resmen catladım kıskanclıktan

esmamm bayıldım kız dunurum bı ınsana gebelık bukadarmı yakısır cok tatlı olmussun allah nazarlardan korusun senııı
derya sısmanım sısmanım nıyodun kız sısman halın oysa zayıf nasıl olunur bılemıcem artık sende cok guzel cıkmıssın
hatıce sana yorum yapmıcam sen bızı surundurdun ohh olsun ıste sana

hayırlı olsun canım.evet belirtiler var geçen hafta içi lekelenmeler oldu kasık agrısı gögüslerim çok hassas damarları cok belirginleştı.yanı bu kadarı da psikolojik degıldır demi((

psikolojik olamaz bu kadarı.. bence bebiş geliyo :) adetin geçtikten sonra başaldı demi belirtiler erken başlamıomuş sanırımda, öyleyse psikolojik diyolar ama senin belli yani..

selmaaaaaaaaa

selmacım şımardım valla çok saol cnm bni allah razı olsun. hepimizi kem gözlerdn korusun rabbm:) çok mutlu oldum yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…