Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticeeeeeeee resim isteriz ama buraya koyma direkt silemezsin albüm yap arkadaşın olanlar görür hadi bekliyoruzz:):)

iyi madem burdan silinmiyosa face'e koysun
hatice banada hotmaille gönderirsin bende öylelikle almış olurum

derya cık okadar dedık dımı resım resım ne cekınmedınız bol bol hem senın ıkı gebe kadınla karanlık ortamda ne ısınız varr bakıyım ıckı ıcmezler sıgara ıcmezler

deryyaaaa anlat hadı bakalım hunı getırmıslermıııı ne yaptınız ne konustunuz

derya cık okadar dedık dımı resım resım ne cekınmedınız bol bol hem senın ıkı gebe kadınla karanlık ortamda ne ısınız varr bakıyım ıckı ıcmezler sıgara ıcmezler

yok beee 2-3 tane bişey çekindik yeter işte kız sohbet ettik çay kahçe içtik biz kızlarlan
ne öyle boyna resim mi çekincez zati vakit kısıtlı kızımmmmmm
yaaa sen öyle san gebeler mebeler sigarayı götürüyolar vallaaaaaa poohh
tüttürdük kızlarla tosuncuklardan az müsade istedik bi günlük bişi olmaz

ortam aydınlıktı da ışık arkadan vurunca karanlık çkmıştı birisi

eeeee siz faceden görebilirsiniz biz ne yapcaz bende meraktan patlıyorum bende görmek istiyorum banane yaw hatçe 14 hatim oldu ne yapalım bu hatimleri ?

cnm gecmıs olsun bu arada sanada ya ben hıc bel agrısı yasamadım cok sukur zordur ama artık kocaman oldunuz sen bı dr danıs bakalım ne dıcek normalmı
gel kız bursaya bende hulyada dogurmadan ama ona gore

sağol canım valla fena bel ağrısı var , başımda hafif dönüyor 10 haftalık olduk çocuğum coştu sanırım:)
kısmetse geleceğim bu sefer olmadı bi dahakine inş.

deryyaaaa anlat hadı bakalım hunı getırmıslermıııı ne yaptınız ne konustunuz

nereye gitti bunlar yaaaaaaaaa
huniyi serpil getircekti o gelmeynce hunisiz kaldım
vallaa herşeyden konuştuk cnm ya ne bilim bebeklerden doğumdan günlük hayatımızdan eşlerden şundan bundan vs.
aklına ne geliyosa...
3 saate yakın beraberdik,
güzel bi gündüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.....

ayy sımdı daha cok kıskandım benyaaa ohhhh benım ıcınde bı kahve ıcıp bı sıgara yakaydınızzz
afferım sızeee tadını cıkarmısınız

vayy vayyy sigara içtiniz heee ben olsaydım zor içerdiniz siz
bende olacaktım orda ahh yavrumm teyzelerinle niye görüştürmedin beni

kız deryaamm soz bursada bulusalım en afılllısınden hunın benden

yaaa nerde bu hatıce bu esmaaa kızlar sımdı dedıkodu zamanı calısmayın bıraz cnm aaaa

kızlaarr bı gun bakmısız ıst toplanmıs bursaya gelmıs hep beraber bulusmusuz demı ama
hatıce tutar esma ve serpılın elını getırır zaten ya ıst ya bursa zor deıl bır araya gelıp toplanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…