- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.141
iidare ediyorum canım dün kaynanam canımı sıktı bugun sabah ta eşim. Ayy ya kaynanam ne kadar kıskanc biri yaa doktor bana iş yapmayı yasakladı. Ayy hıc mı iş yapmayacaksın dedi bende evet dedım aa olurmu oyle sey dedı bak yontemini bul işini yap oyle 9 ay oturma dedı nedenı de oğlu iş yapmasın bende inadımdan kalkmadım esım cay falan yaptı getırdı ben kalkmadıkca dellend kadın :) zaten elektırıkler yok yagmur soğuk ısınamıyoruz bılle bıde kanama riskini alıp iş miş yapayım aklıma geldikce sinir oluyorum.
hadi bakalım inş.. bende yeni üyeyim :) yeni evliyiz, şimdilik istemioruz sen gibi 1,5 yıl felan geçsin.. belirtin oldumu hiç? kahverengi lekelenme felan oluomuş? sanırım bide göğüste sızı.. göğüs etrafında sivilce..
Günaydınnnnnnn kuzucuklarımmm çok uykum var uyuyorum burda akşam olmaz bugün bitmez valla
günaydın canım,
bende bir an önce akşam olsu istiyorum bel ağrısından ölüyorum çünkü
Günaydın serfik nasıl oldun canım
günaydın.hep aynı dert herkeste aynı sorun
Akşam yemek yiyioruz kaynanamda bi yerden geliyormuş uğradı oturdu yedik hep beraber sofra kalkçak nasılda belim ağrıyor anlatamam eşim sen otur ben toplarım yıkarım dedi aa ne oturcakmış sanki 9 aylıkta doğurcak hemen hareket etsin biraz demezmi ölürmüsün öldürürmüsün
sağ kalçam kemiğe doğru hareket ettikçe batıyor solda bişey yok niyeki
nasıl rahat gidebildinmi kaçta evdeydin
darılmadın dimi bana
cumartesi sabahı kalktım baktım yine koyu akıntı bide bel ağrısı anlatamam
başım da şiddetli dönme çok kötüydüm , 4,30 a kadar bekledim belimin ağrısının geçmesini,
baktım geçmedi haticeye mesaj attımbel ağrım halen devam ediyor akıntı yok ama ayakta duramıyorum
kafamda hafif sersemlik var bide asabi bişey oldm anlatamam neyse benden iyi haber yok,
sizin nasıl geçti , ne güzel sohbet etmişsinizdir off yaa resim varsa gönderin bana bakayım
ayy haticee deniz otobüsünde resmen korkudan ölüyodum
nasıl dalgalıydı deniz bilsen
sağa sola yata yata geldi bi ara dedim ölecem heralde batacağız buralarda
millete poşet dağıttılar hastalar binmesin diye uyarı yaptılar fln
bunun dışında herşey güzeldi, 6da bursaya ayak bastımmmmm
6:45 te de evimdeydim çok şükür
eve geldim bide kocamın tantanasını çektim bi sürü laf söyledi hazır gelen arabayla niye gelmemişim diye,
bende hhhhhhhıııhhdedim geçtim içeri dinlendim kitap okuudum duşunu alıp uyudum
darılmadım cnm sadece senide görmek isterdim oraya kdr gelmişken,
bi daha fırsat zor olur diye...
kısmet değilmiş ne yapalım,
sağlık en önemlisi o halde gelememen normal,
önemli olan bebeğin ve sen iyi olun..bigün yine karşılaşırız belki :)
ctesi mi buluşuyorsunuz kızlar benim o gün uzuuun sattler sürecek kuaför işim var akşam da misafirim gelecek ama arada vakit yaratabilirsem uğrayabilirim, bana yeri ve saati özel msjla bildirirmisiniz
bugün işyerinde biri moralimi bozdu hiç kilo almıyorsun benim eşim de böyleydi hatta diyet yaptı kilo fazla almamak için dedi, sonuçta 2 kilo doğmuş çocukları bir sürü problem yaşamışlar şimdi iyiymiş ama öyle olmak istemiyorsan yemelisin dedi, haklı aslında hala kilo almıyorum, iştahım da hiç yok zorlamam lazım kendimi bebiş için. insanlara nasıl anlatayım ki moralim olmayınca iştahım da olmuyor işte...ama ben dışardan bakınca hep neşeli hep konuşkan enerjik gözüktüğüm için kimse anlayamıyor içimden geçenleri..
kızlar bende geldım beni de aranıza alın :)bende 1buçuk yıldır evliyim bebiş istiyoruz bu ay günüm geçtı kan tahlili verdım dua edın bana ne olur rabbım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah.
iidare ediyorum canım dün kaynanam canımı sıktı bugun sabah ta eşim. ayy ya kaynanam ne kadar kıskanc biri yaa doktor bana iş yapmayı yasakladı. ayy hıc mı iş yapmayacaksın dedi bende evet dedım aa olurmu oyle sey dedı bak yontemini bul işini yap oyle 9 ay oturma dedı nedenı de oğlu iş yapmasın bende inadımdan kalkmadım esım cay falan yaptı getırdı ben kalkmadıkca dellend kadın :) zaten elektırıkler yok yagmur soğuk ısınamıyoruz bılle bıde kanama riskini alıp iş miş yapayım aklıma geldikce sinir oluyorum.
sağ kalçam kemiğe doğru hareket ettikçe batıyor solda bişey yok niyeki
kızzlar resım ıstıyorum bırınız facede paylasın koca gun dun sızı bekledım aklım hep sızdeydı
cok kıskanc oldumyaaa bursadada toplanalımm
kızzlar resım ıstıyorum bırınız facede paylasın koca gun dun sızı bekledım aklım hep sızdeydı
cok kıskanc oldumyaaa bursadada toplanalımm
heheheeeeeee
özengeç selmaaaaaaaaaaaaa
buluştukk işteeeee çatlayında patlayınnnnnnnnnnnnnnn
burda da seni bulcam işteeee kahve içip dedikodu yabcaz :)
bende resim bekliyorum ama hatunlar paylaşmıyor, bende geleceğim bursa ya havalar düzelsin kocamı kandıracağım atlayacağım geleceğim:)
esmacım sağol canım felaket bi bel ağrısı 10.haftanın şerefine başladı ağrılar:)
resimler hatice de, koysun buraya
sonra kaldırılıyomu o resmler bende alırım burdan hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?