Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın.hep aynı dert herkeste aynı sorun

Akşam yemek yiyioruz kaynanamda bi yerden geliyormuş uğradı oturdu yedik hep beraber sofra kalkçak nasılda belim ağrıyor anlatamam eşim sen otur ben toplarım yıkarım dedi aa ne oturcakmış sanki 9 aylıkta doğurcak hemen hareket etsin biraz demezmi ölürmüsün öldürürmüsün

hayırlı olsun canım.evet belirtiler var geçen hafta içi lekelenmeler oldu kasık agrısı gögüslerim çok hassas damarları cok belirginleştı.yanı bu kadarı da psikolojik degıldır demi((

Günaydın serfik nasıl oldun canım

belim çok ağrıyor , bide baş dçnmesi var hafiften kaç gündür fenayım, sabah bulantıları da bırakmıyor beni
bu sabah felaketti resmen acı su çıkardım çok kötüydü çok idrar kültürümde üreme çıktı canım doktoru
arayacağım öğlen antibiyotik başlayacak herhalde inşallah önemli bişey değildir

hepsi ayni desene canım :) ay valla yni durum bende de var ama benim eşim aşırı anneçi hemen baslıyor tavır yapsın bana. zaten ben kendisine iş yap demiyorum kendisi yapıyor sonrada beni deli ediyo yapma diyorum boyle yapacaksan duzelıyo annesi ile konusunca tekrar başa dönuyoruz allahtan kafaya takan biri deilim fazla ama hamile olunca insan ister istemez takıyor.

nasıl rahat gidebildinmi kaçta evdeydin

ayy haticee deniz otobüsünde resmen korkudan ölüyodum
nasıl dalgalıydı deniz bilsen
sağa sola yata yata geldi bi ara dedim ölecem heralde batacağız buralarda
millete poşet dağıttılar hastalar binmesin diye uyarı yaptılar fln
bunun dışında herşey güzeldi, 6da bursaya ayak bastımmmmm
6:45 te de evimdeydim çok şükür

eve geldim bide kocamın tantanasını çektim bi sürü laf söyledi hazır gelen arabayla niye gelmemişim diye,
bende hhhhhhhıııhh dedim geçtim içeri dinlendim kitap okuudum duşunu alıp uyudum

darılmadım cnm sadece senide görmek isterdim oraya kdr gelmişken,
bi daha fırsat zor olur diye...
kısmet değilmiş ne yapalım,
sağlık en önemlisi o halde gelememen normal,
önemli olan bebeğin ve sen iyi olun..bigün yine karşılaşırız belki :)

bende çok görmek istiyordum ama yaramazlık yaptı bizimki ne yapalım kısmet artık havalar düzelsin ben bursa ya geleceğim
göbüş karnımla hatice ye de haber salacağım , resim yok mu yaa mailden atsana bana merak ediyorum çok

günaydınn canlarımmmm.......
nasılsınız bakalım....

hilalcimm milleti boşver sen. dün bi tanıdıkla konuştuk hamileliğinde toplam 7 kilo almış. bebeğide 5200 gr doğmuş sok oldum okadr büyük bi bebek nasıl çıktı sendne die. senin kilo almanla alakalı değil bebeğin kilosu takma kfana. 4. aydan sonra başlıysun kilo almaya zaten. canının istediğini ye zorlama kendini. sonradan iştahın bi açılıyo durduramıyosun kndini

hoşgeldinn. rabbm gönlüne göre versin. belirtilere takılma bnce herkesde farklı şeyler olabiliyor. inş meleğin sennledr.

baharrr kaynananı boğasım geldi yaaa.. boşver sen yat dinlen yapma bişi ne derse desin. sen ve bebeğin daha önemlisiniz.karpuz yata yata büyür de ona

sağ kalçam kemiğe doğru hareket ettikçe batıyor solda bişey yok niyeki

haticemm aynı bnmde öle hala ağrıyo geçmiyo birtürlü. çok oturunca ve çok yatınca daha çok oluyo yatakta dönerken falan felaket bi acı. ayaklarını havaya dikip dinlenmeye dikkat et.

serpilim geçmiş olsun cnm. be ağrılrın normal cnm. sırtına destek koy rahatlatır biraz belin boşta kalmasın.

kızzlar resım ıstıyorum bırınız facede paylasın koca gun dun sızı bekledım aklım hep sızdeydı
cok kıskanc oldumyaaa bursadada toplanalımm

kızzlar resım ıstıyorum bırınız facede paylasın koca gun dun sızı bekledım aklım hep sızdeydı

bende resim bekliyorum ama hatunlar paylaşmıyor, bende geleceğim bursa ya havalar düzelsin kocamı kandıracağım atlayacağım geleceğim:)

esmacım sağol canım felaket bi bel ağrısı 10.haftanın şerefine başladı ağrılar:)

esmaaaa bu konuda bırtek senden hayır var facede resım olayı yanıııı yada buraya
neden koymadınız yoksa bızı sevmıyonuzmu

resimler hatice de, koysun buraya
sonra kaldırılıyomu o resmler bende alırım burdan hem

hatice kız o karanlık çıkanlarla bi oynasak mı ışık mışık eklesek
baya karanlıktı çnkü

cnm gecmıs olsun bu arada sanada ya ben hıc bel agrısı yasamadım cok sukur zordur ama artık kocaman oldunuz sen bı dr danıs bakalım ne dıcek normalmı
gel kız bursaya bende hulyada dogurmadan ama ona gore

hatıceeeee
burdan sanırım kaldırılmıyorda face ye koy ozaman puff ya cok gıcık serpıl bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…