- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.241
esmayı göbekten çıkarırsın diye düşündk
pembeli esmaaa sarı kazaklı ve sarışın olan haticee
diğer saçı başı yoluk akşamdan kalma olan da benim
:) acıklama ıcın saol :) buarada kilon gayet ıyı oyle kıloluyum deme bosuna ben 42 kiloda hamile kaldım suan 44 oldum hehe hayata 44 kılo olabılecegımı dusunmuyodum 55 le falan da dogururum gıbıme gelıyo dogumdan sonra kılo vermemek ıcın cabalayacayım galıba :)
deya haklı kı sende baya zyıfsın bende bitek ben zyıfım diyodum halada diyrlr etraftan 55 ile hamiş kaldım 57 yim ve çok zyıfsn diyrlr bide sizi görseler:) acıklama ıcın saol :) buarada kilon gayet ıyı oyle kıloluyum deme bosuna ben 42 kiloda hamile kaldım suan 44 oldum hehe hayata 44 kılo olabılecegımı dusunmuyodum 55 le falan da dogururum gıbıme gelıyo dogumdan sonra kılo vermemek ıcın cabalayacayım galıba :)
yaaaa bak bana zayıf diyenler seni görsünlerrr :))
sen benden de zayıfsın boyun nasıl bilmiyorum ama, olsun al al biraz hepten de kuru kuru iyi olmaz :)
bebeğin peşinde koşarken ztn vericeksin ilerde :)
çok şükür az daha gidiyodum çok şirinsiniz kı derya öldürcem seni bide zayıfım diyo kız esma hatice sizin yernzde olsanm bogardım deryayı
kilo aldın ha hani nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekilo aldım diyorummmmm zayıfım diye siz diyosunz :)
canım boyum 1,65 ve evet asırı zayıfım bencede ama aile yapımız oyle valla ablam 2 hamılelıgınde 20 kılo aldı bebek kırklanmadan benımle aynı gıymeye basladı kilo kalmıyor bızde bakalım bende ne olucak durum ama acıkcası bol bol kılo almayı dusunuyorum doktor da desdeklıyor cunku zaten olmam gereken kılonun baya altındayım malesef buna ragmen hala gobusum cıkmadı ya
kızlar feci belim ağrıyor yaa ne yapacağım ben, offf enfeksiyon mu yapıyor böyle anlamadım doktor da daha aramadı arasa da ilaç verecekse de başlasam , bebeğime bişey olacak diye korkuyorum yaa
kıskanma cnm en kısa zamanda bursada toplanıyoruz ve bız daha kalabalık olucaz kısmetsehatice kız benide ekle arkaDAŞLIK İSTEĞİ yollDIM
ay çok kıskandım ben ya
tamam hatıcem merak etmeyızKızlar yarın ben sabahtan yokum beni merak edenler için söylüyorum testlerimi yaptırmaya gidicem
şimdi doktorum aradı, antibiyotik gerekli ama bol bol su iç 2 hfta sonra kültür yaptır dedi,
12 haftayı tamamlayım dedi, belim aşırı ağrıyor dedim o zaman aksef 500 mg al iltihaptan olabilir dedi
bi sakıncası var mı dedim yok dedi ama ilk başta içirmek istemedi ben şimdi napayım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?