- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.261
kızlarrr çok güzel çıkmışsınız tütütüüü maşallahh.. derya söylemeden edemicem kızz ne fit bi hatunsun öyle
bıde dogru duzgun cekınseymısler bunlar bızı hıc dusunmuyolarya kendı havalarındalar oturdukları yerde karanlık ıkı poz tamam demısler
hullyyaaa ben gelır fato getırcem yok oyle ceple ıdare etmek
evet baya karanlık çıkmış ama hiç yoktan iyidir kız ben şimdi nerde görsem tanırım
bi an önce bizde toplanalım ya.. ben çıkıyorum kızlar yürüyüş yapayım biraz otur otur dana gibi oldum
Gebelikte kullanım kategorisi B dir. Sefuroksim anne sütüne geçer. Emziren annelere uygulanırken dikkatli olunmalıdır.
b sınıfı bır ılacmıs cnm zaten kullandıgım ılacların cogu gebeler ıcın b cınıfı oluyor
cnm çok geçmiş olsun Allah bu bebeğini sana bağışlar inşallah günde 3 lt den fazla ılık su iç ve idarın gelir gelmez hemn yap ve yaptıktan sonra hafif öne eğil mesaneyi iyice boşalt ve kendini sıcak tut üşütmeye gelmez çünkü bu illeta.s
canım korkma aynı sorun bendede varr ,,hatta fazlası var ben birde kum döktümm zinnat 500mg kullandımm,,,,kullancanımm hiçbişeycik olmazzz
ay kızlar helak oldum işle güçle uğraşırken yok tmm bgn benim pilim bitti....
hülyacımmm selmacımmm sizle de buluşucaz inş en ksıa zmnda yapalım bunu aksatmayalım
aynı yerdeyz yahuuu beklemeye gerek yok he tabi haticem de geldiği bi zmn olusa süper olurrrrr
hülyacım tşkler fitt yorumun içinnnnnn eminim sizlerde öyleydiniz bu bebişlerden önce
bende inş yakın zmnda öyle koca göbekli olurumm bebeğim için katlanırım ne yapayım
serpilcim doktorun al dediyse endişelenme bence
ara tekrar sor emin olamamamşsın çnkü
sonçta esas olan tabii hiç ilaç almamaktır ilaca yönlendirmemesi normal
ama gereken durumlarda elbette ilaç alacaksn canım,
bunu hemen zararlı olacak diye düşünme, içmemek daha çok zarar verebilir.
ufff internette de ilk üç ayda antibiyotik kullanımı sakıncalı bebeğin organları gelişiyormuş doktorumda iki hafta bekleyelim demişti
bel ağrım olunca vazgeçti ilacı iç dedi valla kafayı yemek üzereyim heç iyi değilim şuan
ben geldimm gebeler kulubuuu heyyyy
saclarimi boyattim bgun ohh cok gusel oldumkuafore gtmek diazem etkisi yapiyo resmen en etkili depresyon ilacindan bile daha etkili
herkes nerdeeee ben yokken kaynatiyosunuz ya oku oku geberiyorum simdi herkes saklambac oynuyo yineee
ayy bulusmussunuz bu arada kiskandim walla yaaa
fotoo nirde hiii ben nasil gorcem face yok bnde ama:26:
deryacim sen ekle msn e olmazsa ordan bakarim hii olmaz mi??????
bu arada fark ettim de ben sizin hic birinizi arkadas olarak eklememisim profilime hepinize yolladim
kabul edersiniz dmiii
simdiye kadar niye yapmamissam
hosbuldumm canimm tmm oleyse hatice pek pas atmaz bana ama
canım hoşgeldin,
fotolar haticenin profilinde şimdi arkadaş teklifini kabul edince ordan görebilirsin
face de değil yani, bende de yok daha :)
vallaa bende farkediyorum ne zmn gelsem in cin top oynuyo burda
ben duramazkende kaynatıyolarrrrrrrrrrrrrrr
hosbuldumm canimm tmm oleyse hatice pek pas atmaz bana amaarkadaslik teklifimi kabul ederse bakayim ordan..
bisiler oldugu kesin zaten buraya gecen gun de sen haric bi hoscakal bile demeden toz oldu herkes giriyorum cikiyorum
slm veren by bye diyen yok kusuyorum walla haberinz olsun
bennnnn geldimm kıskançlar klubü sizi nettiriyniz bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?