Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarrr çok güzel çıkmışsınız tütütüüü maşallahh.. derya söylemeden edemicem kızz ne fit bi hatunsun öyle

kızlarrr çok güzel çıkmışsınız tütütüüü maşallahh.. derya söylemeden edemicem kızz ne fit bi hatunsun öyle

bıde dogru duzgun cekınseymısler bunlar bızı hıc dusunmuyolarya kendı havalarındalar oturdukları yerde karanlık ıkı poz tamam demısler
hullyyaaa ben gelır fato getırcem yok oyle ceple ıdare etmek

bıde dogru duzgun cekınseymısler bunlar bızı hıc dusunmuyolarya kendı havalarındalar oturdukları yerde karanlık ıkı poz tamam demısler
hullyyaaa ben gelır fato getırcem yok oyle ceple ıdare etmek

evet baya karanlık çıkmış ama hiç yoktan iyidir kız ben şimdi nerde görsem tanırım
bi an önce bizde toplanalım ya.. ben çıkıyorum kızlar yürüyüş yapayım biraz otur otur dana gibi oldum

ee hadı cık yuru bakalım bende temızlık yapmaya calısıyorum
ve ben artk gece saat 1de kakıp yemek yıyorum o derece delı manyak bısı oldum sonumu merak edıyorum hakkaten top olcaz galıba top derken top gıbı demek ıstedım

canım korkma aynı sorun bendede varr ,,hatta fazlası var ben birde kum döktümm zinnat 500mg kullandımm,,,,kullancanımm hiçbişeycik olmazzz

selma zinnatı kaç haftalıkken içtin canım, doktor ilk önce antibiyotiklik ama 12 haftayı tamamlayalım bol su iç dedi tekrarla testi dedi, bel ağrısı çıkınca iç dedi bazı yerlerde bebeğin organ gelişimi için sakıncalı diyor ben ne yapacağım yaa , bebeğime bişey olursa benim yüzünden çıldırıcağım şimdi var yaaa

ay kızlar helak oldum işle güçle uğraşırken yok tmm bgn benim pilim bitti....

hülyacımmm selmacımmm sizle de buluşucaz inş en ksıa zmnda yapalım bunu aksatmayalım
aynı yerdeyz yahuuu beklemeye gerek yok he tabi haticem de geldiği bi zmn olusa süper olurrrrr
hülyacım tşkler fitt yorumun içinnnnnn eminim sizlerde öyleydiniz bu bebişlerden önce
bende inş yakın zmnda öyle koca göbekli olurumm bebeğim için katlanırım ne yapayım

serpilcim doktorun al dediyse endişelenme bence
ara tekrar sor emin olamamamşsın çnkü
sonçta esas olan tabii hiç ilaç almamaktır ilaca yönlendirmemesi normal
ama gereken durumlarda elbette ilaç alacaksn canım,
bunu hemen zararlı olacak diye düşünme, içmemek daha çok zarar verebilir.

ufff internette de ilk üç ayda antibiyotik kullanımı sakıncalı bebeğin organları gelişiyormuş doktorumda iki hafta bekleyelim demişti
bel ağrım olunca vazgeçti ilacı iç dedi valla kafayı yemek üzereyim heç iyi değilim şuan

bel ağrın dayanılmayacak kadarmı peki iltihapla ne ilgisi varmış hayret bişe
sen en iyisi tekrar ara de ki içim rahat etmiyor 2 hafta beklesem bir sorun olurmu ben bel ağrısına dayanırım fln de
bakalım ne diyecek

ay zaten ben geldim yaa kimse olsa şaşarım
anlaşıp mı kaçıyosunuz yaaaaa uyuzlar

sepılcım o alıntıydı ben oyle bı sorun yasamadım yanı ılac falam kullanamadım sana fıkır olsun dıe kopyladım yapıstırdım ok cnm
kızlar nırdısınız cıdden

ben geldimm gebeler kulubuuu heyyyy
saclarimi boyattim bgun ohh cok gusel oldumkuafore gtmek diazem etkisi yapiyo resmen en etkili depresyon ilacindan bile daha etkili
herkes nerdeeee ben yokken kaynatiyosunuz ya oku oku geberiyorum simdi herkes saklambac oynuyo yineee
ayy bulusmussunuz bu arada kiskandim walla yaaa
fotoo nirde hiii ben nasil gorcem face yok bnde ama:26:
deryacim sen ekle msn e olmazsa ordan bakarim hii olmaz mi??????
bu arada fark ettim de ben sizin hic birinizi arkadas olarak eklememisim profilime hepinize yolladim
kabul edersiniz dmiii
simdiye kadar niye yapmamissam

canım hoşgeldin,
fotolar haticenin profilinde şimdi arkadaş teklifini kabul edince ordan görebilirsin
face de değil yani, bende de yok daha :)
vallaa bende farkediyorum ne zmn gelsem in cin top oynuyo burda
ben duramazkende kaynatıyolarrrrrrrrrrrrrrr

eee kızım vaktıyle gelın sızde mııletın sohbet bıtıyor demek sız gelıyorsunuz
yokya bugun gercekten herkez pat dıe kayboldu kımse bısı demeden

roooseee hg kız naber ın o gebeler kulubune sızde gebe olarak bulusacagızz ben senı ekledıııımmmm
kısları sabah berı kıskanıyorum yaa bulustular dıe acayıp fesatlandımm vee ılk fırsatta bulusuyoruuzzz kısmetse hatceemm senı beklıyoruz baskka engelımız yoookkkk

hosbuldumm canimm tmm oleyse hatice pek pas atmaz bana ama arkadaslik teklifimi kabul ederse bakayim ordan..
bisiler oldugu kesin zaten buraya gecen gun de sen haric bi hoscakal bile demeden toz oldu herkes giriyorum cikiyorum
slm veren by bye diyen yok kusuyorum walla haberinz olsun

roosee burda sohbet 11 de baslayıp kızlar yemege cıkana kadar sıkı oluyoorr mıllet yemekten sonraa hopp kayboluyooorr

aşk olsun o nasıl laf öyle ne zaman tavuğuna kış dedim

kızlar valla bilseniz nasıl bi depresyondayım şuanda
manyak bi gün geçirdim bütün gerizekalı insanlarla sanki bir günde uğraştım o derece
saçlarım diken diken hala...
zaten yorgunum uykusuzum heryerim ağrıyo..
üstüne bide bu akşam + yarın akşam misafirim gelebilir, birinden biri kesin ama
ya bölünüp gelcekler ya herberaber gelcekler,
hangi birine yanayım bu dertlerden hee seçin beğenin alın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…