Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haftanın 6 günü 10.30 saat işteyim bunun 1 saatinide yol koy eve git yemek yap ütü temizlik kaynana dırdırı kocanın gönlünü yap arkadaşlara zaman ayır ailene zaman ayır kendine zaman ayır camları sil falan derken ahanda bunun gibi bişey çıkıyo ortaya

Son düzenleme:
ne demek canimmm.. dun hamur isi yapmistm yemek yok ama anlardan bi special hazirlarim artikim sana:))))
ama normal canim derler ya hep sen iki canlisin ondan bi istah..
ay hatice senin bebisin erkek mi olcak acaba

iiimmmmdaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt

ayh içim sıkıştııııııııı

Son düzenleme:
ne demek canimmm.. dun hamur isi yapmistm yemek yok ama anlardan bi special hazirlarim artikim sana:))))
ama normal canim derler ya hep sen iki canlisin ondan bi istah..
ay hatice senin bebisin erkek mi olcak acaba

rüyamda erkek görüyorum hep içimede erkek doğuyor ben oğlum diyorum eşimde kızım diyor sıyırık bi aileyiz orta yol bulamıyoruz
yarın görcem bakalım ne ediyor sağlıklı olsunda hiç önemli değil ne olduğu

hımmm
denemek lazım
benim "anti hazır yemekçi "anti fast food çu artııııııııııı deniz ürünleri vee balık hastası" kocam buna da bi mana bulmazsa tabi

fotonuzu gordummmmm hepnizi gordummmmm
ayy buranin adini fistiklar kulubu mu yapsak napsak kizlar
ama o zamanda butun sapiklar dolusur walaa ciik kalsin bole gebisler kulubuuuu

fotonuzu gordummmmm hepnizi gordummmmm
ayy buranin adini fistiklar kulubu mu yapsak napsak kizlar
ama o zamanda butun sapiklar dolusur walaa ciik kalsin bole gebisler kulubuuuu

:))))))))) oturuyoruz arka tarafımızıdaada genç çocukalr var camı açtılar bende ay üşüdüm camı kapattırayım dedim ama kızlara dedim hemen bi tane kafa çıktı sırıtarak camı kapattı bizi dinliyorlarmış meğer

dogru soluyosun canm en onemlisi saglikli olmasi.. ama bence sende erkekler kervanina katilcak missin gibi geliyor
hımmm
denemek lazım
benim "anti hazır yemekçi "anti fast food çu artııııııııııı deniz ürünleri vee balık hastası" kocam buna da bi mana bulmazsa tabi

tama iste deniz urunu seviyosa bayilir bunaa sole sende canimmm
hair yemek sevmiyosun dye okyanusa gidip altin balik avlayacak degilm ya deee

heee heeee heeeeeee wayy hergele ler wayyyy kulaklar sizdeymis demek.... utanmasalar gelip oturcakmis desenee

noluyooo burda hee noluyo noluyooki nolduki pisi 7 li izliyormusunuz

ben izlemiyorum canimmm benim fix kuzey guney var bi tek
bde simdi son diye bitane dizi baslamis o dikkatimi cekti hikayesi farkli gibi denk gelirse ona bakarim
gulse birsel in yalan dunya si da guzel ama tekrarini izledim de dun

ben izlemiyorum canimmm benim fix kuzey guney var bi tek
bde simdi son diye bitane dizi baslamis o dikkatimi cekti hikayesi farkli gibi denk gelirse ona bakarim
gulse birsel in yalan dunya si da guzel ama tekrarini izledim de dun

bende onu eşimin sayesinde izliyorum çok saçma sapan bişi okulda öğrenciler arasındaki dyaloglar falan
yalan dünya evet cuma akşamları çıkıyor benimde hoşuma gitti perşembede vadim var o kadar

ayyy evet yani 3u bi arada gibi olmussunuz kim olsa bakar... sarisin desen var kumral desen var..esmer desen var... kocisss duymasin kizzzz..kiskanir da yollamaz bak bi dahaaa

bizde öyle şeyler yoktur bende onu kıskanmam oda beni :)))))))) bide bilir bana laf atacak adamı eşşek sudan gelene kadar döverim

öncelikle merhaba... rabbim isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallahhh...2 yıllık evliyim ve çocuk için 6 aydır uğraşıyoruz internetten hesaplamalarıma göre dün regl olmam gerekiodu olmadım...bu arada 4 ay öncesine kadar regl döngüm 28 günde birdi... ama şimdilerde 31 gün sürüyor regl döngüm yani gün geçme gibi birşey mümkün değil idi tarinde oynamada olmuyordu... bende gebelik testi yaptım negatif çıktı bir süre sonra dönüp baktığımda baya bir sonra yani orda silik 2.çizgiyi gördüm bildiğim tek bir şey var testin geçersiz olduğu fakat kasıklarımda regl olucakmışım gibi fokur fokur kaynıyorbu tarz bişi yaşayıp gebe kalan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…