- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.301
ayy makarna dedin de sen bnm akşamki halimi görseydin
eve gittim tabi acıktım yemek yok fln diye yolda düşünüyorum kara kara ne yicez fln
gittim kocamda evde uzanmış sağolsun hiçbi aktivite yok zaten tripcan moduna girmiş
ay napcaz ne etcez ne yicez derken
dolabı açtım bi baktım cuma gecesi yaptığım makarna duruyo orda
gözlerim açıldı faltaşı gibi
ne iyi geldi bana o hazır makarna bi bilsennn
kebap koysan önüme o kdr hayra geçmezzdi yani
hem calisip hem yemek yapmak cok zordur yaaa
bazen ben bile deli oluyorum evde ne yapcagimi sasiriyorum...
pratik seyler yapmak lazim szler gibi calisanlar icin
ama sey var gerci siz biliyosunuzdur da superfresh yda iglo ydu sanirim altin balik siddetle tavsiye ederim
kizlar cok lezzetli hic bi deniz urunu yemeyen bana bile yedrdiler walla
onu alip yapin bnce bi ara
ne demek canimmm.. dun hamur isi yapmistm yemek yok ama anlardan bi special hazirlarim artikim sana:))))allah razı olsun bende bağrınacaktım kimse beni çeğırmadı diye :)))
sabahtan beri varya 9 karının yediğini yedim ama nasıl açıktımm acımm şuannn çokkkk benim içinde kurt falan değil aslan var doymuyorrr bi türl
haftanın 6 günü 10.30 saat işteyim bunun 1 saatinide yol koy eve git yemek yap ütü temizlik kaynana dırdırı kocanın gönlünü yap arkadaşlara zaman ayır ailene zaman ayır kendine zaman ayır camları sil falan derkenahanda bunun gibi bişey çıkıyo ortaya
ne demek canimmm.. dun hamur isi yapmistm yemek yok ama anlardan bi special hazirlarim artikim sana:))))
ama normal canim derler ya hep sen iki canlisin ondan bi istah..
ay hatice senin bebisin erkek mi olcak acaba
hem calisip hem yemek yapmak cok zordur yaaa
bazen ben bile deli oluyorum evde ne yapcagimi sasiriyorum...
pratik seyler yapmak lazim szler gibi calisanlar icin
ama sey var gerci siz biliyosunuzdur da superfresh yda iglo ydu sanirim altin balik siddetle tavsiye ederim
kizlar cok lezzetli hic bi deniz urunu yemeyen bana bile yedrdiler walla
onu alip yapin bnce bi ara
iiimmmmdaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt
ayh içim sıkıştııııııııı
fotonuzu gordummmmm hepnizi gordummmmm
ayy buranin adini fistiklar kulubu mu yapsak napsak kizlar
ama o zamanda butun sapiklar dolusur walaaciik kalsin bole gebisler kulubuuuu
daha sayayımmı saymadığım çok şey varr
dogru soluyosun canm en onemlisi saglikli olmasi.. ama bence sende erkekler kervanina katilcak missin gibi geliyorrüyamda erkek görüyorum hep içimede erkek doğuyor ben oğlum diyorum eşimde kızım diyor sıyırık bi aileyiz orta yol bulamıyoruz
yarın görcem bakalım ne ediyor sağlıklı olsunda hiç önemli değil ne olduğu
hımmm
denemek lazım
benim "anti hazır yemekçi "anti fast food çu artııııııııııı deniz ürünleri vee balık hastası" kocam buna da bi mana bulmazsa tabi
yok ben almiyim haticem tahmin edebiliyorum
daha fazla kaldırmayacak bünyem bi kısmını dolu dolu bnde yaşıyorum malesef
fazlası eksiği aman lazım değil allah yardımcımız olsun
:))))))))) oturuyoruz arka tarafımızıdaada genç çocukalr var camı açtılar bende ay üşüdüm camı kapattırayım dedim ama kızlara dedim hemen bi tane kafa çıktı sırıtarak camı kapattı bizi dinliyorlarmış meğer
heee heeee heeeeeeewayy hergele ler wayyyy kulaklar sizdeymis demek.... utanmasalar gelip oturcakmis desenee
noluyooo burda hee noluyo noluyooki noldukipisi 7 li izliyormusunuz
gördüler tabi 3 hatunu bende olsam bırakmam yane
ben izlemiyorum canimmm benim fix kuzey guney var bi tek
bde simdi son diye bitane dizi baslamis o dikkatimi cekti hikayesi farkli gibi denk gelirse ona bakarim
gulse birsel in yalan dunya si da guzel ama tekrarini izledim de dun
ayyy evet yani 3u bi arada gibi olmussunuz kim olsa bakar... sarisin desen var kumral desen var..esmer desen var... kocisss duymasin kizzzz..kiskanir da yollamaz bak bi dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?