Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benim kocam iş görüyor valla tek sıkıntı mutfağa girmiyor
hamile kaldığımdan beri bi kere ev işi yaptım detaylı koma oldum
sonra hiç yapmadım sadece mutfak banyo:):)

aman yaa boşver yapma ev işi fln bak kötü olmşsun zaten,
bnmkide tam tersi mutfağa girsin yemek yapsın bişiler uydursun uğraşsın dursun
ama süpürgeyi görünce gözlerini deviriyo of yine mi dercesine :))
neyse buna şükür daha odun kcoalarmız da olabilirdi :))

evet bende var o modelden hiç bir işe elini sürmez yemek yapmaz çay demlemez ben oldugum sürece hatta sabahları işe gelcez ya o yataktan kalkıp hazırlanana kadar arabayı ısıtırım üstünde kar varsa temizlerim falan yanii numunelik benimkisi

çok şükür yaa o kadar odun değil iyidir bu konuda şükürler olsun:):):)

anammmm hadi ev işini anladım da arabayı da mı sen hallediyorsun yuh be işin zor melekcim:)

Kızlar öldüm bittim bugün sizler napıyonuz

nerdesin hatice yoğun bi gündü sanırım

hahahaa
bazen onu bende yapıyorum ama özellkle geç kaldığımızda
sen in ısıt arabayı ben geliyorum diyooo
alıştır yavrum alıştır inş en kısa zmnda gebe kalırsın da mecbur kalır hepsini yapmaya :))

Kızlar öldüm bittim bugün sizler napıyonuz

hayırdır yavrum çok mu yoğundu?
napalım bekliyorum saat 6 olsun

inş. tek umudum o yani

yuhh onun inip önden arabayı temizlemesi gerekir, ben de kendimi paralıyorum sanırdım sen benden de betermişsin yapma öyle tepene çıkıyor bu koca insanları sonra
kızlarr bu aya kadar hıc kılo almamıstım ama son 15 gundur 2 kılo almısım ve hayatımda ılk defa 63 kıloyu gordum bugun
ayy artık sısmeye baslıyorum

ben de daha 1.5 kilo aldım diye üzülüyordum alırım demek ki ben de sonraki aylarda, bebğim küçük doğmasın da amann

serpill geçmiş olsun canım ama dinlen izin al 1 hafta falan hem naz da yaparsın güzel olur, korkma ama bende de oldu biliyorsun şimdi iyiyiz şükür

esma ben de belisin bebek odalarına baktım netten güzel gözüküyor olabilir bak sen ne renk aldın maviydi değil mi

haticee biberonunla diş kaşıyıcın güzelmiş insan nasıl hevesleniyor değil mi..ben de 9 haftalıkken flan 2 minik oyuncak almıştım, sonra hiçbişey almadım daha 2 gün önce gidip bi sürü badiler falan aldım yeni çook mutlu oldum ben de

rose hayırlısı olsun tatlım zaten hamile kalabiliyorsun nasıl olsa kalacaksın zamanını bekliyor yavrun hepimiz kötü günler geçirdik yalnız değilsin hepimiz yanındayız çünkü birbirimizi en iyi biz anlarız yaşayan bilir bunları ancak

yokh söylediklerim senin için de geçerli ama sen son zamanlarda çok takmıyorsun kafana sanırım, tabi huni başka, o en güzeli, bana da lazım bu aralar

Günayyydınnnnnnnnnlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hilalcim selam,
demek kızına ciciler aldınnnnnnn ne güzel güle güle giysin prenses inşş
kilo olayını da bence takma bu aydan sonra alırsın bence...
Evet cnm artık fazla takmamaya karar verdim çünkü bu işin doğası bu anladım sanırım geçte olsa
kendini hırpalamayla olcak bişi değil, düşündünde sadece çok çok acelem yok zamanı gelince bebeğimde gelir sanırım
:26:
Hunimden kopyalayıp çoğaltıyorum sizler içinde gerektiiğinde paylaşabilirim tabiki ama yokk hiç ihtiyacınız olmasın sizinnnnnn
aman iyi olun

günaydınnnn karlar düşerrr düşer düşer ağlarımmmm :))))))))her yerde kar var

Günaydın canımmm,
evet heryerde kar var beyaz uyandık güne hala da yağıyorrrr
umarım iş yerinde mahsur kalmayız

Günaydın Kızlar ne güzel kar kaplamıs orda her yeri burda fırtına ve yağmur var sadece.. gerci karın derdi de farklıdır herhalde

kızllarrr hemen yazıp cıkıyrum sırf buyuzden gırdın 5dak sonra otubus gelıyor
1130da randevumuz dua edın olurmu kızım herseyı ıyı olsun vee dr yanılıpta erkek demesın hepınızı optuım

günaydınnn cnlarım:) uzun bir servis yolculuğundan sonra şirketteyim :)
heryerde kar var. şirket tpelerde kalıyo biraz çok daha yoğun kartopu oynanır yani:) sabah şok oldum heryeri beyaz görünce
üşütmeyn dikkat edin he havalar soğuk

günaydın canım sen ve bebeğin nasılsınız bugun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…