- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.761
benim kocam iş görüyor valla tek sıkıntı mutfağa girmiyor
hamile kaldığımdan beri bi kere ev işi yaptım detaylı koma oldum
sonra hiç yapmadım sadece mutfak banyo:):)
aman yaa boşver yapma ev işi fln bak kötü olmşsun zaten,
bnmkide tam tersi mutfağa girsin yemek yapsın bişiler uydursun uğraşsın dursun
ama süpürgeyi görünce gözlerini deviriyo of yine mi dercesine :))
neyse buna şükür daha odun kcoalarmız da olabilirdi :))
evet bende var o modelden hiç bir işe elini sürmez yemek yapmaz çay demlemez ben oldugum sürece hatta sabahları işe gelcez ya o yataktan kalkıp hazırlanana kadar arabayı ısıtırım üstünde kar varsa temizlerim falan yanii numunelik benimkisi
Kızlar öldüm bittim bugün sizler napıyonuz
evet bende var o modelden hiç bir işe elini sürmez yemek yapmaz çay demlemez ben oldugum sürece hatta sabahları işe gelcez ya o yataktan kalkıp hazırlanana kadar arabayı ısıtırım üstünde kar varsa temizlerim falan yanii numunelik benimkisi
Kızlar öldüm bittim bugün sizler napıyonuz
hahahaa
bazen onu bende yapıyorum ama özellkle geç kaldığımızda
sen in ısıt arabayı ben geliyorum diyooo
alıştır yavrum alıştır inş en kısa zmnda gebe kalırsın da mecbur kalır hepsini yapmaya :))
hayırdır yavrum çok mu yoğundu?
napalım bekliyorum saat 6 olsun
kuzucuklar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarrr diliyorummm vede öpüyorummmm byby
Gözlerim şaşı beş bakıyorum artık ay sonlarını sevmiyorum kimse araba almasın artıkk
kızlar ben de çıkıyorum başım dönmeye başladı artık yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
kızlarr bu aya kadar hıc kılo almamıstım ama son 15 gundur 2 kılo almısım ve hayatımda ılk defa 63 kıloyu gordum bugun
ayy artık sısmeye baslıyorum
yuhh onun inip önden arabayı temizlemesi gerekir, ben de kendimi paralıyorum sanırdım sen benden de betermişsin yapma öyle tepene çıkıyor bu koca insanları sonra
ben de daha 1.5 kilo aldım diye üzülüyordum alırım demek ki ben de sonraki aylarda, bebğim küçük doğmasın da amann
rose hayırlısı olsun tatlım zaten hamile kalabiliyorsun nasıl olsa kalacaksın zamanını bekliyor yavrun hepimiz kötü günler geçirdik yalnız değilsin hepimiz yanındayız çünkü birbirimizi en iyi biz anlarız yaşayan bilir bunları ancak
yokh söylediklerim senin için de geçerli ama sen son zamanlarda çok takmıyorsun kafana sanırım, tabi huni başka, o en güzeli, bana da lazım bu aralar
günaydınnnn karlar düşerrr düşer düşer ağlarımmmm :))))))))her yerde kar var
günaydınnn cnlarım:) uzun bir servis yolculuğundan sonra şirketteyim :)
heryerde kar var. şirket tpelerde kalıyo biraz çok daha yoğun kartopu oynanır yani:) sabah şok oldum heryeri beyaz görünce
üşütmeyn dikkat edin he havalar soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?