- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.741
kızlarr bu aya kadar hıc kılo almamıstım ama son 15 gundur 2 kılo almısım ve hayatımda ılk defa 63 kıloyu gordum bugun
ayy artık sısmeye baslıyorum
sen gne geç aldın iki kiloyu canım ben bir kilo aldım şimdiden , koca göbüşlü olcezzzzzzzzzzzzzzzz
kız dıyodukya top gıbı olalımda kocalar yuvarlasın
ama sımdı odum patlıyor kılo alcam dıe
hosbulduk canimm.. nerde bizde ustune gorme olayi ben papazi gordum coktaannhoşgeldin rose hayır olsun bakalım belki üstüne görme olayını yaşıyorsun bekle bakalım ne olacak devamı gelmesin de bebk gelsin inşallah
Serpillll kızz aferim iyi demişsinnnnn
Rose'cum hoşgeldin, inş devamı gelmez şekerim ya lekeler olabiliyomuş hamile olsanda
neler okudum bu forumda neler :)
Selmaaa artık kaçısın yok şekerim alcanız o kiloları :)
hosbulduk canimm.. nerde bizde ustune gorme olayi ben papazi gordum coktaann
aman anlamdim ki ya kendi kendime nazarim degdi heralde ne guzel hersey yoluna girdi diyodum tam kurtajdan sonra
simdi yine ....
nyseee ben kendimi regl oluyorum sayiyorum zaten
hosbuldumm canimm...bilmiyorum ki ya kadin olmak zor.. hormonlarim beni su an alt ust etmis durumdayken sadecebunu soleyebilirim..Serpillll kızz aferim iyi demişsinnnnn
Rose'cum hoşgeldin, inş devamı gelmez şekerim ya lekeler olabiliyomuş hamile olsanda
neler okudum bu forumda neler :)
Selmaaa artık kaçısın yok şekerim alcanız o kiloları :)
heee iyi dedim dimi kız sanki yeni evlendiğimde çalışıyordum aç yaşadık sanki
üfff çocuk doğurunca da hep birlikte olacağız kayınvalidemle sabah öğle akşam
kötü olmak istemiyorum yaa sürekli sürekli sıkılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
öyle deme canım allah ın işi belli olmaz yani sen geri gönder onları gelmeyecekler belki cee dedi gitti :) şuan geliyor mu peki
hosbuldumm canimm...bilmiyorum ki ya kadin olmak zor.. hormonlarim beni su an alt ust etmis durumdayken sadecebunu soleyebilirim..
nelerle ugrasiyoruz baksana ya...
gun say bati hesapla ovulasyon bekle ay sole mi bole mi kafa patlat sonra en olmadik biyolojik seylere maruz kal felan filaannnn..
erkeklere bak bide ...
isi gorup kenara bi cekiliyolar tamammmolsa da onlara hava hos olmasa da
dogru soluyosun Allah in isi belli olmaz ama ne bilim istee sanmiyorum ben ole bisi yasayacagmi..öyle deme canım allah ın işi belli olmaz yani sen geri gönder onları gelmeyecekler belki cee dedi gitti :) şuan geliyor mu peki
ayyy çok fena vallaa haklısın bu kdr içli dışlı hiç sevmem
sende aynı binadasın galiba dimi o mu bakacak çocuğa
kendi annene götür kızzzzz :)
bnde tırsıyorum vallaa çocuk olsa benden çıkmazlar
şmdiden deliriyolar torun yiğen diye bişey yokken
olsa bide ayvayı yedim
Sıkma canını yaa gelirse de gelsinler ne yapalım
öyle kadın olmak zor zanaat herşeyi biz çekiyoruz, allah yardmcımz olsun...
dogru soluyosun Allah in isi belli olmaz ama ne bilim istee sanmiyorum ben ole bisi yasayacagmi..
sabahtan beri kocaman pedle dolasiyorum hala degismedim dusun iste...geliyo mu gidiyo mu bende anlamadim ki:26:
walla naparlar artik kendileri bilir gelir mi gider mii hic umrumda diiller sinir oldum yaaaa
ben cikiyorum kizlar agrim cogaldi uzanayim biraz da belki uyandgimda kendime gelirm keyfim yok hic tadim yok....
hadin bye byeee optum hepinizi......
aynı binadayız canım kayınvalidem tek yaşıyor , ben çocuktan sonra çalışmayacağım düşünmyorum
biraz büyüsün büyük söylemeyeyim ama kimseye de bırakmak istemiyorum anneme de bu yaştan sonra yük olsun da istemiyorum
ne biliyim ama doğurunca kesin kayınvalidem bir süre yanımda kalacak offffff hiç istemiyorum yaa kendimi iyi yetiştirip çocuğuma bakmam lazım
doğduğunda hiç sevmem sürekli sürekli dip dibe olmayı , ben kayınvalidemin bana karşı iyi davranışlarına inanmıyorum çünkü bi kere güvenimi kaybetti
gayet rolcü
ben cikiyorum kizlar agrim cogaldi uzanayim biraz da belki uyandgimda kendime gelirm keyfim yok hic tadim yok....
hadin bye byeee optum hepinizi......
evt haklısın öyle mıç mıç sürekli pek sıkıcı...
en güzeli imkan varsa kendin bakmak bende öyle isterim..
insan bi kere soğuyunca karşıdnaki ağzıyla kuş tutsa olmuyor, bizdede aynı drum var anlayabiliyorum
ne yapsa yaranamaz bana artık sinir oldm bi kere..
tamam canım görüşürüz hakkında hayırlısı olsun..
aynen şekerim bi kere soğudum bitti artık bende elimde değil
allah günah yazmasın saygımı gösteriyorum yüzüne gülüyorum ama
onun yaptıklarına inanmıyorum neyse rabbbim büyük minnoşları biz
büyütürüz hayırlısı ile inşallah
inşallah canım allah güç kuvvet versin hepimize,
kimseye muhtaç olmadan üstesnden gelirsin merak etme..
inşallah kuzucum inşallah..
çok sıkıldım yaa eve gitmek istiyorum eve de gidince yatıyorum hep sosyal hayat sıfır ne olacak böyle bilmiyorum
olsun cnm ya bi süre yat dinlen 3. aydan sonra ztn rahatlarsın daha da
kocalar azcık ev işi öğrensin bu sürede alışsınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?