- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.781
melek2828 hayırdır bunalımdamısın bugun ?
evet yaa sabah beridir zara dinliyom aglamaklı aglamaklı regl oldum olcam ya ondan azcıkta üffffffffff
regl olman gereken gun bu gunmu ? canım ac neseli birseyler dinle oyle bunalım takılma
Ben geldimmmmmmmmm
ay heryer pamuk gibi olmuş aralıksız yağıyor halaaa
watsona attım kendimi mis kokulu bi sürü şampuan krem jel aldım
bide saç boyası aldım hadi hayırlsıı bakalım haftasonu boyayım inş güzel olur :))
siz napıyosunuz bakim ben gelmeyeli
melek hayırdır depresyon fln yapma amaaa bırak gelen gelsinnnnnnnn
bir gün elbet püskürteceğizzz o kırmızılar cicim
selam canım ne guzel kar kaplamıs her yanı burda sadece kuru bir soğuk var. biraz once tansıyonum düştü
işte az kalsın bayılıpn düşeyim ayran falan içtim yukseldı ama sımdı de uykum var yatıp uyumak ıstıyorum mesai bitsede eve gitsem ...
Kızlar kar altındamı kaldınız hepiniz birden
bu ne yaaa boyle topık donmus yazdım cıktım kımse cevap vermemıs
bende heyecanla yenı geldım ama kımse yokkı kıme gostercem kızım resmını
dunyanın en harıka seyı renklı ultrason bakıyosun ama bu benımmı dıyosun gercekten
burnu tıpkı ben gozlerı babası dr bu cook guzel kız olucak dedı haftama gore 1 hafta once gıdıyormus tahmınen 3 kıloyu gecer annesı cok boylu poslu dedı
vee cok hareketlıymıs dedım zaten cok tekmelıyor dedım evet bellı bu baska bısey dedı cok begendım cok guzel gelısmıs bı kız bu dedı cok sukur saglıgımız herseyımız yerınde
harıka bı duyguydu kızllar tez zamanda yasamanı dılegıyle esım bıle resmen sırıtarak ızledıı
dunyanın en harıka seyı renklı ultrason bakıyosun ama bu benımmı dıyosun gercekten
burnu tıpkı ben gozlerı babası dr bu cook guzel kız olucak dedı haftama gore 1 hafta once gıdıyormus tahmınen 3 kıloyu gecer annesı cok boylu poslu dedı
vee cok hareketlıymıs dedım zaten cok tekmelıyor dedım evet bellı bu baska bısey dedı cok begendım cok guzel gelısmıs bı kız bu dedı cok sukur saglıgımız herseyımız yerınde
harıka bı duyguydu kızllar tez zamanda yasamanı dılegıyle esım bıle resmen sırıtarak ızledıı
Eki Görüntüle 334613
resım tek ama 10 adet parca parca vıdeo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?