Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

27 ocak ve 3 şubat arası canım çalış çalış çalış

offf
heeey bursalılar bu akşam bulışalım mı kahve içerizzzzzzzzz
kocam yok cnm sıkılıyo
nerelere gitsem bilemedim
adam diyo bi günde evinde otur beee diye ama yokkkk

offf
kocam yok cnm sıkılıyo

canım ya dikkatimi cekti senin eşin sık sık arkadasları ıle cıkıyor dışarıya sanki. yanlıs tahmın etmedıysem senınde evde durmana gerek yok bence cık gez valla

canım ya dikkatimi cekti senin eşin sık sık arkadasları ıle cıkıyor dışarıya sanki. yanlıs tahmın etmedıysem senınde evde durmana gerek yok bence cık gez valla

sorma cnm yani haftada 1 değil ama genelde 2 haftada bir şirket içi yemekleri oluyo,
şehir dışından yöneticiler fln geliyo mecburen gelmem diyemiyo gidiyo onlarla..
canına minnet tabi gidip yiyoo beleş yemekleri :))))))
bende işte kapı arıyorum kendime her seferinde, çokta yorgunum aslnda bgn dinlenesim de var ama
cnmda sıkılıyo hiç sevmem tek başıma evde oturmayı ...

Son düzenleme:

ben kocam olmayınca çok sıkılıyorum yaaa eve gitmek istemiyorum o yokken boş bana
tabi şuan sinirliyim ona gelmeye bilir:)

offf
kocam yok cnm sıkılıyo

ahh cnm benım kocayı nereye satcaz aksama oyle genıs goruslu bı adam olsa yemekten sonra ben kızlarla buluscam der cıkarımda nerde oyle adam bu zamanda
bak sımdı sen evınde otur dınlen al battanıyenı yat uyu tamammı sonra gelıpte ayyy cok uykum var deme yada ananı ara ben gelıyorum de gıt

anladım canım. valla ben alışkınım geceler yalnız evde olmaktan yada gezmekten cunku eşim müzisyen işleri genelde gece. bazı geceler bende gıdıyorum kendılerını dınlemeye ama her zaman olmuyo cunku cogu zaman dugunlerde calıyorlar. yazın ozellıkle gecelerı yalnızım bıde soyle bır durum tmmuzda doğuracagım ya ben temmuz ayı nerdeyse hergun calısıyo durmadan kesın ben işteyken dogurursun sen deyip duruyodu. ama neyse şimdilik sezeryan olacak gıbı duruyo degısmezse ayarlıycaz gunduz olsun dogum dıye :)

puuuffff yıne acıktım ya neocak boyle herseferınde ne yıcem dıe dolanıp duruyorum mutfakta ayyy
bu yemek sorunu benı oldurcek cokk acıııııımmmm

aaa bahar ne güzel ne çalıyor eşin, geceleri zordur ama yazın da zevkli olur düğünlerde:):)

ben kocam olmayınca çok sıkılıyorum yaaa eve gitmek istemiyorum o yokken boş bana
tabi şuan sinirliyim ona gelmeye bilir:)

aynen vallaaa bende patlıyorum yaa
sen niye sinirlendin kızz kocaya :)

esnetin azcık kocalarııııııı yavrummmmm olmuyo böyle
dimi ya en güzeli ben battaniyemle oturim bu gece mutlu mesutttt
anama da dün gittik gitmesi kolay dönmesi dert şmdi en iyisi evim paklar beni :)))

aaa ne güzel, müzisyen demek
zormuş seninkide vallaa şekerim sürekli yalnız akşamları daha bi sıkıcı oluyo
doğumda inş dediğin gibi denk gelirr kocasız doğurmak olmazzzz
kapıda bekleyip o da dokuz doğursun ki böyle kıymet bilsin :)))

31 ve haftası canım hergün çalış kolay gelsin bismillah de silkele yuvarlan bide sağ sol imi kız

uyuz işte ne olacak sabah sabah sinir etti beni bişeyler dedi bende sinirlendim sus diyorum halen sırıtarak konuşuyor adama sus dedikçe devam ediyor allah ım çıldırdım varya zevk alıyor beni sinir etmekten , siz beni arabada bi göreceksiniz bir çığlık basmışım kesin çocuğum korkmuştur ağzıma geleni söyledim ben zaten stressiz yaşamaya çalışıyorum o beni daha da sinir ediyor , çocuma da bu senin baban değil o seni issetmiyor odun , o ne anlar halimi görseniz var ya çok komiktim:)

selamm tontislerrr ben geldiiimmmmmmmm nabersiniz bakalimmmm
cok tuhaf benim metabolizmam hala yaa.. tam tahmin ettgm gbi dun geceden belli oldu benim kirmizilarin gelisi..
cok hafif kahve gbi akintidan anladim gece sabahtan beri de sag kasigim cok agriyo..
gece zaten gunluk ped takip ole yatmistim sbahtan beri bi onu kaplicak kadar pembemsi akinti geldi devami yokkk...
noluyo bana anlamiyorum simdi ben regl oldum mu oluyo muyum olcak miyim
tam duzenim oturdu derken niye bole oldu simdi yaa puuffff....
ee siz napiyosunuz anlatin bakalimmm

hahahahaaa
sabah sabah kriz yani
ay bu sabah bizde çok komiktik otobüsü kaçırdk
metroya kdr elele bi koşuşumuz vardı ilkokul çockları gibi
bi matara eksikti boynumzda
bi yandan da söyleniyo ulan bi günde koşmadan çıkalım şu evden diye
nerdeeee dedim bizde bu uykuculuk varken o brz zor

aaa bahar ne güzel ne çalıyor eşin, geceleri zordur ama yazın da zevkli olur düğünlerde:):)

canım eşim asıl enstürümanı viyolonsel ama grublarında gitar çalıyor.

canım ya alıştım ben artık yani bilerek evlendim sonucta . valla eger dugunde calarken dogum başlarsa kesin o dugunu bırakır ve gelir arkadaşları idare eder zaten dusunuyo benı tutamazlar dıyor ama sakın dıyor resepsiyonlarda dogurma ( devletin resepsiyonlarındada klasik müzük yapıyorlar ) o zaman bırakıp kacamam ayy bende dıyorum bana deil bebişimize soyle onu ben durduramam :)

ah be bursada olaydım akşam bi kahve içer laflardık ne güzel

hoşgeldin rose hayır olsun bakalım belki üstüne görme olayını yaşıyorsun bekle bakalım ne olacak devamı gelmesin de bebk gelsin inşallah

offf hiç sorma yaaaa gıcık oldum zaten anasına da gıcık olmuşum iyice depreşti sinirlerim
dün akşam geldi , kötüyüm işte isterse işi bıraksın ben ona dedim ben ne yaparsam onu yer falan
ne münasebet canım ben çalışmayınca aç mı kalacağım kendim yemek pişiremeyeceğim sanki ayy bi sinir oldum var yaa
ben de dedim ki iki mide bulantısı ile naz yapamam işi de bırakmam allah güç verirse hazirana kadar çalışacağım dedim

aaa ne güzel valla :):) bebeğin babasını bekler annesi merak etme vaktini ayarlar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…