Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kızçelerrrrrrrrrrrr
akşammı oldu neeee sonunda bitti bugün deee
yaşasınnnnnnnnnnn

sabah azcık uçuk pembe geldi şimdi seffafa döndü akıntım ama öyle çok yok tuvalet kağıdına silince geliyo sabaha ya çevirir ya çevirmez bilemiyorum gerçi daha 2 gün var ama ama agrılar bi geliyo bi gidiyo bakalım hayırlısı

Kızçelerrrrrrrrrrrr
akşammı oldu neeee sonunda bitti bugün deee
yaşasınnnnnnnnnnn

akşam oldu da nasıl eve gideceğim onu düşünüyorum

bilmiyorum ki canım kimi hamişler adet günü leke görebiliyor çok az pembelik geliyor ama adet olmuyor yerleşme kanaması diyorlar inşallah gelmez canım yaa hadi hayırlısı

vallaaa aynen inş otobüs gelmemezlik yapmazzzzzzzz
heryer şapır şupur su oldu yaa of hiç sevmiyorum

hayırlısı , bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

herkese iyi akşamlar diliyorum grsrzzzzz

hayırlısı canım sıkıntı yapma kendine vakti belli gelecek elbet, sana da iyi akşamlar pazartesi görüşürüz canım

vallaaa aynen inş otobüs gelmemezlik yapmazzzzzzzz
heryer şapır şupur su oldu yaa of hiç sevmiyorum

off aynen yaa bide buz gibi zaten yürürken korkuyorum biran önce eve gitmek istiyorum nasıl acıktım bide anlatamam iştahım fena açıldı

kızlar ben çıkıyorum , ancak hazırlanırım kendinize iyi bakın kayıp düşmeyin yollarda pazartesi görüşürz öpüyorum çoookk

bugün hiç uğrayamadım kızlar ya
sabah 2 saat yolda kaldık. onun sersemliği ve işlerin yoğunluğu birleşince allak bullak oldum.
dün müdürüm bnm yanıma birini almamız gerektiğini düşündü sonunda ve bana söledi bnde liseden hala görüştüğüm ve çok sevdiğim bir arkadaşımı aradım oda işten ayrılmıştı görüşmeye geldi. onunla vakit geçirdik 4e kadr. işler bi yandn tabikide:) oldu gibi inş bi aksilk çıkmazsa başlıcak gibi dua edin kızlar olsn başlasın çok rahat etcem o gelrse.
felaket kar vardı 4.30dada çıktık:) eve erken gelmenn veridiği mutluluk paha biçilmezzzz tabikide yemeğimi yaptım yattım dinlendim. yeni yeni açıldı gözüm:)
oğlumda çok iyi teyzeleri bugün karı çok sevdi sanki sabahtn beri aralıksız tepiniyo maşallahhh kuzuma. oyunlar öğrendi sanırım içerde resmen takla attığını hissediyorum göbeğimn şeklini görmeniz lazım sürekli hareket ediyo çok bellii artık kurban olduğum yavrum. ama bi okadarda canımı acıtıyo....
bizden haberler bukadar...
selmacımmm maşallahh kızına yavrum ne güzel ne tatlı. gelinim bnm rabbm tüm meleklerimize hayırlı sağlıklı ömürler versn inş.
melekk bunalım yapmışsın yavrumm bukadar kendine yüklenme hakkında hayırlısı olsun. hepimiz sabrettik ve sabrediyoruz. lütfen takma kafana...
haticem yoruluyomusunda akşama tansiyon falan çıkıyo.dikkat et lütfen. tahlillerinde güzel çıkmış çok şükür. inş hep böle sorunsuz devam eder.
serpilimm çok iyi gidiyosun maşallh pozitif görüyom seni mutlu oluyorum.:)
deryaa yat dinlen bol bol pazartesi uykulu olma
hepinize güzel haftasonlarııı öpüldünüzz....

canlarım bugun terk edıldı topık
bende pskopat gıbı kızımı sevıp duruyorum oda sankı vıdeolarını ızledıgımı anladı tekmeleyıp duruyorr
kızlar hıc bukadar hıssetmemıstım kızımı resmen dunden sonra kızıma asık oldum onu gormek harıkaydı sarılıp koklamak ıstıyorum allahın ıznıyle
bu 4 boyutlu ultrason ınanın kulu yapısı ama muthıs bısey

ben burdayım şekerim maşallah prensesime

ayy cabucak gecsın gunlerde sızde gorun cnm yaaa
pufff topıkte cmt sevmıyorum kımseler olmuyor senden baskaaa

bende bırazcık uydum ama bana hep pazar dıee
ayy yarın kocam ızne cıkıyor 2 haftalık 2011de ben kurtaj olunca 1 haftalıgına cıkmıstı tatıle gıtmıstık bıdahada kullanamdı kalan 2 haftayıda sımdı kullanıyor bakalım pek gıremem sanırım ama ılla yazamasamda hergun okurum

kısmetse ev aramak nıyetımız ama bakalım ne olur hayırlısı pekte kar kıs ama artık tasınmamız lazım ben yavas yavas agarlasmaya baslamadan
ayyy oylede zor gelıyorkı kendı evımı bırakıp kıraya gıtmek ama ıste bu buyukler varya ınsanı defolun der gıbı zzorluyor ıste ve bende kızımı tek basıma kafam rahat buyutmek ıstıyorum vee bunun ıcın tasınmam gerekıyor
hayırlısı bılmıyorum

hakkında hayırlısı ne ise mevlam onu versin canım bu soğuklardada dolaşmak zor olur dikkat et uzak yerlerden bak kolay kolay gelemesin

tanseeell bende de 12 haftalık olan bir dakikalık görüntüsü var ara ara onu izliyorum hala ama orda çok küçük şimdi büyümüştür karnım da çıktı biraz, maşallahh kızına yaa izle tabi doya doya

esma oğluşunla kardan adam yapmayı da nasip etsim Allah ım

melek2828 hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir erken gelen hafif kahve-pembe akıntı olmazsan hemen test yap.

serpil iyi olmana çook sevindim bebeişine iyi bakk

hatice dikkat et tansiyonuna, akşam hafif yemekler ye,tuz tüketmemeye çalış mümkün olduğunca ilaç kullanıyorsan düzenli al geçmiş olsun, bir de bu kocalar kaynanalar naparsa yapsın artık sallamıycaz canım bebeklerimizi ve kendimizi tehlikeye atmayalım artık ben karar aldım duayla ibadetle ve belki hamile yogasına da başlayarak stresten uzak durucam, (SERFİK bu yazdıklarımı sen de dikkatle okuu!) başkalarının söyledikleri artık bi kulağımdan giricek öbüründen çıkıcak. yazık değil mi yavruma bazı araştırmalar okudum, bebek anne karnındayken anne ne kadar çok stres yaşarsa hepsi bebeği etkiliyor çünkü sende yükselen stres hormonları bebeğe zarar veriyor,tehlikede hissediyor,huzursuz oluyor. doğduktan sonra da kendisini güvende hissedemiyor hep ağlıyor, gazı oluyor, ya da depresif ve hareketsiz bir bebek olabiliyor, Allah korusun ben nasıl bebeğime böyle birşey yaşatabilirim diye düşündüm.

şimdi zaten yeni uğraşım neler alacağımla ilgili araştırmalar yapmak, pc de bir dosya oluşturdum bebeğimi beklerken diye beğendiğim planladığım odaları bebek arabalarını kıyafetleri kaydediyorum ihtiyaç listeleri çıkartıyorum bir de not defterim var alışverişe çıktığımda aklımda herşeyi tutamam diye ona da notlar alıyorum, hepinize tavsiye ederim, bebeğiniz için uğraşmak insanı tüm olumsuzluklardan uzaklaştırıyor, tatlı bir heyecan kaplıyor içimi.. örgü de gelmiyor elimden yapabilsem bişeyler örerdim.. belki güzel bir defter alıp kendi ellerimle süsleyip püsleyip şimdiden ona bişeyler yazmaya başlarım o da güzel olabilir.. doğuma yakın da bebek şekerlerimin malzemelerini alıp kendim yapacağım arkadaşlarımı da toplarım eve eğlenceli olur, internete bakın öyle çok çeşit malzeme var ki yaratıcılığınıza kalmış gerisi.. bir de bebeğim doğduktan sonra hobim olan fotoğrafçılığımı kullanarak ona harika albümler hazırlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse giydirip giydirip çekerim artıkk

iştee böyle kızlar siz neler yapıyorsunuz birbirimizle paylaşalım bebekler için yaptıklarımızı hayallerimizi, Allah bu topicte ve heryerde bebek sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin herkes anne olsun inşallahh çok yürekten söylüyorum ve de inanıyorum.öpüyorum hepinizii

canım hoşgeldin sen nasılsın

ben bebeğim için defter aldım şuana kadar neler yaşadıysam anlattım ona sizleride biliyor :)))
onu nasıl öğrendiğimi nezaman gördüğümü doktorunu ilaçlarımı tahlillerimi ilk hediyesi annesinden olduğunu ona biberon aldığımı hepsini yazdım okadar güzel oluyor içim onunla konuşunca evet muhakkak sizde yapın kızlar

canım ben güzdüzleri iyyimde eve gidince bi tuhaf oluyorum bi kaç akşamdır yedikelrimide çıkarıyorum tansiyonum bu hafta iyyiydi geçen hafta hep 16-17 ye kadar çıkmıştı sürekli açım ve pazardan beri sağ kalçam ağrıyor hareket ettikçe çok erken değilmi kemik ağrısı için.bugüne şükür yinede iyyim

Bebek şekerlerini bende kendim yapıcam canım bizim orda bi arkadaş var eminönünün arka tarafında bi yerden alıyor o kadar güzellerki neleri var insan kafayı yer gibi elime alıp hepsini seviyorum bu olsun yok bundan olsun diye :))) isteyenlere yapıp satıyor çok zevkli.bahara doğru eminönüne gidip süslerini ordan alıcam

ayy hatice dışarı çıkmayı bekleyemicem evdeki kullanılmamış ajandalardan birini süsleyip hemen bugün yazmaya başlıyorum canım yaa ! peki hatim falan yapıyomusun ben yapamıyorum hatim ama arada bazı sureleri okuycam inşallah muhammed enbiya meryem yusuf ibrahim sureleri okunmalıymış hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…