Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar ben içedeym bi dr şansım tek vardı yeni biri gelmş sizce gidiyimmi ama kendi drm çokta iyi degl mecburen gidiyodum ama sürekli ona gittm sizce devammı edeym yeni gelenemi gideyim

yane biliyim canım ya gören bumu 5 aylık gebelik gibi oluyo düşün 5. ayıma girdm yaaaaaa takıyorum işte kafaya

canım ya 17 haftalık gozukuyo tablonda dogruysa daha 4 aylıksın :) 19. haftada 5 aylık oluyosun ben 16 haftama gırdım karnım dumduz hamıle olduguna emınmısın demeye basladılar :)

canım ya 17 haftalık gozukuyo tablonda dogruysa daha 4 aylıksın :) 19. haftada 5 aylık oluyosun ben 16 haftama gırdım karnım dumduz hamıle olduguna emınmısın demeye basladılar :)
nasıl yani ya ben şimdi 4 übitirmş 5 e yeni başlamış olmuyormuyum anlamadım yaaaaaaaaaaaaaaa

nasıl yani ya ben şimdi 4 übitirmş 5 e yeni başlamış olmuyormuyum anlamadım yaaaaaaaaaaaaaaa

hayır canım bak bu sekılde :
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
burdan bakınca 2 haftan daha var canım yanı 4 un sonlarındasın

Son düzenleme:
gunaydın canlarım malum kocam ızınde bende o uyanmadan bı bakayım dıe gırdım zaten sabahta kızımın tekmlerınle uyandık harıka bı duyguymus kızlar superdı aksam zaten koca gece esımle karnımı ızledık kız tekme attıkca gobusumde hareketlenem harıkaydı

ayyy delı gıbı bısı oluyor ınsan hergun vıdeolarını ızlıyorum resmını cerceve koydun tv altında unıtede duruyor ayy kızım dıe bagarıp duruyoruummm

yav kaç aylık olduk hala hesaplamalarım yanlış ne biçim anne olucam ben yaaaaaaaaaaaaaa bu hesaba göre dedgn gibi iki haftam var 4ün bitmesine yani 3.5 aylıkmıyım ben

kızlar ben geldim gecikmeli de olsa,
feci şekilde midem ağrıyor kaç gündür çekiyorum
öğürmeler resmen midemi havaya kaldırdı bu sabah kusmamak
için direndim ve kusmadım çıkarmak istemiyorum artık bide gerginlik var
üzerimde sağım solum belli olmuyor...dün kendime pantolon baktım ama bulamadım, buldum ama
olmadı lwc dan bi tane giyiyorum tam oturuyor bacaklara ee kilo alırsam olmayacak bi büyüğü büyük geliyor
ben ne giyeceğim yaa pantolonlarım sıkmaya başladı elbise giysem hava çok soğuk, bide bişey soracağım benim karnımın altında
değişik hareketlenmeler var ağrı desem değil seirme gibi kazınma gibi acaba bebeğin oynaması böyle bişey mi oluyor, bide göğüs uçlarım çok kaşınıyor parçalamak isitoyurm resmen ve ben yine üşüyorum yine üşüyorum
üff içimi döktüm valla az uzun oldu ama idare edin artık bu arada tansel bu kız sana çok benziyor söylüyorum tıpkı sen olacak bi tek resimleri gördüm geçmişi
okumaya halim yok

canım mide bulantılraım cok kotuydu basta senin gibi hatat son kan kusuyodum ama 12 haftanın sonunda kesıldı bır gunde senın de gececk ınşallah ara ara oluyo ama usutugumden . bu arada hissetiğin bagırsak hareketleridir canım bebiş için daha cok erken 16 haftada deneyımlı anneler hıssetmeye baslar ılk bebegıne hamıle olanlarda 20 hafta cıvarı hıssetmeye baslar sankı karnında kelebek varmıs gibi bir hismiş bende hissetmedim henuz. goguslerın buyudugu ıcın kasınıyor sana tavsıyem krem baslamadıysan basla catlagında habercısıymıs kasıntılar :)

serpıllcıımmm kız erkek cocugu seyırır derler ananem hep telde sordu seyırme varmı dıe yok dedım ılk 3 ay seyırırmıs aa kesın senın kızın olcak dedı vede cıktı ben ılk tekmesını 14 haftalık ken hıssettım suanda tekme ıcın erken ama erkekse seyırmedır herkezden duydum seyırme olur dıe
goguslerın kasınması normal bende aynıydım esım delırdın dıyordu kası kası mahvedıyordum bıseymıs dokundu dıe dunuyordun ama 1 ay surdu ve suan ıyler gectı heralde damarlar genısledıkce oluyor cnm

evet ızmırdekı eltıme vıdeolarını yolladık aynı selma bu dedı anneneme ızletmısler aynı selma demıs annem babam herkez aynı fıkırde veeeee ben ılk ekrana cıktı ılk lafım aaaa bu aynı bana benzıyor dedım yemın ederım

midem de aşırı ağrı var canım yaaa ne yesem ağrıya dönüyor fenayım yani, bahar bağırsak değil de sadece göbeğimin iki parmak altında tek bir yerde 9. haftadan beri
değişik bişeyler oluyor akşam duruyor mesela sabahları daha fazla bilmiyoruz tabi ki belki de hareketleridir, deneyimli anneler 2.aydan itibaren hissediyorlarmış , daha çok varmış hissetmemize desene, o zaman krem alıyım ben sürmeye başlayayım yolacağım vallahi , bide normal kremleri göbeğimize sürsek zarar verir mi acaba

canım ben normal krem almıyorum hamilelere uygun kremler kulanmaya calısıyorum aldıgım kremlerı eczaneden aldım hep hamılelıge uygun olsun dıye soyleyerek.

bu erkekte peşimi bırakmıyor yaaa:) zaten aksini düşünmüyorum erkek diyorum bende seyiriyor cidden özellikle sabahları çok iyi hissediyorum babamızda erkek istiyor zaten :) aman sağlıklı olsun da ilk ççocuk zaten önemli değil, kocam göğüslerime dokndurtmuyor kaşıyacağıum kaşıyamıyorum kızıyor hemen:)
evet kızın aynı sen kıskananlar çatlasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…