- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.841
s.a kızlar kimseciler yok bende eşimle çıkıp tur attım bugün hava güneşliydi sonra bozdu iyiki erken geldk ya kızlar benm karnım hala çok çıkmadı sadece azıcık var akşamları oda daha çok bi gaz dolu oluyorum anlatamam o şişkinlkte ondan sanırım e zaman şişicem ben yavvvvvvvvvvvvvv
günaydınnnlarrrr
kar altında kaldık haticem yaa yeni geldim şirkete. Valla bu kar işimize yaradı hee geç geliyoruz erkenden çıkıyoruz güzel oluyoda yollar çok fenaydı...
Hala aralıksız kar yağıyo. Hiç görmediğim kadar kar gördm bu sne. Tepede olmanın hikmeti:)
selmaaa kızcemize maşallahh kocaman olmuş annesi. Rabbm tamamına erdirsin inş.
Haftasonu tosunumun tüm kıyafetlerini yıkadım. Anemm küçük küçük şeyler asması çok zor:d ama çok keyifliydi. 5 makine çamaşır oldu:) haftaiçide ufaktan ütülemeye başlıcam çantamızı falan hazırlayalım artık demi kocaman olduk. 32. Haftaya girdik çok şükür.
8.20 şirketteydim :)))
çok güzel kar yağıyor kar yağsında buz olmasın düşmekten korkuyorum.muhtemelen yine erken çıkarız bizde :))
ay çok zevklidir ufacık şeyler bizde cumartesi akşamı eşimle bebek mağazsına gittik harıka şeyler hepsini almak istedim ama almadım dr gideyim 10 gün kaldı sonra gidip oraya alcaz ince battaniyelere falan baktık yazlık şeylere eşim benden meraklı eline almış bitane battaniye eldiven şapkada var üzerinde bunu alcam diye turunculu beyazlı zor bıraktırdım :)))))))))
günaydınn herkesee çok sogukk çok üşüdüm kızlar regl oldumm ben bu ayda puffffffff şirkette kuzenim var günümüz aynıydı onun korunmasız ilk ayı hamilee ama ben deilll hayırlısı zamanı gelince inş. benim de olur
allah gönlünüze göre versin cnm istediğiniz herşşeyi alın insan deliye dönüyo zaten gördükce hepsini almak istiyor. Bn hep diyodumki 50 tl bişiler alcam geçmicem die sonra kasaya gelince bi bakıyom hesaba 150 tl olmuş. Sınır koyamıyo insan. Ince battaniye alma tatlım. Hastane çıkışlarının içindede penye battaniyeler var. 2 tane hastane çıkışı alırsın 2 tane penye battanyenşz olur zaten. Sen bilirsin yinede ama bnm gibi olursan 10 tane battantyeniz olur:d 2 hastane çıkışı aldm 2sindede var battanye polar aldım peluş aldım bide ekstra battanye aldım annem ördü derken 8 tane battanyemiz var.
çok keyifli cnm onları yıkamak. Hepsinin içindeymiş gibi hayal kurdum durdum. Babamızda yardım etti asmaya şarkılar söylüyo donlarını sevsinler bunları giycekmiş aden paşam diye. Hayırlısıyla o günlerede geliriz inş. Bizim azcık kaldı sizinde hemenck geçer inş.
günaydınn herkesee çok sogukk çok üşüdüm kızlar regl oldumm ben bu ayda puffffffff şirkette kuzenim var günümüz aynıydı onun korunmasız ilk ayı hamilee ama ben deilll hayırlısı zamanı gelince inş. Benim de olur
Dün halamız aradı bize büssürü şey almış lazımlık oturak bile almış koptum gülmekten :)))))))))))))))
bende düşünüyordum abla bişey eksik acaba ne diye demekki buymuş dedim :))) bide pembe almış kız olcak bende temmuz ayında gelcem diyor erkek olursa gelmicekmiş :)) görümcem amerikada
hakkında hayırlısı olsun cnm hiçç puffflama. zamanı gelmemiş demkki senn meleğinin bekle azcık daha. hiç moralinide bozma. kuzeninin meleğide hayırlı olsun inş.
vakti saati gelmemiş canım inşallah en kısa zamanda sende haberini alırsın kuzenin içinde hayırlısı olsun canım
hahaaa :) güle güle kullanın cnmda lazımlık önmli bişi. çoçuk cinsiyet kavramını öğrenecek erkek olursa pembe pembe olmaz:d
erkek olursa o gelmesn boşver sende pipisinin resmini çeker gönderirsin:d hayırlısı olsun tatlım ama erkek gbi geliyo bana. Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin.
Deryaa nerdeeeeeee???
Serpil nerdeeeeeee???
özge nerdee?????????
Burcu nerdeeeee??? Kızların hepsi kayıp yaa
işte geldm buydayımmmmmmmmmmmmmmmmm s.a ya kızlar ben karnıma fena taktım ya niye azıcık çıkmış herkes hiç çıkmamış diyoooooooooooooo esma senn ne zaman çıktı varmı 4 aylık foton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?