- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.941
ay ben de inanamadım kulaklarıma bu sabah haberde duyunca, kamu tatil olsa bile hastanelerde bişey değişmez ama hamile olmanın faydasını gördüm tabi hastaneden tavır yapabilirler ama umrumda değil, canlarım keşke yakında olsak ta beraber keyif yapsak çaya gelin banaaa! :126:
günaydın melek2828 nasılsın ?
günaydınlar efenimmmmm
benim suçum özelde çalışmak mı ühühühüüüüüü
neyse ki çocuğumla düşmeden geldik , akşama da
erken çıkarız inşallah...
ee nasılsınız bakem ben bugün iyiyim bulantılarım gidiyor galiba
sabah geliyor gibi oluyor git diyorum gidiyor
yemek yiyebiliyorum artık yuppiiiiiii ama yemek yapamıyorum
canım ist da kamu da çalışan engelli ve hamişlere tatil
hilal keyfini çıkar valla sıcacık yatağımdan kalkıp geldim
canlarım günaydınnn....
dün akşam 5de çıktık yarım saatlık yolu tam 3.5 saatte gelebildik. 8.30da evdeydm. fena bişi yaaa.... oturmaktan kaburgalarım ve tüm kemklerim iç içe geçti tosunumda çok rahatsız oldu sanırım hiç rahat ettirmedi bana akşam. bu sabahta kalktım aradım servis çıkamamış gebzedensaat 9.30da çıktılar yola. bnde gitmedm ama hem heryer buz korktum valla yürümeye bide soğuk. dışarı çıktım sancı girdi kasıklarıma valla okadr üşüdümki. sonrada servisteki ark aradı hepsi ayrı ayrı saydırdılar bana manyakmısın sen 7 ayı doldurdun artık ne olcağın belli değil dün kaç saatte geldk bişi olsa ne yapcaksın die. bnde geri girdim eve gitmedm şirkete. evden maillere bakıyorum işi evden takip etcem bakalım nasıl olcak. ufak ufak batmalar var şimdi. bide resmen bacak aramdaki kemikler batıo sanırım ilk kasılmalar bunlar:)
iyiyim cnm sen nasıl kuzucugun nasıl üzmüyo dimi seni
zuhal gelmişş hoşgelmiş. özlettin kendinide tosununuda. yarın güzel haberlerinizi ver bize. aradada gir biz burdayız de merak ediyoruz.
hilalcim sende tatilin keyfini çıkar canım. bnde kendime izin verdimama aklım işte ya bu huyuma sinir oluyorum.
haticee nerdesn kuzum. dün tugay yolundan atalara 1 saatte geldik buzdan. dikkat et kendine minübüsler manyak gibi gidiyolar. gerekirse gitme işe erknden çık gel evine.
hepimiz allaha emanet
selam lkuzum günaydınnnn
ohhh ne güzel yaaaa biziim suçumuz neeeeee hakkaten yaa sinri oldum
gelmeseydi sende serpillllllllll
çok özendim valiye mektup yazcam
düşüp kafamızı mı kıralım yani
Esmacım günaydın,
ayy iyi yapmışsın tabii
kız sen ne inatsın iş te iş gitçem de gitçem
ofislerde doğurcan heeeeeeee
bırak yapsınlar sen ne düşünüyosun otur sıcacık evinde tosununlar
ohhhhhhhhhhhh
bu arada internetteki bebek alışverişi sitelerine bakarken başım döndü artık ne kadar ucuza ne güzel şeyler var bu soğukta çıkamayanlara duyrulur, tabi abartmamak lazım şimdi kapatıyorum pc yi kek ve çay planımı gerçekleştirmek üzere, öpüldünüz arkadaşlaar
canlarım günaydınnn....
dün akşam 5de çıktık yarım saatlık yolu tam 3.5 saatte gelebildik. 8.30da evdeydm. fena bişi yaaa.... oturmaktan kaburgalarım ve tüm kemklerim iç içe geçti tosunumda çok rahatsız oldu sanırım hiç rahat ettirmedi bana akşam. bu sabahta kalktım aradım servis çıkamamış gebzedensaat 9.30da çıktılar yola. bnde gitmedm ama hem heryer buz korktum valla yürümeye bide soğuk. dışarı çıktım sancı girdi kasıklarıma valla okadr üşüdümki. sonrada servisteki ark aradı hepsi ayrı ayrı saydırdılar bana manyakmısın sen 7 ayı doldurdun artık ne olcağın belli değil dün kaç saatte geldk bişi olsa ne yapcaksın die. bnde geri girdim eve gitmedm şirkete. evden maillere bakıyorum işi evden takip etcem bakalım nasıl olcak. ufak ufak batmalar var şimdi. bide resmen bacak aramdaki kemikler batıo sanırım ilk kasılmalar bunlar:)
selam lkuzum günaydınnnn
ohhh ne güzel yaaaa biziim suçumuz neeeeee hakkaten yaa sinri oldum
gelmeseydi sende serpillllllllll
çok özendim valiye mektup yazcam
düşüp kafamızı mı kıralım yani
Esmacım günaydın,
ayy iyi yapmışsın tabii
kız sen ne inatsın iş te iş gitçem de gitçem
ofislerde doğurcan heeeeeeee
bırak yapsınlar sen ne düşünüyosun otur sıcacık evinde tosununlar
ohhhhhhhhhhhh
Yaaa evt hatice nerde gelmedi hiç merak ettim....
burdada kar başladı minik minik yağıyo... öyle bi ayaz varki uyuşturuyo insanı ya..
canım ya doğuma az kalmıs hala iş mi düşünuyosun. doğum iznine cıkmaycakmısın yada orda oyle bir hak varmı 40 once 40 gun sonra dıye ben valla o gunun gelmesini bekliyorum bır sn tutamazlar işte beni :)
evet çok güzel şeyler var sitelerde ben de pazar günü dayanamadım iki tane çıtçıtlı badi aldım dolabmda asılı ona bakıp sabahları çığlık atarak seviyorum kuzumu:) hadi bakalım sana iyi keyifler canım görüşürüz.
günaydın esmacım , sopalıksın cidden yollarda doğuracaksın heee bide işe gitmeye kalkıyorsun dün o kadar nasıl kaldın yolda iyi bişey olmadı sana, uzat ayakları dinlen bak kasılmalarında başlamış kuzum aman dikkat et evde de tek kalma yaa birileri gelsin artık yanına
şimdi dinleniyorum cnm evdeym. başladı sanırım kasılmalar ama bilmediğim için konduramıyorumda
sopalığım ama napım yaa çok işine bağlı biriyim ben
annemi aradım evdeym die geliyo yanıma. ayın 15 gibide kayınvalidem gelcek artık. kıyamıyo bana beklicekti biraz daha ama gel anne dedim artık iş yapamıyom işten geliyom haşatım çıkıyo falan dedm. gelmesi çok işime yarıcak valla. çok iyi anlaşırız kayınvalidemle bi dediğimi iki etmez allah razı olsun. şimdide gelip bakcak bize. geldiğinde öle hemen kaçmak yok dedim tamam kızım sen ne zaman git dersen öle giderim diyo. ama sanırım hiçç git demicem bana kalsa gelsin yanımda kalsınevimi temizler yemeklerimi yapar sağolsun. akşamlarıda erkenden odasına gecer siz birlkte vakit geçirin die çok anlayışlı o konuda allah bozmasın. dilimi ısırıyım:d
burdada var o hak cnm. 32 haftada izne çıkabiliosun. doktor izin verirse 37 haftaya kadr çalışıp aradaki izni doğum sonrası kullanabiliyosun. bu haftasonu doluyo günümz ama 37 haftaya kadr çalışmak istiyorum doğum sonrası daha çok evde kalmak için. bakalım zaman ne göstercek.
kızceler hatice evde dinleniyo:) bnde evdeyim .
kahvaltı yapalım die çağırdım
allah nazardan saklasın muhabbetinizi cnm ay ne güzel epey yardımcın olur sende bol bol dinlenirsin
ohhh ne güzelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?