- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.961
gunaydın canlarım bakıyorumda topıge kar tatılı vurmus oohhhh ne guzel desenıze bugun butun gebısler evde serfıkım harıc
esma dur bende gelıyorum kahvaltıya nasılda acıktım ohhh mıs gıbı cay ıcelım :)))
ayy esım evde malum goya ev arıcaktık hryer catır catır buz bende sans olsa
kızceler hatice evde dinleniyo:) bnde evdeyim .
kahvaltı yapalım die çağırdım
gunaydın canlarım bakıyorumda topıge kar tatılı vurmus oohhhh ne guzel desenıze bugun butun gebısler evde serfıkım harıc
esma dur bende gelıyorum kahvaltıya nasılda acıktım ohhh mıs gıbı cay ıcelım :)))
ayy esım evde malum goya ev arıcaktık hryer catır catır buz bende sans olsa
ohhh ne güzell keyfiniz keyif kızlar yaa özendim vallaaaaa
selmacım hoşgeldin
yavrum sen geç kaldın yaaa göbek şişti nası ev taşıcan o haldeee
vakit geçirmeden halletmen lazım artk şansına cidden havaya bak
püff... bizde ev arıyoruz bilirim
yok yok yok ev yok anacım koca bursada...
evet cnm sımdı sahıbındene bakıyorum vallahı ev yok yaa hayırdır sen nıe arıyorsun hıc haberım yok
anaaaa hem suclu hem guclu kız bu velet
anama daha yakın yer arıyorum yavrum ya
çocuk fln düşünüyoruz malum
evim çok uzak helak olurum oralarda kim gelip bakcak bana :)))
annen ne taraf cnm sana cok uzak deıl dıe bılıyorum ama
uzak cnm yaa, annem bana değilde sana yakın :)))
o yıldırımda ben özlücedeym
hmmm ee desene banada dogru gelıyorsun hadı ıyımıs bende sımdı ılk fırsatta kaplıkaya mesken tarafına bakıyoruz o evlerın cogu merkezı sıstem ve bebk olacagı ıcın daha mantıklı gelıyor eger o taraflarda bulamazsak emırsultan yesıl dıyoruz daaaa bakalım artık
bende aranıza yeni katıldım.
yeni evlendim ve bir melek istiyorum saoece ben mi varım2012 de bir meleğim olsun diyen yok mu?
bende aranıza yeni katıldım.
yeni evlendim ve bir melek istiyorum saoece ben mi varım2012 de bir meleğim olsun diyen yok mu?
HERKES SUS PUS OLMUŞ BURDA:d
neseki yükleme işini hallettim kızlar. uyumak istiyorum ama ararlar diye uyuyamıyorum:) keyif aşamasındayım. bana herşey yakışırı izliyorum bu program bni cengiz abazoğlundan soğuttu resmen yaaa ne tavırlardr onlar aman allahımm kriz geçirmelik.
bende tv izlemek istiyorum(
kızlar alakasız ama sonunda göbegım cıktı :)) hatat bırı kız hamılemısın dıye sordu artık bellı olmaya basladı heyoo :)
heheheeee
sen zayıfsın yaa tabi göbek hemn seçilir cnm
gözün aydın daha da büyücek inşş
canım ya benımle aynı haftada olanların göbeklerını gorsen oyle demezsın benımkı küçük kalıyo cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?