Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gunaydın canlarım bakıyorumda topıge kar tatılı vurmus oohhhh ne guzel desenıze bugun butun gebısler evde serfıkım harıc
esma dur bende gelıyorum kahvaltıya nasılda acıktım ohhh mıs gıbı cay ıcelım :)))

ayy esım evde malum goya ev arıcaktık hryer catır catır buz bende sans olsa

gel tatlım gelll. istediğin özel bişi varsada hazırlarım valla.
çıkma sakın biyere valla bn akşam eşim yanımda olduğu halde zor yürüdüm buzdan. eee artık dengemde düzgün deil öne eğimli haliyle.

kızceler hatice evde dinleniyo:) bnde evdeyim .
kahvaltı yapalım die çağırdım

ohhh ne güzell keyfiniz keyif kızlar yaa özendim vallaaaaa

selmacım hoşgeldin
yavrum sen geç kaldın yaaa göbek şişti nası ev taşıcan o haldeee
vakit geçirmeden halletmen lazım artk şansına cidden havaya bak
püff... bizde ev arıyoruz bilirim
yok yok yok ev yok anacım koca bursada...

evet cnm sımdı sahıbındene bakıyorum vallahı ev yok yaa hayırdır sen nıe arıyorsun hıc haberım yok

Eki Görüntüle 336740

:) bizim veletlerde bölemi dicek acep

anaaaa hem suclu hem guclu kız bu velet

evet cnm sımdı sahıbındene bakıyorum vallahı ev yok yaa hayırdır sen nıe arıyorsun hıc haberım yok

anaaaa hem suclu hem guclu kız bu velet

anama daha yakın yer arıyorum yavrum ya
çocuk fln düşünüyoruz malum
evim çok uzak helak olurum oralarda kim gelip bakcak bana :)))

uzak cnm yaa, annem bana değilde sana yakın :)))
o yıldırımda ben özlücedeym

hmmm ee desene banada dogru gelıyorsun hadı ıyımıs bende sımdı ılk fırsatta kaplıkaya mesken tarafına bakıyoruz o evlerın cogu merkezı sıstem ve bebk olacagı ıcın daha mantıklı gelıyor eger o taraflarda bulamazsak emırsultan yesıl dıyoruz daaaa bakalım artık

vallaa allah yardımcın olsun cnm zor bu ev işi..belki komşu oluruz şekerim kimbilir
hep eski evlere çok fiyat çekiyorlar yani temiz ev bulmak zor merkezde..
o taraflarda vardır ama dediğin gibi.
bakalım ben ne olacam..uygun bulsak satınalmak da istiyoruz biz ama
çok pahalı fiyatlar

Son düzenleme:
bende aranıza yeni katıldım.
yeni evlendim ve bir melek istiyorum saoece ben mi varım 2012 de bir meleğim olsun diyen yok mu?

hoşgeldiin bu topic uğurlu gelir sana da umarım bizler burada birbirimize çok destek olduk, sana da oluruz, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh

bende aranıza yeni katıldım.
yeni evlendim ve bir melek istiyorum saoece ben mi varım 2012 de bir meleğim olsun diyen yok mu?

bende varım allahın izni ile hepimize meleklerimizi versin rabbim sen daha çok yeniymişin emin ol ilk 6 ayda kucagında melegin ben 2 yıldır bekliyorum nasibimde ne zamansa ozaman gelecek melegim hoşgeldin

HERKES SUS PUS OLMUŞ BURDA:d

neseki yükleme işini hallettim kızlar. uyumak istiyorum ama ararlar diye uyuyamıyorum:) keyif aşamasındayım. bana herşey yakışırı izliyorum bu program bni cengiz abazoğlundan soğuttu resmen yaaa ne tavırlardr onlar aman allahımm kriz geçirmelik.

bende tv izlemek istiyorum (

bende tv izlemek istiyorum (

derya hiç bişi yok kızz.... hiçde sevmem kadın programlarını sıkıldım yaw
ama battaniye keyfi paha biçilmez....
ayy bide tosunum tam sağ göğsümün altında okadar net hisseddiyorumki kucağımdaymış gibi dokunuyorum ona anın tadını çıkarıyorum:d

kızlar alakasız ama sonunda göbegım cıktı :)) hatat bırı kız hamılemısın dıye sordu artık bellı olmaya basladı heyoo :)

kızlar alakasız ama sonunda göbegım cıktı :)) hatat bırı kız hamılemısın dıye sordu artık bellı olmaya basladı heyoo :)

heheheeee
sen zayıfsın yaa tabi göbek hemn seçilir cnm
gözün aydın daha da büyücek inşş

heheheeee
sen zayıfsın yaa tabi göbek hemn seçilir cnm
gözün aydın daha da büyücek inşş

canım ya benımle aynı haftada olanların göbeklerını gorsen oyle demezsın benımkı küçük kalıyo cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…