- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.901
ayyy kaşıntı kdr nefret ettiğim bişeyy yokturr çok sinir bozucu
bide meme ucu nasıl kaşınır ki bazen bnmde oluyor çamaşırın içinde zor oluyo acıyo vallaa kaşınmıyo :)
sen wc ye kaçıp bi mıncıkla şunları bari serpillllllllll
aaaaa yada koca istiyo onlar ben anladım
Allah iyiliğini versin senin kocadan kaçıyorum valla canım kocam
bekle diyorum şu ikili testi atlatalım offf yapıyor sırtını dönüyorKız mıncıklayamıyorum bide acıyor anlatamam
dün kendimi kaptırmışım evde ulu orta allah ım nasıl kaşınıyor kocam gördü napıyorsun sen dedi
yara olacak kapa kapa üstten üstte yavaş yavaş ovuştur diyor
allah iyiliğini versin senin kocadan kaçıyorum valla canım kocam
bekle diyorum şu ikili testi atlatalım offf yapıyor sırtını dönüyorkız mıncıklayamıyorum bide acıyor anlatamam
dün kendimi kaptırmışım evde ulu orta allah ım nasıl kaşınıyor kocam gördü napıyorsun sen dedi
yara olacak kapa kapa üstten üstte yavaş yavaş ovuştur diyor
güldürdün beni deryacığım koca istiyolarmış. kaşınma nedeni gögüslerin buyumsei vede en kötüsü çatlak olusabılecegını gosteren bir sinyal :) ya krem kullanmalı yada bazı arkadaslar kakao yagını öneriyolardı ben mustelanın hamileler için urettıgı çatlak onleyıcı kremden kullanıyorum hem kasıntıyı gecırıyo hem catlak olasılıgını azaltıyo ama %100 kesın cözüm deil buarada bol bol su içmek lazımmıs catlagı önleyebılmek ıcin.
Iyi saldırmadı meydanda görünce :))))))))
Anemm kaşıntılar gerginlikler noluyorrr burda heytttttttttttt
güldürdün beni deryacığım koca istiyolarmış. kaşınma nedeni gögüslerin buyumsei vede en kötüsü çatlak olusabılecegını gosteren bir sinyal :) ya krem kullanmalı yada bazı arkadaslar kakao yagını öneriyolardı ben mustelanın hamileler için urettıgı çatlak onleyıcı kremden kullanıyorum hem kasıntıyı gecırıyo hem catlak olasılıgını azaltıyo ama %100 kesın cözüm deil buarada bol bol su içmek lazımmıs catlagı önleyebılmek ıcin.
Iyi saldırmadı meydanda görünce :))))))))
ayyy bugün fenayım ben fena:)
devam ederse alacağım bende krem falan eller memede geziyorum yaaa çok ayıp
saldırmaya fırsat vermiyorum yoksa meydan savaşı çıkar yani:)
yine daldınız uykuyaaaa gacılar
canım nemlendirici sur ama mutlaka vardır evde krem falan sur rahatlatır kasıyıpta yara yapma bol bolda su iç
çok kar yağıyor eve nasıl gidecem onu düşünüyorum
küstük sana
sen bizi unuttun
yaa unutmayın beni sizi ben hiç unutmadım hep takip ediyorum ama girmiyorum hiç çünkü ben buraya girince çok zaman harcıyorum sizin gibi olmuo girince bi bakıorum aksam olmuş bütün işler kalmış yoksa ben sizi unutmadım
Nerdesin kızım sen izine çıkınca daha çok gelecektin maşallah hiç uğramaz oldun unuttun bizi
arada selam ver çık güzelim merak ediyoruz ne yapıyorsun teo nasıl az kaldı doğuma herşey hazır mı
evet haklısın izne cıkınca daha cok görüşücektik ama ben zaman ayarlıyamıyorum ki anasını satayım sabah kalkıyorm kahvaltı biraz ortalık toparla yemek yap işte bi bakıorum aksam olmus anlamıyorum bırde zamanımın coğunu annemlerde geçiriyorum pek fırsatım olmuo acıkcası girmek için ama ben sizi nutmadım takıp ediyorum konusmalarınızı hiç merak etmeyin
tmm abla bundan sonra öyle yaparım :) teo çok ii çarş. kontrol var sizede haber veririm gçen ay gittigimde 1 kg 254 gr dı şimdi ne oldu bilmiyorum ama artık ben çok zorlanıyorum vajina agrıları kasık agrıları beni öldürüyor oturayım diyorum kaburgalarıma batıo yatayorum sırt üstü nefes alamıyorum saga sola törenle dönüyorum geceleri uyuyamıyorum sıkıntı basıo off son aylar gercekten çok zormuş herseyi hazır yıkanıp ütülenecek kuzumun sadece beşigi ve kirli sepeti kaldı o kadar ben oda yapmıcam demiştim size ilerde yaparım die düşünüyorum zaten tasınmayı düşünüyorum avrupa yakasından ev bakıorz annemlere yakın bakalım hayırlısı..
siz nasılsınız bulantılar kontroller nasıl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?