Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

güldürdün beni deryacığım koca istiyolarmış. kaşınma nedeni gögüslerin buyumsei vede en kötüsü çatlak olusabılecegını gosteren bir sinyal :) ya krem kullanmalı yada bazı arkadaslar kakao yagını öneriyolardı ben mustelanın hamileler için urettıgı çatlak onleyıcı kremden kullanıyorum hem kasıntıyı gecırıyo hem catlak olasılıgını azaltıyo ama %100 kesın cözüm deil buarada bol bol su içmek lazımmıs catlagı önleyebılmek ıcin.

Iyi saldırmadı meydanda görünce :))))))))

adamlar ne yapsın yaa yazık onlarada. bizimkide akşm diyoki sabrettim sabrettim şurda kaldı 3 ay ondada sabredecez demi? bide okadr masum soruyoki kuzum
okadr ulu orta açma serpil büyük işkence yaparsın adamcağıza:)

hahahahaa
adam demiştir bizim hatuna bak ohhh bana gelince burun kıvırıyo kendi mıncıklıyo maşallah
içi gitmiştir yazık azcık ona kaşıtsaydın bari

ayy bende güldüm nasıl kendime delirdim yine gözümün önüne geldi birden

hahahahaaa
bencede çok tehlikeli kızım kaçın saklanın,
bu ara bnm kocadan iyisi yok heralde 7/24 tepesinde hatun
Sabahlar olmasınnnnnnnnnn

Anemm kaşıntılar gerginlikler noluyorrr burda heytttttttttttt

ayyy bugün fenayım ben fena:)

devam ederse alacağım bende krem falan eller memede geziyorum yaaa çok ayıp

saldırmaya fırsat vermiyorum yoksa meydan savaşı çıkar yani:)

ayyy bugün fenayım ben fena:)

devam ederse alacağım bende krem falan eller memede geziyorum yaaa çok ayıp

saldırmaya fırsat vermiyorum yoksa meydan savaşı çıkar yani:)

canım nemlendirici sur ama mutlaka vardır evde krem falan sur rahatlatır kasıyıpta yara yapma bol bolda su iç

[
canım nemlendirici sur ama mutlaka vardır evde krem falan sur rahatlatır kasıyıpta yara yapma bol bolda su iç

dün Nutricina aldım aşırı cildim kurudu yüzüm için falan onu süreyim bari bişey olmaz herhlade, ayy bahar su içiyorum valla bu soğukta habire wc ye gidiyorum pöfff

arada selam ver çık güzelim merak ediyoruz ne yapıyorsun teo nasıl az kaldı doğuma herşey hazır mı

Nerdesin kızım sen izine çıkınca daha çok gelecektin maşallah hiç uğramaz oldun unuttun bizi

evet haklısın izne cıkınca daha cok görüşücektik ama ben zaman ayarlıyamıyorum ki anasını satayım sabah kalkıyorm kahvaltı biraz ortalık toparla yemek yap işte bi bakıorum aksam olmus anlamıyorum bırde zamanımın coğunu annemlerde geçiriyorum pek fırsatım olmuo acıkcası girmek için ama ben sizi nutmadım takıp ediyorum konusmalarınızı hiç merak etmeyin

arada selam ver çık güzelim merak ediyoruz ne yapıyorsun teo nasıl az kaldı doğuma herşey hazır mı

tmm abla bundan sonra öyle yaparım :) teo çok ii çarş. kontrol var sizede haber veririm gçen ay gittigimde 1 kg 254 gr dı şimdi ne oldu bilmiyorum ama artık ben çok zorlanıyorum vajina agrıları kasık agrıları beni öldürüyor oturayım diyorum kaburgalarıma batıo yatayorum sırt üstü nefes alamıyorum saga sola törenle dönüyorum geceleri uyuyamıyorum sıkıntı basıo off son aylar gercekten çok zormuş herseyi hazır yıkanıp ütülenecek kuzumun sadece beşigi ve kirli sepeti kaldı o kadar ben oda yapmıcam demiştim size ilerde yaparım die düşünüyorum zaten tasınmayı düşünüyorum avrupa yakasından ev bakıorz annemlere yakın bakalım hayırlısı..

siz nasılsınız bulantılar kontroller nasıl gidiyor :)

canım benim.... ohh maşallah tosunuma artık son aylara geldin zorluyor dimi az kaldı zuzum dayan biraz daha bir avazda kurtarırsın inşallah normal doğum yapacaksın dimi, çarşamba bize de haber ver merak ediyoruz bak ihmal etme bizi, taşınacaksan doğru diyorsun odaya gerek yok beşikle idare edersin canım ayrıca avrupa yakasına geleceğine de çok sevindim yalnız kaldım buralarda:)
iyiym çok şükür arada lekelenmeler oluyor , bide enfeksiyonla uğraştım antibiyotik kullandım yarın kültür vereceğim yine, iyiyizdir inşallah teyzesi 11 şubatta ikili testimiz var güzel haberler alırız inşallah , sağlıklı görürüm yavrumu, sabah bulantılarım var safra çıkarıyorum eziyet resmen böhürüyorum sürekli kendimi tutuyorum artık kusmamak için ama çok ağır geçirmedim çok şükür pek üzmedi kuzum beni, bu arada seyirmeler başladı sanırım hissediyorum onu rabbim hepimize sağğlıklı kucağımıza almayı nasip etsin , bebiş isteyenlere de bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…