- Konu Sahibi haticemavi
-
- #17.921
canım benim.... ohh maşallah tosunuma artık son aylara geldin zorluyor dimi az kaldı zuzum dayan biraz daha bir avazda kurtarırsın inşallah normal doğum yapacaksın dimi, çarşamba bize de haber ver merak ediyoruz bak ihmal etme bizi, taşınacaksan doğru diyorsun odaya gerek yok beşikle idare edersin canım ayrıca avrupa yakasına geleceğine de çok sevindim yalnız kaldım buralarda:)
iyiym çok şükür arada lekelenmeler oluyor , bide enfeksiyonla uğraştım antibiyotik kullandım yarın kültür vereceğim yine, iyiyizdir inşallah teyzesi 11 şubatta ikili testimiz var güzel haberler alırız inşallah , sağlıklı görürüm yavrumu, sabah bulantılarım var safra çıkarıyorum eziyet resmen böhürüyorum sürekli kendimi tutuyorum artık kusmamak için ama çok ağır geçirmedim çok şükür pek üzmedi kuzum beni, bu arada seyirmeler başladı sanırım hissediyorum onu rabbim hepimize sağğlıklı kucağımıza almayı nasip etsin , bebiş isteyenlere de bebiş versin
sağol canım.. sana da çok geçmiş olsun o tarihlerde bende enfeksiyon geçirmiştim tabikide normal doğum düşünüyorum doktoruma sordm ama bunları düşünmen için çok erken dedi bakalım teyzesi nasıl olacak çarş. mutlaka haber veririm merak etmeyinbenimde bulantılarım geçtikten sonra sabahları sadece safra çıkarıyordum gözlerimden yaş geliyordu resmen ikili test sonuçlerinızda inş. güzel çıkar bi sorun olmaz hangi doktora gidiceksin ?
sağol canım.. sana da çok geçmiş olsun o tarihlerde bende enfeksiyon geçirmiştim tabikide normal doğum düşünüyorum doktoruma sordm ama bunları düşünmen için çok erken dedi bakalım teyzesi nasıl olacak çarş. mutlaka haber veririm merak etmeyinbenimde bulantılarım geçtikten sonra sabahları sadece safra çıkarıyordum gözlerimden yaş geliyordu resmen ikili test sonuçlerinızda inş. güzel çıkar bi sorun olmaz hangi doktora gidiceksin ?
kızlar ben erken çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum sizi yarın görüşürüz
inşallah canım, bulantılarım öğürme ile başladı zaten safraya döndü günde bir kez çıkarıyorum buna da şükür, ikili test için fehmi yazıcıoğluna gideceğim alanında çok iyi bir doktormuş doktorum kesinlikle ona gitmemi söyledi , gerçekten referansı kuvvetli bir doktor dua et bizim için bi aksilik olmasın canım sağlıklı olsun inşallah hepimizin ki tabiki, canım benim ben bugün erken çıkacağım çarşamba haber bekliyorum senden çok öpüyorum seni ve oğlunu kendine dikkat et zuzum özletme
inş. kuzum inş. allah'ın izniyle bi sorun çıkmaz sen rahat ol ben 3'lü test için ona gittim çok ii 2'li test için recep has 'a gittim oda alanında çok ii prof. zaten fehminin sanırım m.köyde özel kliniği vardı kapanmadıysa ama göztepe medikalle çalışıyor ben oraya gittim zaten o hastanede kontrollerimi oluyorum onun eşine gidiyorum gerçekten çok iyi ve çok tatlı bir adam çok seviceksin ama rahat ol bi sorun olmaz bende çıkıyorum eşim gelicek birezdan yarın görüşürüz kızlar öpüyorummm :)
canım özlüyoruz vallaa serpilin dediği gibi arada ses et bizede,
oğluşuna kavuşmana çok az kaldı inşş sağlıklaa kolayca bi doğum geçirirsin,
darısı başımıza olsun inş tüm bekleyenlerin..
canım inan ki bende çok özlüyorum sizi ama dedim ya girincede ben çok zaman harcıyorum diyorum işim olmadığı bigün girerim rahat rahat konusurum o günde hiç gelmio ama bundan sonra girerim.. evet dediğin gibi çok az kaldı rabbim kolay doğum nasip eder inş. bakalım nasıl olucak sağlıkla gelsinde öncelikle darısı olmayanların başına içinde de sana biran önce
herkese iyi akşamlar diliyorum hamile hatunlar lütfen yürürken dikkat edin kaymayın rabbim korusun sizii öpüyorumm herkesiii
günaydınnnnnn nerdesiniz güzel hatunlarrr
Rabbim herkesin dualarını kabul eder inş.
günaydın melek2828 nasılsın ?
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
naber nasılsınız?
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın ?
bugüüüüün hamilelere tatiiiilll heyoooooohh bee şöyle evde keyif yapayım kendime birazdan kek yapıcam cam kenarına çayım ve kekimle oturup kızımla uzun uzun konuşucam kafa dinlemek gibisi yok..... istanbul valiliğinden Allah razı olsun bu soğukta zaten başım ağrıyor hiç evden çıkasım yoktu bugün isabet olmuş valla! sizler nasılsınız kimseler yok bugün herkes evinde sanırım, tabi siz işteyken ben evdeyken girebiliyorum denk gelemiyoruz bi türlüü
aaaaaaa niye tatil bakayım okul gibi kar tatilimi yapıyosunuzzzzzz sizde
ay hilal yapılırmı yaa nası özendim kek ve çay bühüüüüüüüüü
cam kenarına koltuk ayağa puf bide üstüne battaniye koy oooooohhhhhhhhhhh
allaaaaaaaaaaah tutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?