Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kıyamam ben sanaa valla bacı sabah -16 dercede geldim işe resmen dondumm allah dışarda çalışanların yardımcısı

neeee -16 mı
yav biz burda gündüz -2 fln ken geberiyoruz soğuktan, gece anca -8 oluyor ondada evde battaniye döşek yatıyoz..
allah yardımcınız olsun valla...

neeee -16 mı
yav biz burda gündüz -2 fln ken geberiyoruz soğuktan, gece anca -8 oluyor ondada evde battaniye döşek yatıyoz..
allah yardımcınız olsun valla...

ne -16 mı ya burda 10 derecenın aoltına dusunce dayanamıyoruz bız yaa nasıl cıkıyosunuz dışarı.. hayatımda ılk kez bukadar uzun zaman gunes az cıktı ortaya burda

ne -16 mı ya burda 10 derecenın aoltına dusunce dayanamıyoruz bız yaa nasıl cıkıyosunuz dışarı.. hayatımda ılk kez bukadar uzun zaman gunes az cıktı ortaya burda

sen iyice sıcağa alışkınsın tabi :)))
bursa da dağdan dolayı ayaz olur biraz ama -16 da çok fazla insan yürüyemezz bee
allah korusun evsiz insanları yaa çok zor..

kizlarrr.. ben geldimmm naptiniz kar altinda mi kaldiniz yaaaa ksmecikler yok burdaaa!!!!!!
yaaa
size flash bi haberim var tayinimiz cikti bizim afyon a
daha buraya tasinali iki ay bile olmamsti...
bu sene tam kaplumbaga oldum zaten evim sirtimda geziyorum yaaa
napcam simdik ben hic bilmiyorum yaa kimsem de yok orda((
Allah im ne atraksyonlu bi hayatim var benim ya

canlarımm ben geldimm nasılsınız bakalım...
istanbul karlar altında neseki bugn buz yoktu heryer pamuk gibi 15-20 cm kar var. 10da işe geldim. dünün acısı çıktı valla anca oturabildim pc başına. masam okadr dağılmışki birsürü dosya getirmişler.
anca toparlandım yaa....
gecede hiç uyuyamadım ben. gece gürültüyle kalktık apartmandakiler inmiş aşağı kartopu oynuyo gece 2 saat bağrış çağrış. zıpladık resmen yataktan. otoparka geçmişler horon tepiyolar çığlık çığlığa. yatakodasının pencereside otoparka bakıyo tüm ses içerde. eşim çıktı işe gidiyoruz biz sabah rica ediyorum ön tarafta oynayın dedi savunmlarıda herzaman kar yağmıyo oldu sinir oldum dayanamadım bn girdim araya bu kar 3 gündür yağıyo die. sabah çıkıp oynasaydınız die. sonrada uyuyamadım tabi bide korkuyla kalkınca kasıklarıma sancı girdi falan. kıvrandım durdum.

rosee hayırlısı olsun cnm. alışırsın hemencik inş yeni yerine. çok zordur bilirim yer değiştirmek bnde memur çoçuğu olduğum için çok yer değiştirdik. tam alışıyosun başka bi yere gidiyosun ama alışılıyo.
deryaaaaaa sen olmasan topiği çalarlardı valla kız. iyiki varsın.
meleekk nasılsın -16 da olunca insan harap olur bee...sıkı sıkı giyin üşütme sakın.
baharr şanslısınız cnm siz gerçi oranın soğunada çok kötü diyodu eşim askerliğini kıbrısta yapmıştı. aman dikkat et üşüyünce sancı oluyo.
hatice ve serpil nerdelerr..??? gelmedilermi yoksa?

canımm hoşgeldin, kimsecikler yok kızlar kar tatilindeler
aaaaa tayin mi hadi hayırlısı olsun yaaa,
ay ne zor kar kış kıyamette ordan oraya taşınmak, bilmediğin şehirlere bide..
eşin memurmuydu niye öyle 2 ayda tayin çıktı ki?
allah yardımcın olsun canım...

Son düzenleme:

canıma ya ne kadar düşüncesizmişler oyle valla ben olsam kesın kavga cıkardırdım :) evet canım buranın soğu ınanılmaz kotu oluyor belkı - derecelere dusmuyor ama ınanılmaz bır soguk kar yagsa bukadar soguk olmaz ınan bana. buarada yine dayanamayıp işe gitmişsın sen ay dogumuna da az kaldı dikkatli ol fazla yorma kendini

Esma'm hoşgeldin yav özledim sizleri kar tatili ayırdı bizi
bahar meelek ben kaldık topicte nöbet tutuyoruz
hatice yok gelmedi hiç, serpil sbh çok kusmuş işe gelmiş ama sonra izin alıp eve gitti,
başkada kimseden ses yok anlıcağın.
akşam bizdede aynı durum vardı, saat gece 12 yi geçiyodu sokakta çığlık çığlığa kar oynuyor millet
normalde çıt çıkmaz bzm orda o saattee onların viyaklamasını dinledik

geldim cnm geldim işe dayanamadım valla ortalık karışmış 1 gn gelmedn altıüstü
normal şartlarda bu hafta son 32 bitcek çünkü. ayy inanmıyorum azck kaldı yaa heycan yaptım şimdi düşünmemeye çalışıyorum zaman çabuk geçiyo. düşününce geçmiyo:) 37 haftaya kadr gelimde sonra izin kullanayım die dua ediyorum 1 ay 1 aydır demi ama. allah hayırlısını nasip etsn bakalım neler olcak.

cnm burada 3 gündür heryer kar ilk gün oynasalar anlıcam sabah oynasalarda amenna ama gecenin 2de ne işinz var sokakta bide horon tepiyolar yaa sinir olmamak elde değil.
serpil iyice belli ediyo artık kendini küçük sıpa. iyi yapmış valla izin almakla. haticede çıkmasın onun gittiği minübüsler hızlı trendne bile beterler çok dikkatsiz adamlar bide bu havada allah korusun en güzeli yatsın evde

Duyanda afrikadan gelme sanır bunları, hiçmi kar görmemişler hayatlarında...
gecenin 2 sinde üstelikkk hafta içi..
hey allaahım ya

Duyanda afrikadan gelme sanır bunları, hiçmi kar görmemişler hayatlarında...
gecenin 2 sinde üstelikkk hafta içi..
hey allaahım ya

SORMA CNM NASILLAR BNDE ANLAM VERMEDM Kİ.
bu aralar çoştu apartman valla. üsteki bass hoperlör aldı herhalde bazen açıyo gümbür gümbür avizelr sallanıyo. yandakiler sürekli kavga ederler. diğerleride nasıl darancaklarını bilmezleer. kış olunca dengesizleşiyolar valla yazın sahile falan gidip rahatlıyolar
çoçuk olunca sorun olcak bunlar o gümbürtüye bn bile kalkıyosam ödüm kopuyasa el kadar yavrum ne yapcak. eşim ozaman gırtlaklaarına yapışırım onların diyo

ayyyy ne ararsan varmış sizde de zor valla :))
yaa bnmde karşı komşum izmire taşınıyo çok üzüldüm baya uymuştu kafamız şmdi kimbilir kim gelicek yanıma
hoş ben de taşınmayı düşünüyorum da bakalım ne zmna kısmet olur..
bebek olunca o gürültüler çekilmez ama cidden yavrucak korkar bee :)

bnm apartmanda herkes bi antika bide kokoş yaşlı teyzeler hepsi hiç yaşıtım yok. kafa dengimde yok. bi alt katta oturan kız var oda bnle bir hamiş ama hiç kafa deil çok çokkk sıkıcı bi tip.

çok sıkıldım yaaa kimsecikler olmayıncada insan bunlıma giriyo heee..

heheheeeee
bizdede herkes çalışıyo kimsenin kimseyi gördüğü yok
çoksıkıcı hiç öyle eski alıştığım komşuluk ilişkileri yok ya
annemlerin orası halbuki öylemi...
komşu çok önemli ev alma komşu al demişler valla,
bi canın sıkılsa bi kahve içmeye gidebileceğin biri olması kadar güzel bişey yok...

aynen cnm valla annemin orası bana cennet gibi geliyo rahatlıyorum orda. bişi olsa kapısını çalacağın birsürü insan var. bnde o yüzden hiç kndi evmde kalmıyom işim yoksa hep anamdayım. nekadar arası oluğunu gördün zaten hiç yormuyo bni

ollleyyyyyyy 4 te çıkıyoruuzzzzz

ayyy ne güzell ne güzel bizi kaçta çıkaracaklar bakalım. daha mail gelmedi bu durumada alışmak lazım diyolar herhalde ilk zmanlarda eerkek erkekn çıktık şimdide bekletiolar

ayy evt ne güzel annen yakıncacık bende öyle istiyorum işte inş gönlümüze göre bi ev buluruz ya..
sizde çıkarsınz bence bgn nette okuduk asıl yarın marmarada kar var diye yazmşlar
neler olacakkkkkk bakalım yrn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…