- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.041
nafiye günaydın, sen yine de yaz, kimse bunalmaz burda o da ne demek hepimiz dertleşe dertleşe hamile kaldık, sen de kalırsın Allah ın izniyle merak etme, tedavi falan oluyormusun ben ilaçla takiple gebe kaldım darısı başına inşallahh[/B]
hilalll hoşgeldin cnm.
biz özeldekilerin sucu ne yaaabiz hamile değilmiyiz yani. bize kmse izinlisiniz demiyo.
yat dinlen cnm bol bol. ilerledikce dinlenmek istesende olmuyo valla. yiyebildiğin kadarda ye. bn yalnız olunca hiçbişi yiyemem. bide bu aralar yemek yesem çıkarasım geliyo. midemi tekmeliyo sanki tosunum ne yesem ağzımda.
ne bileyim canım yaa girerken sıkılıyorum çekiniyoorum biraz..
yokcanım benm 8 ay oldu denemeye başlayalı hala bişey yok tedavi içinde erken diyoruz....
benim sat 21 aralık.. 8aydan beri adetm hep gecikmeli oluyor ama bu sefer 12gün geçti..
adetim 2 ve 6 gün geçince 2kez test yaptım negatif çıktı.. en son 6. gün yani geçen cuma yaptım bi daha yapmadım.. adet belirtilerim hep var ama olmadım hala... bizim burda kandada bakılmıyo idrarda bakarken o sıkıntıyı yasamakta zor geliyo... napacağım bilmiyorum yaa:2:
ne bileyim canım yaa girerken sıkılıyorum çekiniyoorum biraz..
yokcanım benm 8 ay oldu denemeye başlayalı hala bişey yok tedavi içinde erken diyoruz....
benim sat 21 aralık.. 8aydan beri adetm hep gecikmeli oluyor ama bu sefer 12gün geçti..
adetim 2 ve 6 gün geçince 2kez test yaptım negatif çıktı.. en son 6. gün yani geçen cuma yaptım bi daha yapmadım.. adet belirtilerim hep var ama olmadım hala... bizim burda kandada bakılmıyo idrarda bakarken o sıkıntıyı yasamakta zor geliyo... napacağım bilmiyorum yaa:2:
30-35 arası ise evet normal ama yumurtlama tarihlerin değişiyo demek ki ara ara, iyi yaptırman gerekne tahlilleri yaptırmışsın o zaman yapılacak şey beklemek, bence idrar testini de bi tekrarla sen, 12 gün baya fazla geç döllenme ile ancak çıkar idrarda belki, test yap bize de haber ver, merkese gidince de kan testi yaptırırsın.
gün içinde yapsam olurmu testi yoksa sabahı beklesemmı??
zaten sabahta bursaya gıtcem kan mı versem?? yoksa ikisinidemi yapsam
canım adetlerin düzensizse dediğin gibi büyük ihtimalle geç yumurtladın sen
geç döllenme olabilir ama artık çıkar bence 12 gün olmuş
test al da yap sbh idrarı beklemene gerek yok bence artık
yine çıkmazsa yrn sbh bursa'da kan testi verende
halay çekelim şöyle bi güzel haydi
canım şimdi iş yerindeyim test alamam ama akşam kocişe aldırayım da gittiğimde yapayım madem sizedevkan testinide yaptırdıktan sonra haber verririm inş hayırlı bi haber olur..
zaten sabahtan beri wc ye gitmedim.. 5 saatt daha tutuveririrm gidince hemen yaparım...
belki bende halayınıza katılırım
öözzzzgeeeee benımde kızım saklamıstı ılk ıkıncıdede ayagını kıvırıp kapamıstı ben cıkolata yedım gıderken sonra dr sagına don karınını hafıf patakla dedı yaptım sonra yıne sırt ustu yattım ındırmıstı ayagını ıstese dr ılgılenmez gostermıyor der cıkardı neyse ama ınsan cok merak edıyor senı anlıyrum
azmı kılo aldın cnm soyle soylıyım 6 ayıma gırdım daha 1 kılo aldım ve dr cok guzel dedı zaten bebegım 500grm dusun onemlı olan senın kılo alman deıl bebegın kılo alması drum bebegın akrenlerıne gore cok guzel gelısmıs dedı yanı senın ne aldıgın deıl bebegın ne aldıgı onemlı cnm oyuzden kılo almadım dıe takılma
günaydın güzeller nerelerdesiniz yaww... arda kalmadı artık. bn bu halde geldiysem hepinizin burda olması lazım ama
bugn istanbulda buzlanma ve don olacakmış bakalım nasıl olcak. erkenden çıkarız yine inş.
özgecim bnde ilk 4 ayda 3 kilo almıştım sonra 2 2 devam ettm. en son gttiğimde 4 kilo almıştım vitamini kesti doktorum :) bakalım cmtesi kontrolüm var kaç kilo almış olcam. kafama takmıyorum kiloyu veririm diyorum ama bakalım nasıl olcak çok meraklardayım kısa olunca bide kilo hemenck belli oluyo. en çokda kıyafetlerime üzülcem veremezsem güzelim elbiselerim kalçak dolapta öleceselmada demiş cnm sen aldığın kiloya bakma bebeğinin kilosu önemli olan. gecenlerde biri ile konuştum hamileliğinde 7 kilo almış sadece ama bebeği 5200 kg doğmuş
Günayydınnnnnnnnnnn güzelllerrrrrrrrrrr,
bugün burda kar yağmıyorrrr dünkülerde eridi gitti yaaa bühü :))
artık gelin kızlar vallaaaaa topic öksüz kaldı...
melekcim demek göstermemiş he demekki kız hayatım senin sıpa kızlar göstermezmiş
erkekler açıveriyo hemencik :))
rose'cum allah yardımcın olsun inş hemencik güzel bi ev bulurr güzel güzel de arkadaşlar edinirsin
afyonda vallaa hiç tanıdığım yok olsa ne iyi olurdu
sucuk kaymak ohhh :)
Kızlar,
felaket bir tipi var burda göz gözü görmüyor yollar savaş alanı gibi oldu
öğle yemeğne çıkmıştık mahsur kaldık nerdeyse 1 saate geldik 10 dk lık yolu
yine 4 gibi çıkarız belki..
arabalar çok fena kayıyordu yaa yüreğim kalktı valla...
nafiye yap testi çatlatma bizi. inş hep beraber bi halay çekeriz. teyy teyyyy....canım şimdi iş yerindeyim test alamam ama akşam kocişe aldırayım da gittiğimde yapayım madem sizedevkan testinide yaptırdıktan sonra haber verririm inş hayırlı bi haber olur..
zaten sabahtan beri wc ye gitmedim.. 5 saatt daha tutuveririrm gidince hemen yaparım...
belki bende halayınıza katılırım
yaaav bu serpil hatice nerdelerrrr
işe gitmeye gitmeye kovulmuş olmasınlar kız :))))
canım yaa felaketmıs desene bızde 5 te cıkacagız ısten bugun off bugun bıtse cok kotu bır iş gunu bugun baya gergınım yaa sinirleirm bozuldu resmen
hatice raporlu cnm. aldığım son bilgiye göre doktora gitmiş ve ttosununu kıpır kıpır görmüş. okadar güzel anlattıki gözlerim doldu valla. telde konuştuk. rabbim hep böle sağlık versin inş. kendi sölemek isterdi ama bn dayanamdım yazıyom size. bide doktor demişki sanki pipi gördüm die. ama net konuşmamış tabi kimseye sölemeyin demiş. ama bnm içimdende tosun paşa geçiyodu ondan yazıverdim. haticemde artık kusura bakmasın ben yazdım burdan hepsini napim çok mutlu oldum arayıp bnle paylaşmasına. 2 hafta sonra ikili testi yaptıracak. herşey çok güzell 4 cm olmuş bile paşası maşallahhh maşallahh allah nazarlardan esirgesin....:)
ayyy bgn herkes için sıkıcı bi gündüüü
neyseki az kaldı cnm bitçekk inşşş
aaa sonunda almış rapor iyi bari
ayyy cnm yaaaa yerim o sıpayı ben demek 4 cm,
hep erkek doğuyo içimize ztn hatice için hayırlısı olsun bakalım, bu kdr küçükken görmüş olmaları ne ilginç :))
maşşaaalllaaahhhh allah nazarlardan saklasın bebeğimizi inşşşşşşşş
AMİN İNŞ CNM.
zaten bi nokta gibi görünüyo cnm ya. o karanlığın içinde beyaz bişi
hayırlısı olsun ama bnce erkek
şeytan banada diyorki al raporunu yat evde sonrada bırak işi çoçuna bakbugün şeytan çok şey söledi bana yaaa gün bitsede gitsek...
ayy bide sonunda bizim doğru mobilyalarımız geldi. pazartesi gelecekti havadan dolayı getiremediler bugn geldi kuruyolar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?