Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne bileyim canım yaa girerken sıkılıyorum çekiniyoorum biraz..
yokcanım benm 8 ay oldu denemeye başlayalı hala bişey yok tedavi içinde erken diyoruz....
benim sat 21 aralık.. 8aydan beri adetm hep gecikmeli oluyor ama bu sefer 12gün geçti..
adetim 2 ve 6 gün geçince 2kez test yaptım negatif çıktı.. en son 6. gün yani geçen cuma yaptım bi daha yapmadım.. adet belirtilerim hep var ama olmadım hala... bizim burda kandada bakılmıyo idrarda bakarken o sıkıntıyı yasamakta zor geliyo... napacağım bilmiyorum yaa:2:[/QUOTE]

muhtemelen kalırsın kendiliğinden ama adetlerin düzensizse sen dra git artık, ovulasyonu hesaplayıp denk getirmeniz zor tabi her seferinde gecikiyorsa ovulasyon da gecikiyordur, en hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin, istersen ovulasyon testi al netten böyle 20li 30 lu paketleri varmış onları bi dene olmazsa dr a gidin erkenden kontrollerinizi olun

hoşbulduk canım vay bak erkeğe be rahat yok sana artık, benim kız çok uslu şu ana kadar hareket hissetmedim bile daha , 20 haftadan sonra duyarsın diyorlar ama usg de görsen sanki bir an önce dışarı çıkmak ister gibi zıplıyor ben hissedemiyorum. sanırım gazla falan karıştırıyorum ve karnımdaki büyük damarın atımıyla hep inanamıyorum kıpırtı duysam da yok diyorum bu değildir yok böyle değildir heralde falan

valla kar kışta işe o halde gitmek zordur keşke evden idare etmeye çalışsan yine dikkat et düşme koluna girsin birileri gidip gelirken aman yüzdün kuyruğuna geldin canım, ben de yemek çok az yiyorum da ara öğünlerim süper ana öğün az , bi garip beslenme düzeni. inşallah 10 undaki kontrolümde bebğim yine normal büyümüş olur yoksa kendimi çok suçlarım..

aa neden kanda bakılmıyoki nafiye. bence vardır gebelik. idrarda geç çıkarmış hep öle derler ya. bnce bidaha test yap bakarsn meleğin seninledr.[/QUOTE]

canım ben bursanın bi ilçesinde oturuyorum.. yollar kapalı olduğu için bursa merkeze gidemedim burdada kanda bakmıyolar.. gerçi yollar ara ara açılıyoama ondada bız musaıt olmaıyoruz.. yarın zaten dytsyn randevum var mecburen dr a gideceğim o zaman kanda baktırsammı diyorum .. yada bugün test alıp sabah idrarda baksammı çıkarmıki diyorum kafam karışıyo iice..:2:

muhtemelen kalırsın kendiliğinden ama adetlerin düzensizse sen dra git artık, ovulasyonu hesaplayıp denk getirmeniz zor tabi her seferinde gecikiyorsa ovulasyon da gecikiyordur, en hayırlı zamanda gelir inşallah bebişin, istersen ovulasyon testi al netten böyle 20li 30 lu paketleri varmış onları bi dene olmazsa dr a gidin erkenden kontrollerinizi olun

canım benim adetlerim hep düzennliydi.. şu bebek istemeye başladığımız 8 aydan beri düzensiz.. ben kendim dr gittim hormon tahlilleri yapıldı vajinal usg ile bakıldı herhangi bi sorun yok diyor dr.. adet günlerim 30-35 gün arası değiştiği için o düzensiz sayılmıyo diyo.. benim 8 aydan beri bu 2. ye oluyo 35 güünü geçeli...

30-35 arası ise evet normal ama yumurtlama tarihlerin değişiyo demek ki ara ara, iyi yaptırman gerekne tahlilleri yaptırmışsın o zaman yapılacak şey beklemek, bence idrar testini de bi tekrarla sen, 12 gün baya fazla geç döllenme ile ancak çıkar idrarda belki, test yap bize de haber ver, merkese gidince de kan testi yaptırırsın.

afedersinz ama 2 gündürde beyazımsı bi akıntım oluyo.. iltihap filan yoktu bende geçen ay çıktım dr a acaba boyle bişey olabilirmiki??

gün içinde yapsam olurmu testi yoksa sabahı beklesemmı??
zaten sabahta bursaya gıtcem kan mı versem?? yoksa ikisinidemi yapsam

gün içinde yapsam olurmu testi yoksa sabahı beklesemmı??
zaten sabahta bursaya gıtcem kan mı versem?? yoksa ikisinidemi yapsam

canım adetlerin düzensizse dediğin gibi büyük ihtimalle geç yumurtladın sen
geç döllenme olabilir ama artık çıkar bence 12 gün olmuş
test al da yap sbh idrarı beklemene gerek yok bence artık
yine çıkmazsa yrn sbh bursa'da kan testi ver
halay çekelim şöyle bi güzel haydi

canım şimdi iş yerindeyim test alamam ama akşam kocişe aldırayım da gittiğimde yapayım madem sizedevkan testinide yaptırdıktan sonra haber verririm inş hayırlı bi haber olur..
zaten sabahtan beri wc ye gitmedim.. 5 saatt daha tutuveririrm gidince hemen yaparım...
belki bende halayınıza katılırım

öğlen arasında git al kızzzz bekleme akşama kdr
tutabilcenmi 5 saat dahaa hey maşallah :) bence şmdi yap sonra tut madem
uykuda da zatn 6-7 saat tutmuş oluyoruz pek farkı olmaz
mesaneni çatlatmaa heeeeee

yaaav bu serpil hatice nerdelerrrr
işe gitmeye gitmeye kovulmuş olmasınlar kız :))))

ya ama selmacım benm bebgim ilkinde dr az göstermş olmalıki sanki erkege benzyr dedi bide bende çikolata yedm drdayken bile yedm yani ama bi girdk sanki ters etki yapmış iyice kapamıştı kıvırmada degl bi görsen ikisini birbirine iyice yapıştırmıştı bebgimin kilosu iyi benmkinin ama dr yinede daha iyi beslen dedi daha iyisini istyrz ddedi ya ama cinsiyeti görememk üzdü beni bide erkek bekledgmz için ilk dr öle deyince sevndk yinede hayırlısı artık 1 ay sonra kısmetse bakarız nazlıya yada hiç ögrenmesemmi süprizmi olsa o zamanda alışverişi nasıl yapıcam

görünce şok oldum esmacım ya 5 kilomu hey maşallah nasıl çıkmış kı o 7 kilo almış bide nasıl becermş ya neler yemiş öle

ya ne biliyim galiba kızmı ne ama dr ilk sanki erkege benzyr deyince sevndk kısmet tabi bu gittgm dr yaşlı bi bayandı ama dinamikti oglum onu begenmedi diyemi açmadı acaba bak oglum dedm gene iyice alıştım ha buna bende allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsn

Kızlar,
felaket bir tipi var burda göz gözü görmüyor yollar savaş alanı gibi oldu
öğle yemeğne çıkmıştık mahsur kaldık nerdeyse 1 saate geldik 10 dk lık yolu
yine 4 gibi çıkarız belki..
arabalar çok fena kayıyordu yaa yüreğim kalktı valla...

Son düzenleme:

canım yaa felaketmıs desene bızde 5 te cıkacagız ısten bugun off bugun bıtse cok kotu bır iş gunu bugun baya gergınım yaa sinirleirm bozuldu resmen

gittim geldim kızlar... kimsecikler gelmemiş:)

nafiye yap testi çatlatma bizi. inş hep beraber bi halay çekeriz. teyy teyyyy....

yaaav bu serpil hatice nerdelerrrr
işe gitmeye gitmeye kovulmuş olmasınlar kız :))))

hatice raporlu cnm. aldığım son bilgiye göre doktora gitmiş ve ttosununu kıpır kıpır görmüş. okadar güzel anlattıki gözlerim doldu valla. telde konuştuk. rabbim hep böle sağlık versin inş. kendi sölemek isterdi ama bn dayanamdım yazıyom size. bide doktor demişki sanki pipi gördüm die. ama net konuşmamış tabi kimseye sölemeyin demiş. ama bnm içimdende tosun paşa geçiyodu ondan yazıverdim. haticemde artık kusura bakmasın ben yazdım burdan hepsini napim çok mutlu oldum arayıp bnle paylaşmasına. 2 hafta sonra ikili testi yaptıracak. herşey çok güzell 4 cm olmuş bile paşası maşallahhh maşallahh allah nazarlardan esirgesin....:)

canım yaa felaketmıs desene bızde 5 te cıkacagız ısten bugun off bugun bıtse cok kotu bır iş gunu bugun baya gergınım yaa sinirleirm bozuldu resmen

ayyy bgn herkes için sıkıcı bi gündüüü
neyseki az kaldı cnm bitçekk inşşş

aaa sonunda almış rapor iyi bari
ayyy cnm yaaaa yerim o sıpayı ben demek 4 cm,
hep erkek doğuyo içimize ztn hatice için hayırlısı olsun bakalım, bu kdr küçükken görmüş olmaları ne ilginç :))
maşşaaalllaaahhhh allah nazarlardan saklasın bebeğimizi inşşşşşşşş

AMİN İNŞ CNM.
zaten bi nokta gibi görünüyo cnm ya. o karanlığın içinde beyaz bişi
hayırlısı olsun ama bnce erkek

şeytan banada diyorki al raporunu yat evde sonrada bırak işi çoçuna bak bugün şeytan çok şey söledi bana yaaa gün bitsede gitsek...
ayy bide sonunda bizim doğru mobilyalarımız geldi. pazartesi gelecekti havadan dolayı getiremediler bugn geldi kuruyolar şimdi

vallaaa şeytanın dediği bu sefer güzel bişey ben olsam hemen uyarım giderrrrrr yatarımmmmm
ama tabi sonrası var bunun, +1 ay daha oğluşunla olmak daha güzel, ücretsiz izin kullandırmazlarmı acaba ona bile razı olur insan :)
hadi gözünüz aydın canım sonunda geldi mobilyalar demekkkk
şimdi yerleştirme telaşı var ne güzel güle gle kullansın paşamız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…