Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

s.a kızlar dr gittm bebegim üzdü beni ya bacaklarını birbirine yapıştırmış göstermedi orayı oysa en çok cinsiyeti netleştrmrk için gittydm ama olmadı saglıgı iyi çok şükür ama ne biliyim cinsiyeti ögrenseydm rahatlardım sizce kızmı ne ya saklıyo göstermiyp ilk dr sanki erkege benzyr demişti ama yanıldımı acaba baksana nasıl kapamıştı yaramaz görünmesin diye özellkle sanki kızlar kapatırmış acaba öylemi bide elleriniüstüste koymuş namaz kılacaktı sanki bu arada 1 kilo daha almışım kızlar 55 tim 58 oldumilk 4 ayımda azmı

öözzzzgeeeee benımde kızım saklamıstı ılk ıkıncıdede ayagını kıvırıp kapamıstı ben cıkolata yedım gıderken sonra dr sagına don karınını hafıf patakla dedı yaptım sonra yıne sırt ustu yattım ındırmıstı ayagını ıstese dr ılgılenmez gostermıyor der cıkardı neyse ama ınsan cok merak edıyor senı anlıyrum

azmı kılo aldın cnm soyle soylıyım 6 ayıma gırdım daha 1 kılo aldım ve dr cok guzel dedı zaten bebegım 500grm dusun onemlı olan senın kılo alman deıl bebegın kılo alması drum bebegın akrenlerıne gore cok guzel gelısmıs dedı yanı senın ne aldıgın deıl bebegın ne aldıgı onemlı cnm oyuzden kılo almadım dıe takılma

tesekkur ederim esmacim umarim hayirli olur yeni yerimiz bizim icin... en kotusu de bu zaten tam alisip sonra kopmak..neyse icecek suyumuz nerde biz orda napalim.. varsa oralarda tanidik felan tanistrn beni ya bana yapilcak en guzel guzellik bu olur:))) gerci bi sure evi derlemekle ugrasicam zaten olmadi yine burdayim siz varsiniz hergunumu size ayirirm artik bnde ....
cok saol canim..Allah razi olsun..ya biliyosun bi onceki tasinmamiz isten bagimsiz olarak ev sahibiyle alakaliydi oglunu evlendrdgi icin cikmistik ordan 2 ay once bu yeni eve gecmstk sehir degistrmedik yani..ama bu kez sehir degistrerek tasiniyoruz(zor tabi yaz da olsa kis da olsa tasinmak buyuk dert..napalim ama nasibimz nerdeyse oraya gtcez..esim devlet memuru degil bankaci ve bu mesleginde polislikten asagi kalir yani yok ise ilk girerken sozlesme imzaliyosun yurtdisi yurtici her yere gitme engelim yok dye
iste bole kuzum...bakalim nasil olcak isten gucten korkmuyorum antrenmanliyim artik yavas yavas yaparim herseyi ama
arkadas cevre sikintisi cekmek simdiden korkutuyo beni..esmaya da yazdim Allahtan burasi var eve kapanir size yazarim btun gun olmadi

ayyy kizlar hakketen ya afyon da varsa tanidginz felan tanistrn bakalim sevabina beni olur muuuuuuu
bu sozum hepinizeee bak tamam miii
bana arkadas bulan ilk 3 kisiye afyon sucugu, afyon kaymagi, afyon lokumu muessesemizin ikramidir duyrulur

Günayydınnnnnnnnnnn güzelllerrrrrrrrrrr,
bugün burda kar yağmıyorrrr dünkülerde eridi gitti yaaa bühü :))
artık gelin kızlar vallaaaaa topic öksüz kaldı...

melekcim demek göstermemiş he demekki kız hayatım senin sıpa kızlar göstermezmiş
erkekler açıveriyo hemencik :))

rose'cum allah yardımcın olsun inş hemencik güzel bi ev bulurr güzel güzel de arkadaşlar edinirsin
afyonda vallaa hiç tanıdığım yok olsa ne iyi olurdu
sucuk kaymak ohhh :)

günaydııı deryacıgım naıslsın * ben iyiyim bugun sabah kan verdım pazartesı doktora gidicem folikasidi kestikten sonra henuz ılac başlamaıdm hiç içim rahat deil o yuzden kalsiyum yeterince almıyorum bana gore eskiden sut ıcerdım sımdı içemiyorum işte sabah kahvaltısında yedıgım ıkı dılım peynırden alıyorum kalsıyumu acaba kalsıyum ılacı mı alsam eczaneden su suya atılıp ertılerden dıye dusundum bır ara ama doktoruma danısmadan almak ıstemedım. pazartesı konusucuma artık zaten tahlılerı de o nedenle ıstedı bakıcak kan degerlerıme buyuk ıhtımal demır baslatıcak tabıı kalsıyum da baslatması gerekecek. buarada bugun sabah kıbrıs -2 derceydı ayy hıc alıskın deılım bı cıktım dısarı arabaya bındım ellerıme baktıp kıpkırmızı olmuslar az kalsın donuyodum :)

günaydın güzeller nerelerdesiniz yaww... arda kalmadı artık. bn bu halde geldiysem hepinizin burda olması lazım ama
bugn istanbulda buzlanma ve don olacakmış bakalım nasıl olcak. erkenden çıkarız yine inş.

özgecim bnde ilk 4 ayda 3 kilo almıştım sonra 2 2 devam ettm. en son gttiğimde 4 kilo almıştım vitamini kesti doktorum :) bakalım cmtesi kontrolüm var kaç kilo almış olcam. kafama takmıyorum kiloyu veririm diyorum ama bakalım nasıl olcak çok meraklardayım kısa olunca bide kilo hemenck belli oluyo. en çokda kıyafetlerime üzülcem veremezsem güzelim elbiselerim kalçak dolapta ölece selmada demiş cnm sen aldığın kiloya bakma bebeğinin kilosu önemli olan. gecenlerde biri ile konuştum hamileliğinde 7 kilo almış sadece ama bebeği 5200 kg doğmuş

günaydın baharcımm iyiyim bende nolsun işte
ayyy evt yaa hamilelikte kalsiyum çok önemli vallaa bebek sizden çektikçe sizin dişler fşn zarar görüyo sonra
bol bol alman lazım canım.
doktorun yurt dışından gelmedi mi daha belki tlf ile sorsan sana bi ilaç adı verir
ama dediğin gibi değerlerine bakarak yorumlaması ve ilaç vermesi daha iyi...
yaa demek kıbrısta eksilere düştüüüü eyvah yaa ne kara kış geldi bu sene :))
hiç sevmiyorum yaa yaz gelsin bahar gelsin tek derdim bu vallaa ...

bende kışı hiç sevmiyorum canım ya su mart bitse burda yaz gelmıs kadar olur ama ıste 2 ay var onumuzde :) gercı gunes var belkı oglene ısınır hava ): yaz gelsın yaz bebısı doğurayım gercı bu yaz deniz den uzak kalmak zorunda kalıcam galıba bebiş yuzunden :)

günaydın esmacım,
bizim kızlar tembelliğe iyice alıştılar heralde yav baksana kimse yok
sen bile gelmişsin hakkaten :)
dün erken çıktınız mı siz de?
ayy inş bugün de olur bizde pek bi ışık yok ama :)

günaydınnnn deryaaa ve bahar....
hoşgeldiniz....

bahar gönlünü ferah tut canm. bazı doktorlar hiç ilaç vermiyolar zaten. bazılarıda elevite başlatıyo yanındada demir ilaçı. bn şimdi sadece maltofer die bi demir hapı kullanıyorum içinde folik asitte var. eleviti kesti doktorum gecen ay fazla kilo aldığım için. vitamn hapları ekstra kilo yapıyomuş. doktoruna güven bu konuda. zaten bebek herşekilde beslenirmiş ilaçların verilme nedeni senin eksiklerini gidermek.

günayıdn canım ya benım tedırgınlıgım kalsıyum dan dolayı okadar folıkasıt zaten fazla kullanamadım ben kesmek zorunda kaldık sorun deıl desdı doktor zaten oncesınden ben b vıtamını alıyodum bol bol falık asıt de b vıtamını gurubu. neyse ya zaten gerek gorse doktor yazardı bana bu gıdısıme yazıcak ama soylemıstı son bu kontrolunde yazıcam sana demırı kesın dıye. senn nasılsın bebiş nasıl ?

günaydın arkadAşlar.. nasılsınız..
size bakıyorumda ne güzzel hiç ayrılmıyosunuz birbirinzden.. Allah bozmasın inş.
hepiniz hayırlısıyla güzelce hamile kaldınız sizler adına çok seviniyorum.. biz hala bekleyenlerdeniz..
ben pek giremiyorum aranıza girsemde yazdıklarınızı okuyup cıkıyorum aslında.. çünkü size gebelik olmadığı için kendime dair bisey yazamıyorum.. bişeyler yazıncada bu sorunlarla sizi sıkıyorum gibime geliyo.. neyse çok uzattım:)

günaaayyddııııınnnn yine evdeyim kızlar bugün de tatil, hatta dün de tatilmiş haberlerde göremedim diye ben de kalkıp minibüsle işe gitmiştim, sonra bi baktım ne hamile hemşireler var ne asistanlar bi ben !! gitmişken de dönemedim çalıştım dün ama çok dokundu valla! bugün erkenden haberlere ve valiliğin sitesine baktım sonra gel keyfim gel gerçi evde temizlik var bugün şansıma ama beni rahatsız etmiyor ben oda değiştirerek temizlikçimden kaçıyorum o da memnun oluyordur bu duruma eminim

rose yeni yeriniz hayırlı olsun ben de bir ilçesinde kısa bir süre görev yaptım hatta sizlerle tanıştığımda hala afyondaydım, kaplıcalara gidersiniz artık , yeme içme de süper haşhaşlı ve patatesli ekmekler.. sucuklar kaymaklar dikkat et kilo aldırır insana oralar.. merkezinde afium alışveriş merkezi var, alışveriş ve gezme için haftasonlar canım eskişehir ime de gidebilirsiniz 2 saat arası var valla hayırlı olsun tatlım hadi bakalım fena bir yer değil merak etme..

çalışanlara Allah kolaylık versin, evdekiler, hadi beslenme zamanı bugün, hazır evdeyken yiyeyim içeyim yine diyorum işyerinde açkalıyorum, kilom da az hala zaten..

nafiye günaydın, sen yine de yaz, kimse bunalmaz burda o da ne demek hepimiz dertleşe dertleşe hamile kaldık, sen de kalırsın Allah ın izniyle merak etme, tedavi falan oluyormusun ben ilaçla takiple gebe kaldım darısı başına inşallahh

biz iyiyiz çok şükür teyzesi. tosunum artık kocaman oldu hissediyorum. içerde yer değiştirmesini bile hissediyorum. şuanda hıçkırıyo resmen benide sarsıyo :) kaburgalarımın alt kısmına poposunu yerleştiriyo keyfi keyif . dün resmen poposunu sevdik okadr nettiki:) rabbim hepimizin meleklerine sağlık versin tabi biz annelerede sabır. artık herşey çok zor olmaya başladı.

nafiye hoşgeldin çok uzun zamandır yoksun evet. burda hamişlerimizde var bekleyenlerde cnm. istediğin zaman katıl bnce. biz sıkılmayız hiçbişeyden. sevinçler üzüntüler dertler ortak burda. istediğini yazabilirsin. sende gönül rahatığı ile takıl bnce:)

bu arada ben de hala elevit kullanıyorum ama yarın gidebilirsem işe kan vericem demirime hemoglobinime baktırıcam elevitin içindeki demir artık yetersiz geliyor olabilir doğru düzgün et yemiyorum çünkü. ferrosanol de başlarım olmazsa çok ihmal ettim bunları çook doktorum da ben doktorum diye fazla ilgilenmiyor herşeyi bana bırakıyor maşallah

nafiye günaydın, sen yine de yaz, kimse bunalmaz burda o da ne demek hepimiz dertleşe dertleşe hamile kaldık, sen de kalırsın Allah ın izniyle merak etme, tedavi falan oluyormusun ben ilaçla takiple gebe kaldım darısı başına inşallahh[/B][/QUOTE]

ne bileyim canım yaa girerken sıkılıyorum çekiniyoorum biraz..
yokcanım benm 8 ay oldu denemeye başlayalı hala bişey yok tedavi içinde erken diyoruz....
benim sat 21 aralık.. 8aydan beri adetm hep gecikmeli oluyor ama bu sefer 12gün geçti..
adetim 2 ve 6 gün geçince 2kez test yaptım negatif çıktı.. en son 6. gün yani geçen cuma yaptım bi daha yapmadım.. adet belirtilerim hep var ama olmadım hala... bizim burda kandada bakılmıyo idrarda bakarken o sıkıntıyı yasamakta zor geliyo... napacağım bilmiyorum yaa:2:

hilalll hoşgeldin cnm.
biz özeldekilerin sucu ne yaaa biz hamile değilmiyiz yani. bize kmse izinlisiniz demiyo.
yat dinlen cnm bol bol. ilerledikce dinlenmek istesende olmuyo valla. yiyebildiğin kadarda ye. bn yalnız olunca hiçbişi yiyemem. bide bu aralar yemek yesem çıkarasım geliyo. midemi tekmeliyo sanki tosunum ne yesem ağzımda.

saolun canım teşekkür ederim... ben zaten haftada 2 gün ancak girebiliyorum ondada sıkmamak için okuyup çıkıyorum zaten..

ne bileyim canım yaa girerken sıkılıyorum çekiniyoorum biraz..
yokcanım benm 8 ay oldu denemeye başlayalı hala bişey yok tedavi içinde erken diyoruz....
benim sat 21 aralık.. 8aydan beri adetm hep gecikmeli oluyor ama bu sefer 12gün geçti..
adetim 2 ve 6 gün geçince 2kez test yaptım negatif çıktı.. en son 6. gün yani geçen cuma yaptım bi daha yapmadım.. adet belirtilerim hep var ama olmadım hala... bizim burda kandada bakılmıyo idrarda bakarken o sıkıntıyı yasamakta zor geliyo... napacağım bilmiyorum yaa:2:[/QUOTE]

aa neden kanda bakılmıyoki nafiye. bence vardır gebelik. idrarda geç çıkarmış hep öle derler ya. bnce bidaha test yap bakarsn meleğin seninledr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…