Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm ücretsiz izni aklımdan geçirmemi bile engelliyolar bakalım hayat bize neler sunacak daha.
yerleştirme telaşı en güzel şey olsa gerek. herşeyini yıkadım ütülcem yerleştircem. perdeyi yaptırcam halısını alacam. tadını çıkara çıkara yapmak istiyorum hepsini.

rose'cum allah yardımcın olsun inş hemencik güzel bi ev bulurr güzel güzel de arkadaşlar edinirsin
afyonda vallaa hiç tanıdığım yok olsa ne iyi olurdu
sucuk kaymak ohhh :)

cok saol derya cim..insaallah dedigin gibi olur hemncik alisirim yeni ortama..
artik orda bi tanigin var bence sen bi daha bi dusun istersen

canim benim cok tesekkur ederim insaalah yazdigin gibi hayirli olur yeni yerimz..aa demek sen de orda kaldinn cok sasirdimm
kaplicalari bnde duymustum evet zaten aslinda kulturune cok uzak sayilmam cunku bolge degismedi yine ege nasilsa..
evet ya kaymak,sucuk baya kalori bombasi meshur olan herseyleri...
kilo almama konusunda kendime engel olamam sanirim sucuk donerin tadina bakmistim hala damagimda walla
afium a da gitmisligim var merkezi pek bilmiyorum sadece.. nyse bakalim ogrenicez artik.. eskisehir e o kadar yakin oldgunu da bilmiyordum ama
sen fena bir yer demedigne gore vardr bi bildigin icimi rahatlattin walla hilal cim saol:))
hashas,sucuk,kaymak,lokum topige benden olsun artik madem:))
opuyorum canim kendine ve melegine dikkat et...

giremiyorum kizlar gundem cok yogun bizim evde .. hepinizi opuyorumm ozleyin beni tamam miii:79:

günaydın cnm nasılsınnn? (çok sguk henüz buzum çözülmedii)

idare ediyorum canım boyun ağrısıyla uyandım braz halsizlik var o nedenle. sabah burasıda ınanılmaz soguktu ama gunes var öğlene ısınır dıye tahmin ediyorum

idare ediyorum canım boyun ağrısıyla uyandım braz halsizlik var o nedenle. sabah burasıda ınanılmaz soguktu ama gunes var öğlene ısınır dıye tahmin ediyorum

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine valla burda güneş bulutlardan görünmüyo bileee ısıtıcıyı açtım sonuna kadar yanıryorum ama ısınamıyorum anlamadım

Günaydın kızlarrrrrrr

yine soğuk birr güne uyandıkkk, bugün artacakmış sıcaklık öyle diyorlar ama
hiç belli olmuyo dondum gelene kdr :)
karlar da kalksa artıkkk çok süper olacak...

günaydın cnm evet ya çok sogukk bende seni göremeyince dedim heralde derya kar tatilini gecikmelide olsa yapacak dedim ama herzamanki gibi burdasın

günaydın cnm evet ya çok sogukk bende seni göremeyince dedim heralde derya kar tatilini gecikmelide olsa yapacak dedim ama herzamanki gibi burdasın

ayy sormaaa,
2 gündür 4'te çıkıyoruz ama yok yetmiyo ben tam gün tatil istiyorum :))
neyseki bugün cumaaaaaaaaaa o gazla yettim geldim yine iş başındayım
yaşasınnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlarrrrrrr

yine soğuk birr güne uyandıkkk, bugün artacakmış sıcaklık öyle diyorlar ama
hiç belli olmuyo dondum gelene kdr :)
karlar da kalksa artıkkk çok süper olacak...

ayy sormaaa,
yaşasınnnnnnnnnnnn

günaydın deryacığım evet sıcaklık artacakmıs sabah burdada don olayı verdı evden ıcktıgımda elleerim resmen dondu ama guneslı hava ısınır dıye tahmın edıyorum. ay bende hiç işe gelmek istemiyodum akşamdan baş agrısı ile uydum sabah boyun ağrısıyla uyandım yaaa dün arkadasım sezeryanla doğum yaptı ayy cok tatlı bir kızı oldu onu ziyarete gıttım orda bır tanıdık daha vardı işte orda ogrendı hamıle oldugumu kac aylıksın dıye sordu 4 aylık dedim cumlemı bıtırmeden oğlun olacak senin ded kaldım bilmiyorum ogrenmedık henuz dedım oğlun olacak bak gor dedı ama o an bırsey farkettım ben kızım olsun istiyorum yaa gercı sağlıklı olsun en onemlısı o ama kız olursa daha bır tatlı olur :)

ayy sormaaa,
yaşasınnnnnnnnnnnn

evet bugun cuma aynı zamanda kandil kandilin mübarek olsun cnm malesef ben yarnda çalışıyorum

herkesin kandili mübarek olsunn

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..
allah analı babalı büyütsün inşş minik kızçeyi :)
ayy cnmm valla kimi insan anlıyorr ya, bizde baştan beri sana hep oğlan diyorduk ama
bunca zmn göstermedi bence kız olma ihtimali yüksek :))
kızlar çok tatlı dimi bnmde içim gidiyor,
allah hayırlı evlat versin inş sağlıkla hepimize..

evet bugun cuma aynı zamanda kandil kandilin mübarek olsun cnm malesef ben yarnda çalışıyorum

herkesin kandili mübarek olsunn

evt kandilmiş bugün
hepinizin kandili kutlu olsun canlarım,
inş gönlümüzden geçen duaları rabbim bu mübarek günde duysun,
meleklerimizi göndersin sağlıkla, kolay doğumlar nasip etsin hamişlerimize,
Amin...

aminnnn canımmm

günaydınnn güzellerim.... kandiliniz mübarek olsun. dualarımız kabul olsun. meleklerimizi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza tüm isteyenlerin bebeişleri gelsin bekletmeden. sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin mevlam cümlemize. dualarımızda unutmayalım birbirimzi.

serpil bügndemi yok yaa. hatice raporlu.

dün bizim odamız geldi yaa. çok şükür rengi istediğimiz gibi olmuş güzel olmuş:) bi hevesle sildik yerleştirdik ufaktan eşimle bütün akşam onlarla uğraştık okadr keyifliydiki anlatamam. şarkılar söleye söyleye yerleştirdik. gidip geldim odaya baktım rabbim isteyen herkese yaşatsın. eşim gece uykusundan uyanıp odaya gitmiş beşiğin başına konuşuyo oğluşum bi sen eksiksin gelde odanın kokusu değişsin falan die. arkasından kalktım baktım kendi kendine konuşuyo hiç bişi demeden geri yattım sessiz sessiz ağladım biraz. nasıl bir mutluluk bu die. allah kimseyi evlatla sınamasın.
bide aptal mobilyacı hediye göndermiş bize. özür dileriz die. anakucağı ev için olanalrdan. okadr sinr etti bizi ya neseki halloldu sonunda.
yarında diğer cicilerini ütüleyip yerleştircem inş. akşam olsun eve gidimde hmencik tosunumun eşyalarıyla uğraşıyım istiyorum. yarın tosunumla 32 haftayı bitircez kontrolümüzde var. çok özledim çokkk....

amin cnmm gözün aydın allahım bizlerede nasip etsin inş. bu güzel duyguyu maşallah tosununada

selam esmacım hoşgeldin, seninde kandilin mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inş..
serpile msnden yazdım işteymiş ama brz keyifsiz çok kusuyomuş 2 gndür olmaynca işleri birikmiş
bitirip gelicek inş..
ayyy yerim ben o paşayı yaaa odası da geldii ohh misler gibi
canım inş rabbim hepimize yaşatsın bu güzellikleri
sağlıklar gelsin paşamız da kurulsun odasına inş...

Son düzenleme:

aminn cnm inş.daha bi heyecan yaptım biliyomusun. korku endişe mutluluk tüm duygular birbirine girdi. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. yarınki kontroldede inş güzel şeyler duyarım. bana hep 38 haftada doğurcakmışım gibi geliyo
paşamız beğenir inş odasını rahat eder yatagında odasında.
serpil üzüldüm yaaa ne güzel geldiler bu zaman kadr inş hemencik atlatır. anne olmak kolay deilmiş herşeyine katlanıcaz artık. bulantılar geçiyo ağrılar başlıyo. bugün bnm belim çok ağrıyo akşamlarıda kasıklarım ağrıyo yatırmıyo beni. karnımda çok acımaya başladı. tosunum dayıyo kıcını gerilip kalıyom öle. sandalyede oturmak bile çok zorlaşıyo ama ufak bi kıpırtısı bile unutturuyo ağrıları.

esmacım nasılsın, ben çok kötüyüm ve mutsuzum, dün izinliydim çarşambada izin aldım çıktım aşırı kusmam oldu çarşamba , baş ağrısı bi yandan felakttim , kusmaktan bütün kaslarım kasıldı, dün hiç hareket edemedim bebeğimin olduğu tarafta şiddetli kas ağrım oldu , belim ayağım ve alt bölge halen yürüyemiyorum çok ağladım ebeğime bişey olmasından çok korkyuorum , ne güzel her zaman seyiriyordu 3 gündür tık yok çok üzülüyorum üzdüm onu ben çok öğürdüm içim havaya kalktı resmen mutsuzum ve şuan sünnet çocukları gibi yürüyorum ağrım var

canım gecmıs olsun oncelikle fazla yurume ayaklarını yukarda tut ve yat fazla yorulma bebegıne bırsey oldugunu sanmıyorum ben 3 ay boyunca tum gun boyunca kustum üstelik plasentam asagıda oldugu ıcınn sıkılmamam lazım basınc olamalıydı ama kusunca ıstem dısı kasılıyosun bılıyorum sana tavsıyem kucuk banyoya konon puflar var plastık onlardan evde varsa al yada uygun saglam bırsey ve tuvalette oğururuken mutlaka oturur vazıyete kus bıraz daha az basınc olusuyor boylece agrın azalmaz ve sen 11 haftalıksın daha once hıssetıklerın muhtemelen bagırsak hareketlerıydı o nedenle sımdı hıssetmıyorsun. fazla stres yapıp uzulme oda etkılıyor bebegı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…