- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.061
vallaaa şeytanın dediği bu sefer güzel bişey ben olsam hemen uyarım giderrrrrr yatarımmmmm
ama tabi sonrası var bunun, +1 ay daha oğluşunla olmak daha güzel, ücretsiz izin kullandırmazlarmı acaba ona bile razı olur insan :)
hadi gözünüz aydın canım sonunda geldi mobilyalar demekkkk
şimdi yerleştirme telaşı var ne güzel güle gle kullansın paşamız..
rose'cum allah yardımcın olsun inş hemencik güzel bi ev bulurr güzel güzel de arkadaşlar edinirsin
afyonda vallaa hiç tanıdığım yok olsa ne iyi olurdu
sucuk kaymak ohhh :)
rose yeni yeriniz hayırlı olsun ben de bir ilçesinde kısa bir süre görev yaptım hatta sizlerle tanıştığımda hala afyondaydım, kaplıcalara gidersiniz artık , yeme içme de süper haşhaşlı ve patatesli ekmekler.. sucuklar kaymaklar dikkat et kilo aldırır insana oralar.. merkezinde afium alışveriş merkezi var, alışveriş ve gezme için haftasonlar canım eskişehir ime de gidebilirsiniz 2 saat arası var valla hayırlı olsun tatlım hadi bakalım fena bir yer değil merak etme..
Günaydııııınnnnn
günaydın cnm nasılsınnn? (çok sguk henüz buzum çözülmedii)
idare ediyorum canım boyun ağrısıyla uyandım braz halsizlik var o nedenle. sabah burasıda ınanılmaz soguktu ama gunes var öğlene ısınır dıye tahmin ediyorum
günaydınnnnnn herkesee
Günaydııııınnnnn
Günaydın kızlarrrrrrr
yine soğuk birr güne uyandıkkk, bugün artacakmış sıcaklık öyle diyorlar ama
hiç belli olmuyo dondum gelene kdr :)
karlar da kalksa artıkkk çok süper olacak...
günaydın cnm evet ya çok sogukk bende seni göremeyince dedim heralde derya kar tatilini gecikmelide olsa yapacak dedim ama herzamanki gibi burdasın
Günaydın kızlarrrrrrr
yine soğuk birr güne uyandıkkk, bugün artacakmış sıcaklık öyle diyorlar ama
hiç belli olmuyo dondum gelene kdr :)
karlar da kalksa artıkkk çok süper olacak...
ayy sormaaa,
2 gündür 4'te çıkıyoruz ama yok yetmiyo ben tam gün tatil istiyorum :))
neyseki bugün cumaaaaaaaaaa o gazla yettim geldim yine iş başındayım
yaşasınnnnnnnnnnnn
ayy sormaaa,
2 gündür 4'te çıkıyoruz ama yok yetmiyo ben tam gün tatil istiyorum :))
neyseki bugün cumaaaaaaaaaa o gazla yettim geldim yine iş başındayım
yaşasınnnnnnnnnnnn
günaydın deryacığım evet sıcaklık artacakmıs sabah burdada don olayı verdı evden ıcktıgımda elleerim resmen dondu ama guneslı hava ısınır dıye tahmın edıyorum. ay bende hiç işe gelmek istemiyodum akşamdan baş agrısı ile uydum sabah boyun ağrısıyla uyandım yaaa dün arkadasım sezeryanla doğum yaptı ayy cok tatlı bir kızı oldu onu ziyarete gıttım orda bır tanıdık daha vardı işte orda ogrendı hamıle oldugumu kac aylıksın dıye sordu 4 aylık dedim cumlemı bıtırmeden oğlun olacak senin ded kaldım bilmiyorum ogrenmedık henuz dedım oğlun olacak bak gor dedı ama o an bırsey farkettım ben kızım olsun istiyorum yaa gercı sağlıklı olsun en onemlısı o ama kız olursa daha bır tatlı olur :)
evet bugun cuma aynı zamanda kandil kandilin mübarek olsun cnm malesef ben yarnda çalışıyorum
herkesin kandili mübarek olsunn
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..
allah analı babalı büyütsün inşş minik kızçeyi :)
ayy cnmm valla kimi insan anlıyorr ya, bizde baştan beri sana hep oğlan diyorduk ama
bunca zmn göstermedi bence kız olma ihtimali yüksek :))
kızlar çok tatlı dimi bnmde içim gidiyor,
allah hayırlı evlat versin inş sağlıkla hepimize..
evt kandilmiş bugün
hepinizin kandili kutlu olsun canlarım,
inş gönlümüzden geçen duaları rabbim bu mübarek günde duysun,
meleklerimizi göndersin sağlıkla, kolay doğumlar nasip etsin hamişlerimize,
Amin...
günaydınnn güzellerim.... kandiliniz mübarek olsun. dualarımız kabul olsun. meleklerimizi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza tüm isteyenlerin bebeişleri gelsin bekletmeden. sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin mevlam cümlemize. dualarımızda unutmayalım birbirimzi.
serpil bügndemi yok yaa. hatice raporlu.
dün bizim odamız geldi yaa. çok şükür rengi istediğimiz gibi olmuş güzel olmuş:) bi hevesle sildik yerleştirdik ufaktan eşimle bütün akşam onlarla uğraştık okadr keyifliydiki anlatamam. şarkılar söleye söyleye yerleştirdik. gidip geldim odaya baktım rabbim isteyen herkese yaşatsın. eşim gece uykusundan uyanıp odaya gitmiş beşiğin başına konuşuyo oğluşum bi sen eksiksin gelde odanın kokusu değişsin falan die. arkasından kalktım baktım kendi kendine konuşuyo hiç bişi demeden geri yattım sessiz sessiz ağladım biraz. nasıl bir mutluluk bu die. allah kimseyi evlatla sınamasın.
bide aptal mobilyacı hediye göndermiş bize. özür dileriz die. anakucağı ev için olanalrdan. okadr sinr etti bizi ya neseki halloldu sonunda.
yarında diğer cicilerini ütüleyip yerleştircem inş. akşam olsun eve gidimde hmencik tosunumun eşyalarıyla uğraşıyım istiyorum. yarın tosunumla 32 haftayı bitircez kontrolümüzde var. çok özledim çokkk....
günaydınnn güzellerim.... kandiliniz mübarek olsun. dualarımız kabul olsun. meleklerimizi hayırlısıyla alalım kucaklarımıza tüm isteyenlerin bebeişleri gelsin bekletmeden. sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin mevlam cümlemize. dualarımızda unutmayalım birbirimzi.
dün bizim odamız geldi yaa. çok şükür rengi istediğimiz gibi olmuş güzel olmuş:) bi hevesle sildik yerleştirdik ufaktan eşimle bütün akşam onlarla uğraştık okadr keyifliydiki anlatamam. şarkılar söleye söyleye yerleştirdik. gidip geldim odaya baktım rabbim isteyen herkese yaşatsın. eşim gece uykusundan uyanıp odaya gitmiş beşiğin başına konuşuyo oğluşum bi sen eksiksin gelde odanın kokusu değişsin falan die. arkasından kalktım baktım kendi kendine konuşuyo hiç bişi demeden geri yattım sessiz sessiz ağladım biraz. nasıl bir mutluluk bu die. allah kimseyi evlatla sınamasın.
bide aptal mobilyacı hediye göndermiş bize. özür dileriz die. anakucağı ev için olanalrdan. okadr sinr etti bizi ya neseki halloldu sonunda.
yarında diğer cicilerini ütüleyip yerleştircem inş. akşam olsun eve gidimde hmencik tosunumun eşyalarıyla uğraşıyım istiyorum. yarın tosunumla 32 haftayı bitircez kontrolümüzde var. çok özledim çokkk....
selam esmacım hoşgeldin, seninde kandilin mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inş..
serpile msnden yazdım işteymiş ama brz keyifsiz çok kusuyomuş 2 gndür olmaynca işleri birikmiş
bitirip gelicek inş..
ayyy yerim ben o paşayı yaaa odası da geldii ohh misler gibi
canım inş rabbim hepimize yaşatsın bu güzellikleri
sağlıklar gelsin paşamız da kurulsun odasına inş...
esmacım nasılsın, ben çok kötüyüm ve mutsuzum, dün izinliydim çarşambada izin aldım çıktım aşırı kusmam oldu çarşamba , baş ağrısı bi yandan felakttim , kusmaktan bütün kaslarım kasıldı, dün hiç hareket edemedim bebeğimin olduğu tarafta şiddetli kas ağrım oldu , belim ayağım ve alt bölge halen yürüyemiyorum çok ağladım ebeğime bişey olmasından çok korkyuorum , ne güzel her zaman seyiriyordu 3 gündür tık yok çok üzülüyorum üzdüm onu ben çok öğürdüm içim havaya kalktı resmen mutsuzum ve şuan sünnet çocukları gibi yürüyorum ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?