Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım ya allah yardımcın olsun valla çok zor,
eşinde gitmiş öyle bi başına koca evin hakkından nasıl gelecen
maşallah ev kiralarıda uçmuş kolay değil ztn ev bulmak
inş en kısa zmnda halledersniz bu sorunlarınızı
güzel bi ev bulur yerleşirsin kolayca canım..

derya derya allah hamile kal derya ne diyeyimm allah sana senin gibi bıcırık bişe velat versinnn :))))

bencede derya buay bişeyler var sende hadi hakkında hayırlısı cnm

cnm çok geçmiş olsun hemen telaş etme ama kuzenimde öksürüyodu doktor öksürük surubu vermiş istersen bir ara sor doktorunu

sağol melekcim, bahar bi incir kürü yazdı ou deneyeceğim geçmezse doktru arayıp ilaç istiycem pek ilaç içmek istemiyorum o yüzden direniyorum burnumda akıyor fena şifayı kaptım

aaaaaa kadın bide
kendi hiç doğurmadı heralde çocugu yok allah bilir evde kalmıştır o bu kdr nemrut olduğuna göre
insan halinden anlamaz mı şmdi daha beter uyuz oldum bak
adam olsa neyse

aa olmaz mı iki kızı var doğuma bir hafta kalana kadar gelmiş işe düşün yorumu sana bırakıyorum yani:)

rosseeeesımde delırmek uzere ev yok ev en artık 600 tl kadar cıkardık lımıtı ama ıstedıgımız yerlerde yok sokak sokak gezıyoruz ama nafıle vee bende cıldırıcam artık agarlasmayada basladım bıran once bulup cıkmamız lazım ama remen yookk emlekcılarda sezon deıl hazıranda baslıyor evler bosalmaya dıyorr puuffff

kızlar sımdı cıkıyorum dun gunum vardı paracıklar gheldı sımdı esımle kıza alısverıse cıkıyoruz kısmetse bı ıkı parca alalım bısıler

derya sen mısafırlerle kesın konus bakalım ne yaparız

serpııllll ısı bırak gıt evıne yat dıyesım var ama bılemem tabıykııı

Kararan yokmu kızlarrr içinizde :))))))))))))))))))))))))))))))))))

vallaa ben karardım haticemde sinirden stresten senin durumla alakası yok ondan yorum yapamıyom :)

derya derya allah hamile kal derya ne diyeyimm allah sana senin gibi bıcırık bişe velat versinnn :))))

bencede derya buay bişeyler var sende hadi hakkında hayırlısı cnm

ayy meleğim bnm ya amin inş kısmetimzde varsa görücez
pek umutlanmıyorum yine ama vücudum bana oyun oynuyorrrr........
pazar günü bat günüm hemde kızlar buluşursak tam süper olur..

cnm keçiboynuzu pekmezide iyi gelir öksürüge

kararn yokta sen bıu nette arastır bakalım normalmı oluyormu dıe hatıcem

aiyyyyyy işkolik hatun

nolmuş madalya mı vermişlerr hey allaaaam yaa

hakkımızda hayırlısı hepimizin aklına getirmemeye çalış ya su batını unutanlara bi özeniyorumki bi desemki aaaa günüm geçmiş ama nerdeee mıh gibi aklımda

hatice kızz esma da kararmıştı yaaa gördük hanii,
ama senin daha çok erken ne alakaaa beyaz tenlisin diye sende erken mi başladı acep

Esmacığım da yeni elemanıyla uğraşıyo yavrum gelemiyo bak hiççç
biran önce atsın işleri onun başına da evinde otursun artık rahatça :)

esmacığım da yeni elemanıyla uğraşıyo yavrum gelemiyo bak hiççç
biran önce atsın işleri onun başına da evinde otursun artık rahatça :)

esmayı biliyorumda doktora gösterdim kaşıntı batma falan yok ebatta aynı.ilk defa gördüm böyle bişi dedi oda araştırcaktı bir sonraki geldiğinizde konuşalım dedi.elim kadar nerdeyse bacağım siyah oldu damar damar.kararanlar var internette araştırıdım. Inşallah geçer.soruya bak ya ne güldü ( kararan varmı )

Gebelik sırasında salgılanan bazı hormonlar cildinizde belirli değişikliklere neden olur.

En sık karşılaşılan problem vucüttaki bazı bölgelerde belirginleşen cildin kahverengileşerek kararmasıdır. Bu durum en sık olarak yüzde (kloasma, gebelik maskesi), göğüs uçları, karın, kasık ve göbek çevresi bölgelerinde ortaya çıkar.

Ciltteki bu kararmaların gerçek nedeni belli olmamakla beraber, gebelikte salgısı artan estrojen hormonuna bağlı olduğu düşünülmektedir.

Öneriler
Gebelik sırasındaki cilt kararmaları, güneş ışığı veya diğer ultraviole ışıklara maruz kalmakla daha da artabilir.

Bu yüzden gebelik sırasında durumda fazla güneşte kalmayın ve hatta yaz aylarında dışarıda olduğunuz zamanlarda öncelikle yüzünüzü yüksek koruma faktörlü kremlerle koruyun.

Bol miktarda kar olan ortamların da yaz aylarındaki güneş ışığı gibi yüksek dozda ultraviole içerdiğini unutmayın.

Ciltteki kararmalar doğumdan sonra bir miktar azalsa da soluk bir şekilde kalıcı da olabilir. Bu durumda doğumdan sonra dermatologlar tarafından bazı tedaviler uygulanabilmektedir.

Gebelik sırasında ciltteki esmerleşmelere ilaveten el ayası ve ayak tabanlarında kızarıklıklar, vucutta bazı kaşıntılı ve döküntülü rahatsızlıklar da ortaya çıkabilir. Pek çok şikayet tedaviye gerek kalmaksızın gebeliğin doğal sürecinde kendiliğinden kaybolup gider.

sızınle bıraz daha laklak yapcaK fırsat buldum esımın bıraz ısı cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…