- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.341
canım raporu alcaksın sormayacaksın esın goturucek durumu agır gelemz yatması gerek bır kac gun dıycek ne oyle arayıp sormussunuz yaa adamı olurmu valla hem kendıne ezıyet hem bebegıne ama sasırdım doktorunun sana ılac vermemesıne ablamda hamıleyken bogaz enfeksıyonu gecırdı senın gıbı atesı cıktıgı ıcın antıbıyotuık vermıtı doktor ates daha tehlıkleı demıstı antıbıyotıkten ama belkıde daha agırdı onun durumu oda olabılır. sen yınede fazla yormamaya calsı kendını ve atesını kontrol et
slm canlarım serpılcım gecmıs olsun cnm masallha gebelıkle beraber ne cok sorunlar geldı basına ayy cok zor allah yardımcın olsun hamılelgınden bısı anlamadın cnm derlerdı 4 5 6 aylar harıka gecıyor dıe bıraz daha sabret 4 aylık olunca herseyın geıcek bebegın tekmelemeye baslıycak ve gobegın kocaman olucak sende gebelıgın tadını cıkarıcann
hatıceeeee kız pazar kocalar evde ama bulusuruz kocam bırakı verır nerde buluscaksak benden ok cnm toplana bılırız ayyy cok heyecan yaptım ne gıysem koca gobegıme
hoşbulduk canm 19.06.2010 da evlendim 1 ay korunduktan sonra istemeye başladık 4 kere klomen 1 çatlatma iğnesi ve dün hsg çektirdim ... 6 ay süreyi ne için veriyolar anlamadım ?
Iyi halt etmişsin serpil kendi doktoruna gidip niye rapor almıyorsunki dinlenmeden asla geçmez incir kürünü muhakkak yap iyi geliyor hatta ben kuru inciri hergün yiyiorum bikaçtane.2 günden sonrasnda maaşında kesiliyor sonra gidip herhangi bi ptt şubesinden alabiliyorsun.
ben geldim kızlar,
hastayım ve işe gelmek zorunda kaldım
salı günü eve gittim ölüyordum sabahı bekleyeyim
acillerde sürünmeyeyim dedim ama nerde ateşim çıktı kusma ağrılar
inliyorum resmen gece 3 te kocam acile götrdüm doktor hiç bişey yapamam
boğazında enfeksiyon var ve gebesin antibiyotik veremem sana ağrıların için
minoset ve parol kullanabilirsin dedi, kas ağrılarım için kadın doğuma yönlendirdi
bebeği de merak ediyorum dedim, gitmez olaydım gerçi , gittim salak bir kadın doktor
alttan bakacağım dedi, neden dedim gerekli dedi, eliyle baktı bide sonra ultrasonla
baktı kocaman olmuş ama yine arkası dönü bu çocuk niye böyle anlamadım hep dönük duruyor
ellerini kollarını göremedim yine o saatte uyuyordu tabi yavrum , sonra idrar ve kan istedi
doğumhane tarafına girdim bi yandan ağlayan bebekler bi yandan çığlık atan sancılı kadınlar
bekle bekle psikolojim bozuldu kaçtım yaptırmadım , dün bütün gün yattım, öksürüyorum
öksürmekten karnım ağrıyor çok kötü karın kaslarım fena , ıhlamur portakal nasıl gecek bilmem
böyle işte kızlar
deryaaammm ayyy heyecan yaptım hulyaya ulasmak lazıımm
hımm bende 2 yıldır istiyorum ben hsg çektirdikten sonra doktorum 6 ay bekleyelim hiç bişe yapmadan ufak tıkanıklıklar verdigimiz ilaçla açılır ve sansın %45 artar demişti ama malesef olmadı sonrasında aşılama dedi ama ben gitmedim henüz o açıdan dedim doktorun bişe demedimi sana su zaman geldiye o açıdan sordum
Serpilim yaaa kıyamam ben sana
cnm kızlar söylemiş bende aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum ama
dinlenmen şart böyle olmazki şu patronunu bana versene sen bi yaaaaaaa
selmacımm bnmde pazar kahvaltıya misafirim gelcekti ben çağırdım bide ne bileyim :)
yine konuşup netleşririm ama kaçarım belki yada iptal fln olursa gelerim tabiki
evt hülyaya nasıl ulaşıcaz yaa nerde buluşuruz olursa, biz bişeyler düşünelim,
bi aksilik çıkmazsa buluşalım ..
yaa kızlar bnm göğüslerim çok ağrıyo
eeğr gebelikten değilse doktora gidicem yani bu ne böylee
başka neden olabilir üşütmekten gşğüs ağrırmmı böyle yaa
içeriden zonkluyo sanki iğneler batıo bide böle
kızlar öksürmek bebeğe zarar vermez dimi, karın kaslarım ağrıyor artık
off kuzum yaa dinlenmem gerek biliyorum dün bütün gün yattım , yatmasam bile evdn çıkmamam lazım
bu soğuk hava da işte ama malum al patron senin olsun canım istediğini yapabilirsin
sende bu ay bişeyler var bak demedi deme üşütmekten göğüs zonklamaz
hadi hayırlısı inşallah bu ay olacak
asagıya dogru cok baskı yaptırmadan oksur cnm ama vermezde senın bıran once ıyı bı dr gıtmen lazım gıbı senın dr bıraz umursamazmı banamı oyle gelıyor sankı senle yeterınce ılgılenmıyormus gıbı ne bıleyımm
cnm bence sen netlestırde ondan sonra kesın bellı olsun sen olmazsan ne anladım madem toplancaz hep beraber olalım hulyaya ozelden msjh atarım okur heralde bak herkez ısını ayarlasın yarın kesın tarıh saaat koyalım yada telden konusarak ayarlayalım hepınıuze yakın bende gelırım oraya madem carfurda falam bulusuruz hem esım bırakırsa oda asada takılcak yerler bulur yada heykel dede olabılır ozaman tek gelı verırım benm ıcın no problem esıme soyledım bıle tmm dedı sagolsun
vallaa bi elime alırsam onu zor alırlar bi daha
hakkından güzel gelirim uyuz herif
inş serpilcim vardır bişiler fazla umutlanmak istemiyorum bekleyip görücez bakalım..
kızlar öksürmek bebeğe zarar vermez dimi, karın kaslarım ağrıyor artık
herif değil canım bayann kendileri, çok sinirliyim ona nefret ettirdi kendinden anlayışsız şey iş yapmıyorum bende çalışmıyorum
oturuyorum öyle...
inşallah canım yaaa sende farklı bişeyler var umutlandım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?