Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aslında sormayacaktım da rapor verince maaşın bir kısmını ssk dan almak gerekiyor uğraşmayayım belki insafa gelir izin verir dedim ama olmadı , ateşim korkulacak derece de değilmiş ondan bişey yapmadı zaten antibiyotiği yeni içmiştim bakteri için verse de içmezdim bahar çocuğa yazık atlatacağım inşallah, ateşim iyi derece de aldım yanıma kontrol ediyorum kendimi

sağol canım , aynen öyle tam iyi oldum dedim bir haftadır feciyim yatmaktan sıkıldım ruh gibiyim zevk almıyorum hiçbişeyden düzelmek istiyorum mutlu olmak istiyorum tek umudum şu ayı atlattıktan sonra tamamen toparlamak , iyi olmak istiyorum

Iyi halt etmişsin serpil kendi doktoruna gidip niye rapor almıyorsunki dinlenmeden asla geçmez incir kürünü muhakkak yap iyi geliyor hatta ben kuru inciri hergün yiyiorum bikaçtane.2 günden sonrasnda maaşında kesiliyor sonra gidip herhangi bi ptt şubesinden alabiliyorsun.

hoşbulduk canm 19.06.2010 da evlendim 1 ay korunduktan sonra istemeye başladık 4 kere klomen 1 çatlatma iğnesi ve dün hsg çektirdim ... 6 ay süreyi ne için veriyolar anlamadım ?

hımm bende 2 yıldır istiyorum ben hsg çektirdikten sonra doktorum 6 ay bekleyelim hiç bişe yapmadan ufak tıkanıklıklar verdigimiz ilaçla açılır ve sansın %45 artar demişti ama malesef olmadı sonrasında aşılama dedi ama ben gitmedim henüz o açıdan dedim doktorun bişe demedimi sana su zaman geldiye o açıdan sordum

off sabahtan beri azar yiyorum hatice yaaa işe geldim diye , bıktım valla bu işten ateş püskürüyor zaten onun suratını çekemem ki ben işi bırakırım daha iyi biliyorum çünkü huyunu nefret ettirdi beni fazla kalmam zaten bırakırım ben işi , tamam inciri deneyeceğim iyi gelir inşallah

Serpilim yaaa kıyamam ben sana
cnm kızlar söylemiş bende aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum ama
dinlenmen şart böyle olmazki şu patronunu bana versene sen bi yaaaaaaa

deryaaammm ayyy heyecan yaptım hulyaya ulasmak lazıımm

selmacımm bnmde pazar kahvaltıya misafirim gelcekti ben çağırdım bide ne bileyim :)
yine konuşup netleşririm ama kaçarım belki yada iptal fln olursa gelerim tabiki
evt hülyaya nasıl ulaşıcaz yaa nerde buluşuruz olursa, biz bişeyler düşünelim
bi aksilik çıkmazsa buluşalım ..

yaa kızlar bnm göğüslerim çok ağrıyo
eeğr gebelikten değilse doktora gidicem yani bu ne böylee
başka neden olabilir üşütmekten gşğüs ağrırmmı böyle yaa
içeriden zonkluyo sanki iğneler batıo bide böle

ekimde çatlatma iğnesi oldum herşey yolundaydı bekledik olmadı döllenemedi doktorum regl olunca gel dedi gittim seni pkoyla ilgilenen arkadaşıma yönlendircem dedi ama adet bitince önce hsg çektir gel bakalım dedi bende çektirmedim korkuyodum ama dün yendim korkumu gittim iyiki gitmişim yani tabi en son reglimden sonra korunduk dr dün izinliymiş bugünde gitmedim ama yarın büyük bir ihtimal giderim bakalım inş iyi bişeyler der ama ben bu sefer tatil dönüşüne kadar tedavi olmak istemiyorum nevşehire tatile gitcez yazın aklım tedavide kalmasın istiyorum geçen yaz mahvolmuştu tatilimiz dr dr dolaşmaktan ( peki şimdi ne yapıyosun sen ?

off kuzum yaa dinlenmem gerek biliyorum dün bütün gün yattım , yatmasam bile evdn çıkmamam lazım
bu soğuk hava da işte ama malum al patron senin olsun canım istediğini yapabilirsin

sende bu ay bişeyler var bak demedi deme üşütmekten göğüs zonklamaz
hadi hayırlısı inşallah bu ay olacak

cnm bence sen netlestırde ondan sonra kesın bellı olsun sen olmazsan ne anladım madem toplancaz hep beraber olalım hulyaya ozelden msjh atarım okur heralde bak herkez ısını ayarlasın yarın kesın tarıh saaat koyalım yada telden konusarak ayarlayalım hepınıuze yakın bende gelırım oraya madem carfurda falam bulusuruz hem esım bırakırsa oda asada takılcak yerler bulur yada heykel dede olabılır ozaman tek gelı verırım benm ıcın no problem esıme soyledım bıle tmm dedı sagolsun

kızlar öksürmek bebeğe zarar vermez dimi, karın kaslarım ağrıyor artık

asagıya dogru cok baskı yaptırmadan oksur cnm ama vermezde senın bıran once ıyı bı dr gıtmen lazım gıbı senın dr bıraz umursamazmı banamı oyle gelıyor sankı senle yeterınce ılgılenmıyormus gıbı ne bıleyımm

Karnım göğüslerim bacaklarım çok kaşınıyor benim bugün bide sol ayağım diz kapağımın yanı karardı kararan varmı içinizde

vallaa bi elime alırsam onu zor alırlar bi daha
hakkından güzel gelirim uyuz herif

inş serpilcim vardır bişiler fazla umutlanmak istemiyorum bekleyip görücez bakalım..

doktorum dahiliyeye git dedi bana bende acile gittim antibiyotik veremem dedi doktor verse de içmem zaten başka ne verebilir ki boğaz enfeksiyonuna bilemedim bitkisel olarak halletmeye çalışıyorum, otururken öksürüyorum yatarken ayağımı yukarı çekiyorum bide rahim büyüdüğü için mi vajina da hafif baskı oluyor olabilir mi böyle bişey

tamam ben misafirleri bi arayım gelcekler mi bakalım bgn yrn belli olur
gelen olmadktan snra bnm bi engelim yok yer de farketmez uyarım, merkezde de olur carrefour da olur,
sen hülyaya bnden bi msj at o zmn bi gelsin de konuşalım bakalım o ne durumda.

vallaa bi elime alırsam onu zor alırlar bi daha
hakkından güzel gelirim uyuz herif

inş serpilcim vardır bişiler fazla umutlanmak istemiyorum bekleyip görücez bakalım..

herif değil canım bayann kendileri, çok sinirliyim ona nefret ettirdi kendinden anlayışsız şey iş yapmıyorum bende çalışmıyorum
oturuyorum öyle...

inşallah canım yaaa sende farklı bişeyler var umutlandım bende

hatıceemmm benım de serpıle soylemıstım 3 ayımdan sonra goguslerım acayıp kasınıyordu aglıyordum esım ellerımı tutuyordu kasımayım dıe1 ay kadar surdu ve gectı suanda goguslerım kasınmıyor ama gobegım bır tatlı tatlı kasınıyor alatamam yıyorum resmen kasırken hemde devamlı catlamasın dır krem surmeme ragmen ama ayagındakı ıcın bısı dıyemıcem boyle bısıyle karsılasmadım ben duymadımda hıccc

selam kizlar...
ya giremiyorum kac gundur hem zihnim hem bedenim ole yorgun ki..
esim yeni tayin yerine gitti is basi yapti
ben de evi toparlamaya baslayayim dedim camasir yikayip utulemekten hala gozumu acamadim yikanan kurumuyo
peteklerin uzerine birini ser otekini topla canm cikti yaa bgun son posta utu kaldi onu da halledersem rahatlicam
ev ariyoruz ya ev yok piyasada deli oldum...ben bi yandan netten bakiyorum esim ordan ama nafilee
evler cok cok eski ve 600den basliyo kiralar
napcaz bilmiyorum ya moralim cok bozuk
hayatimda heyecan diye bise kalmadi ya etrafimda stresten baska bisey yok
dusunmekten uyuyamiyorum ev yok, es yok nasil olcak bolee
kismetimiz nasibimiz olan nerdeyse ciksin karsimiza kizlar dua edin
utu isini bitirirsem gelicem yine
opuyorum hepinizi allaha emanet olunnn

aaaaaa kadın bide
kendi hiç doğurmadı heralde çocugu yok allah bilir evde kalmıştır o bu kdr nemrut olduğuna göre
insan halinden anlamaz mı şmdi daha beter uyuz oldum bak
adam olsa neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…