- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.321
günaydın haticem
enemmm bursaya mı geliyon
iyiyim şekerim sen nasılsın, kar yağdı yineee buralara
üşüyoruz valla :)
özledim anamı çok en son ayın 1 inde gelmiştim hiç bukadar uzun olmamıştı bi aksilik olmazsa istiyorum burdada kar yağıyor çok soğuk 2 gündür deniz otobüsleride iptal bakalım sansımıza haftasonu nolucak
günaydın canım bende iyiyim işler yoğun yaa bıtırmeye calısıyoruj bugun 5 e kadarız hic gecmez de zaman artık buarada tablonu gordum ıyı gıdıyor sonu ıyı gelır inşallah bende heycanlandım inşallah kutlama yaparız buay
ayy cnm baya olmuş, evet şansına hava kötü gözüküyo ctesi eksilerde gösteriyo
inş iptal fln olmaz seferler, ctesi akşamdan geliyosun dimi,
yaa pazarda bana misafir gelcek galiba kahvaltıyaa beli değil hala ama
görüşürmüyüz acabaa kızlar ne alemde
sen şmdi annenle de olmak istersin gerçi özlemiştir anacığın..
sormaa cnm işler bnmdee fenaaa biz hep 6 da çıkyıroouz yaaa sen 5 e çokmu diyosun :))
tablom valla allaha emanett çatlıyorum meraktan geçsin şu 2 gün artık
evde bi test var uzak durmak için baya çaba sarfediyorum :)
ayy cnm baya olmuş, evet şansına hava kötü gözüküyo ctesi eksilerde gösteriyo
inş iptal fln olmaz seferler, ctesi akşamdan geliyosun dimi,
yaa pazarda bana misafir gelcek galiba kahvaltıyaa beli değil hala ama
görüşürmüyüz acabaa kızlar ne alemde
sen şmdi annenle de olmak istersin gerçi özlemiştir anacığın..
sormaa cnm işler bnmdee fenaaa biz hep 6 da çıkyıroouz yaaa sen 5 e çokmu diyosun :))
tablom valla allaha emanett çatlıyorum meraktan geçsin şu 2 gün artık
evde bi test var uzak durmak için baya çaba sarfediyorum :)
eğer uygunsanız hepiniz ben uğrarım yanınıza bi kahve içimlik kızlar
testi daha yapma canım erken inşallah bu ay patlatıcaz burayı
slm kızlar çoook uzun zamandır yoktum nasılsınız bakalım ? Yokh inş bu ay istediğin bebek sennledir canım benim hadi sırada bekleyenler var sende bebişlen sıra benimhsg çektirdim dün radyomar da şok oldum 2 dk bitti çok kastım kendimi ama inanın hiç acı fln duymadım veeeee sonuç temiz galiba tüpler açık dedi birde kağıtta patolojik bulgu yoktur yazıyo iyi bişey yani :d bundan sonrası mevlam ne isterse o doktoruma gösterdikten sonra aşılama falan derse tedaviye ara vercem yoruldum artık biraz zaman geçsin olmazsa tekrar dönerim tedaviye :d bilmiyorum sizce doğrumu düşünüyorum yada siz daha tecrübelisiniz ne yapayım ?
slm kızlar çoook uzun zamandır yoktum nasılsınız bakalım ? yokh inş bu ay istediğin bebek sennledir canım benim hadi sırada bekleyenler var sende bebişlen sıra benimhsg çektirdim dün radyomar da şok oldum 2 dk bitti çok kastım kendimi ama inanın hiç acı fln duymadım veeeee sonuç temiz galiba tüpler açık dedi birde kağıtta patolojik bulgu yoktur yazıyo iyi bişey yani bundan sonrası mevlam ne isterse o doktoruma gösterdikten sonra aşılama falan derse tedaviye ara vercem yoruldum artık biraz zaman geçsin olmazsa tekrar dönerim tedaviye bilmiyorum sizce doğrumu düşünüyorum yada siz daha tecrübelisiniz ne yapayım ?
nerlerdesin kaçak sen bayadır yoksun canım eğer eşindede sendede bi sorun yoksa vakit saat bekliyor sen ne yaparsan yap olmuyor.hiç ummadığın bi anda geliyor meleğin.doktorun bu konuda yönlendirir seni eğer bunaldıysan ara ver çünkü zor bi süreç tedavi aşaması hakkında hayırlısı olsun
aa burcu nerlerdesin sen kızz geldin sonunda :)
çok şkür sonuçların temiz olmasına çok sevindim,
inş bundan sonra bebeğin gelir en kısa zmnda,
tedaviye başla istersen dr gerek görürse ama yoksa da doğal yoldan gelir belki
rahim filminden sra hamile halan çok oluyomuş
bi süre kendin de deneyebilirsin cnm
hayırlısı olsn hepimiz için...
ben geldim kızlar,
hastayım ve işe gelmek zorunda kaldım
salı günü eve gittim ölüyordum sabahı bekleyeyim
acillerde sürünmeyeyim dedim ama nerde ateşim çıktı kusma ağrılar
inliyorum resmen gece 3 te kocam acile götrdüm doktor hiç bişey yapamam
boğazında enfeksiyon var ve gebesin antibiyotik veremem sana ağrıların için
minoset ve parol kullanabilirsin dedi, kas ağrılarım için kadın doğuma yönlendirdi
bebeği de merak ediyorum dedim, gitmez olaydım gerçi , gittim salak bir kadın doktor
alttan bakacağım dedi, neden dedim gerekli dedi, eliyle baktı bide sonra ultrasonla
baktı kocaman olmuş ama yine arkası dönü bu çocuk niye böyle anlamadım hep dönük duruyor
ellerini kollarını göremedim yine o saatte uyuyordu tabi yavrum , sonra idrar ve kan istedi
doğumhane tarafına girdim bi yandan ağlayan bebekler bi yandan çığlık atan sancılı kadınlar
bekle bekle psikolojim bozuldu kaçtım yaptırmadım , dün bütün gün yattım, öksürüyorum
öksürmekten karnım ağrıyor çok kötü karın kaslarım fena , ıhlamur portakal nasıl gecek bilmem
böyle işte kızlar
geldim deryacığım valla geçmişe bakmadım ama beni hiç aradınız mı sordunuz mu ? söleyin bakalım vefasızlarvalla ben seni bekliyorum canm önce senn halayını çekelim sonra benim halayı bütün dünyaya çektircem artık bakalım en son dr bana seni bi arkadaşıma yönlendircem polikistlik over hastalığıyla çok yakından ilgileniyo ama önce hsg çektir demişti bende 1 ay korundum dünde çektirdim sonunda tekrar gitcem sonuç göstermeye bakalım inş iyi bişeyler söler ...
canım gecmıs olsun bu hastalık dınlenmeden gecmezkı doktorunu ara vede rapor yazsın sana bunun dısında durumunu anlat o sana gereklı ılacı verırı ama dınlenmelısın mutlaka birda bana benım doktorum onermıstı dene bır kacgun oksuruge ıyı gelıyo hem bogaz enfeksıyonuna bu yazacagım bır kahve fıncanı suda kuru ıncrırı kaynat bıraz sonra catal yada kasıkla ez onu ozu cıksın bıraz suya sonra suz ıncırın cekırdeklerını sudan ve bal ekle ılık sekılde bır yudum ıc bırazıyla da gargara yap boğazına ( fıncan su yazdım bırazcık daha fazla koyabılırsın kaynayınca azalıyor ) dene mutlaka bana ıyı gelmıstı
sağol canım, doktorum dahiliyeye git dedi, acile gidince doktor bişey yapamayız boğazım çok kötüymüş, o kadar komik ki kocam patronu aradı serpil in dinlenmesi gerek rapor alalım mı diye yok gerek yok bugünlük gelmesin dedi, gülüyorum sadece yaaa dediğini uygularım canım bala limon sıkıp atıyorum ağzıma bakalım yarın cuma erken çıkarım bugün de off bu böyle giderse işi bırakmam an meselesi
mrb cnm hoşgeldin ne kadardır bebek istiyosun? rahim filminden sonra 6 ay süre veriyorlar çünkü hem tanı hem tadavi amaçlıymış bu rahim filmi ben kalamasamda bi çok arakadaşım var rahim filminden sonra hamile kalan inş. en kısa sürede gelir bebegin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?