- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.381
sızınle bıraz daha laklak yapcaK fırsat buldum esımın bıraz ısı cıktı
memelog:):)
kızım sanci için doktora mı gidilir çatlak kız
gebelik sırasında salgılanan bazı hormonlar cildinizde belirli değişikliklere neden olur.
En sık karşılaşılan problem vucüttaki bazı bölgelerde belirginleşen cildin kahverengileşerek kararmasıdır. Bu durum en sık olarak yüzde (kloasma, gebelik maskesi), göğüs uçları, karın, kasık ve göbek çevresi bölgelerinde ortaya çıkar.
Ciltteki bu kararmaların gerçek nedeni belli olmamakla beraber, gebelikte salgısı artan estrojen hormonuna bağlı olduğu düşünülmektedir.
öneriler
gebelik sırasındaki cilt kararmaları, güneş ışığı veya diğer ultraviole ışıklara maruz kalmakla daha da artabilir.
Bu yüzden gebelik sırasında durumda fazla güneşte kalmayın ve hatta yaz aylarında dışarıda olduğunuz zamanlarda öncelikle yüzünüzü yüksek koruma faktörlü kremlerle koruyun.
Bol miktarda kar olan ortamların da yaz aylarındaki güneş ışığı gibi yüksek dozda ultraviole içerdiğini unutmayın.
Ciltteki kararmalar doğumdan sonra bir miktar azalsa da soluk bir şekilde kalıcı da olabilir. Bu durumda doğumdan sonra dermatologlar tarafından bazı tedaviler uygulanabilmektedir.
Gebelik sırasında ciltteki esmerleşmelere ilaveten el ayası ve ayak tabanlarında kızarıklıklar, vucutta bazı kaşıntılı ve döküntülü rahatsızlıklar da ortaya çıkabilir. Pek çok şikayet tedaviye gerek kalmaksızın gebeliğin doğal sürecinde kendiliğinden kaybolup gider.
memelog dıe bolummu var ayol hıc duymadım dahılıye olmasın yada genel cerrahı falam
bunları okudum bende güneş olmadığına göre kesin kardan oldu :))))))))))))))
benim vucut normal değilki ya ben normal değilim zaten ufff
Millet sabah kötü olur çıkarır ben akşam tuhaf oluyorum miğdem bulanıyor
doktora yemeğin içinde soğan istemiyorum soğanlı bişey yediğimde çıkarıyorum dedim sanki suratıma uzaylı görmüş gibi baktı ilk defa duyuyorum bunları diye abi bende var sorun
hahahahaaaaaaa
memelog çok iyiydi yalnız
memelogmu :)))))))))))))))))))))))) gel annem ben mıncıklayım seni bişeyciğin kalmaz bende okuyunca memetoloji geldi aklıma
hahahahaaaaaaa
memelog çok iyiydi yalnız
memelog dıe bolummu var ayol hıc duymadım dahılıye olmasın yada genel cerrahı falam
bunları okudum bende güneş olmadığına göre kesin kardan oldu :))))))))))))))
benim vucut normal değilki ya ben normal değilim zaten ufff
Millet sabah kötü olur çıkarır ben akşam tuhaf oluyorum miğdem bulanıyor
doktora yemeğin içinde soğan istemiyorum soğanlı bişey yediğimde çıkarıyorum dedim sanki suratıma uzaylı görmüş gibi baktı ilk defa duyuyorum bunları diye abi bende var sorun
pouhhahahaaaaaaaaaa
memetoloji
ayy güldürmeyin bakkk acıyoolar sancılar geliyo sağdan soldan
siz dahaa dalga geçin sırtıma vurdu ağrısı
büüühhhhüüüüüüüüü
hayra işaret bu hayra , ben uçlarına dokunamazdım feci ağrırdı
sen bi hamile olduğunu öğren bak ne hale geliyor o göğüsler kaşıntıdan
mıncıklıyorsun benimkiler kocaman olmaya başladı, doğurana kadar kafam kadar olacaklar
yaaaaaaaa benimkiler niye küçük oynamıyorum işte küstümmm
serpılcım sen ıyce ışi asıtın galıba baya baya laklak yapıyrsun kız cmt hatıce tuıtsun kolundan getırsın senıde
ooooooooooooooo patronum izin verdi banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayra işaret bu hayra , ben uçlarına dokunamazdım feci ağrırdı
sen bi hamile olduğunu öğren bak ne hale geliyor o göğüsler kaşıntıdan
mıncıklıyorsun benimkiler kocaman olmaya başladı, doğurana kadar kafam kadar olacaklar
yaaaaaaaa benimkiler niye küçük oynamıyorum işte küstümmm
deryaaa ayın 12 de pazara denk gelıyoorr kızz pasta alıp bı kutla yaparız ıns kahvemızın yanındaaa ayyyy ne guzel olur dımıııı
oooo patronun kafaya taşmı düştü kız yoksa bizimi duydu fazla kalaylanmak istemedi
Serpil gel kız bursaya senide götüremm
ooooooooooooooo patronum izin verdi banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?