Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

memelog dıe bolummu var ayol hıc duymadım dahılıye olmasın yada genel cerrahı falam

bunları okudum bende güneş olmadığına göre kesin kardan oldu :))))))))))))))

benim vucut normal değilki ya ben normal değilim zaten ufff
Millet sabah kötü olur çıkarır ben akşam tuhaf oluyorum miğdem bulanıyor
doktora yemeğin içinde soğan istemiyorum soğanlı bişey yediğimde çıkarıyorum dedim sanki suratıma uzaylı görmüş gibi baktı ilk defa duyuyorum bunları diye abi bende var sorun

memelog dıe bolummu var ayol hıc duymadım dahılıye olmasın yada genel cerrahı falam

hahahahaaa
olsa olsa hariciye olur bence

doktor bi an düşünmüş demekki soğansız yemek nası olur acabaa diye
nesi garip yaaa tiksinebilirsin ben gayet nromal karşıladım haticem

memelogmu :)))))))))))))))))))))))) gel annem ben mıncıklayım seni bişeyciğin kalmaz bende okuyunca memetoloji geldi aklıma

pouhhahahaaaaaaaaaa
memetoloji
ayy güldürmeyin bakkk acıyoolar sancılar geliyo sağdan soldan
siz dahaa dalga geçin sırtıma vurdu ağrısı
büüühhhhüüüüüüüüü

Son düzenleme:

hahahahaaaaaaa
memelog çok iyiydi yalnız

ne diyim kızım sana başka memelerin büyüyor işte inşallah süt dolarlar

yok kızz allah iyiliği versin kafa buldum deryayla:)

neren sorunlu yaa bende soğan kokusuna gelemiyorum ve evde yemek hiç yapmıyorum soğanlı gayet normal , o zaman ben senden daha sorunluyum öksür kus insanın bu kadar kasları ağrır mı , şeyim ağrıyor resmen senin maşallahın var kusur arama kendine

pouhhahahaaaaaaaaaa
memetoloji
ayy güldürmeyin bakkk acıyoolar sancılar geliyo sağdan soldan
siz dahaa dalga geçin sırtıma vurdu ağrısı
büüühhhhüüüüüüüüü

hayra işaret bu hayra , ben uçlarına dokunamazdım feci ağrırdı
sen bi hamile olduğunu öğren bak ne hale geliyor o göğüsler kaşıntıdan
mıncıklıyorsun benimkiler kocaman olmaya başladı, doğurana kadar kafam kadar olacaklar

yaaaaaaaa benimkiler niye küçük oynamıyorum işte küstümmm

deryaaa ayın 12 de pazara denk gelıyoorr kızz pasta alıp bı kutla yaparız ıns kahvemızın yanındaaa ayyyy ne guzel olur dımıııı

merak etme kız ben 6 aylık oldum benımde hala cok buyumus deıl zaten 85 takıyordum hala 85 takıyoruım rahatsız olmadan

:):) aman büyüse ne olur süt dolsun içi o önemli seninkiler küçük olur bol sütü olur bende kuru inek gibi dolaşırım
annemde öyleymiş pek sütü olmamış inşallah ona çekmem hem büyüse ne olur sarkacak sonra

serpılcım sen ıyce ışi asıtın galıba baya baya laklak yapıyrsun kız cmt hatıce tuıtsun kolundan getırsın senıde

serpılcım sen ıyce ışi asıtın galıba baya baya laklak yapıyrsun kız cmt hatıce tuıtsun kolundan getırsın senıde

napıyım canım yaa sesim zor çıkıyor milletle konuşamam şimdi çıkacağım zaten biraz sonra izin verdi
çok gelmek isterimama ikilimiz var cumartesi teyzzesi

Son düzenleme:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
vallaaa küçükler ztn büyüsünler daha ne isteriz dimiii
mıncıklarrr bakalım daha vakit bol acele etme :)))

hahahhaaaaaaaa
özengeç haticeeeeeeeeee

deryaaa ayın 12 de pazara denk gelıyoorr kızz pasta alıp bı kutla yaparız ıns kahvemızın yanındaaa ayyyy ne guzel olur dımıııı

ayy kızlarrr işte onu dedim yaa bat günümde buluşursak süper olcakkkk
tabi tek çizgili testler olmadığı sürece

oooo patronun kafaya taşmı düştü kız yoksa bizimi duydu fazla kalaylanmak istemedi

Serpil gel kız bursaya senide götüremm

duydu sanırım haticem çok mutluyum eve gidip battaniye altına gömülcem,
çok isterdim ama malum hastayım malum ikilimiz var havalar düzelsin atlarız bi ara gideriz
domatesleri unutmadım hatice salça yiycem ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…