Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kız deryaa hamilemisin nesin içimden öyle geçiyo ay inş. vardır vardırıda sırada bana gelirrrrrr:))))))))))

yaaaaa deme bak öyleler içim fena oluyo
yaa kaç aydır hep öyle hissediyoruz bi halt çıktığı yok
o yüzden o içe doğmalara da güvenim kalmadı artık :)
1 haftadır gördüğüm rüyaların anlamalrına bakıyorum
hepsinde abartısız muradın gerçekleşmesi, bekara eş evliye bebek çıkıyo
inadına sanki yaaaaaaaaaaav

canım herkeste cıkmıyo 2 gun onceden benım3 gun gectıkten sonra cıkmıstı sabret bırazcıkdaha dayanıklı bır kadınsın sen

sabret diyonusda anacım kolaymı 2 gün 2 asır gibi geliyo insana hatta songün saatler bile geçmiyoki sahsen bende öyle her saat geçtiginde huuhh olmadım diyorum tam gece yataga giderken güzel güzel hayal kurmaya giderken kırmızı karttt igrenç bi duyguuu

aahh ahh evt cnm aynen öyleee
saatler uzuyo sanki....

deryacım allah razı olsun senden ve bu ıyı dıleklerınden
her zamankı gıbı sesımı duymussun..
Sen de tesellı etmesen walla burda halım harap..
Allah gonlundekını sana en kısa zamanda versın ınsaalah hayırlısıyla..
Yazdıklarını okudum aynı gogus hassasıyetı benım gebelıktede olmustu evın ıcınde yururken bıle sızlıyodu kosmayı hayal edınce bıle canım acırdı
ınsaalah bı dahakı okudugumda melegının senınle oldugu haberını alırım canım dualarım senınle..
Hayırlıysa bu ay olsun ınsaalah..hayırlı degılse uzak dursun bız daha beklerız zaten..
Sorunlarla bogusurken kacamak ıkı dakıka gırıp okuyup ole ıyı gelıyo kı burda bunları okumak anlatamam..
Ama oncekı gıbı degıl artık burası.. Oncekı tesellılerı bulamıyorum ben burda..
Cogumuz hamıs ve cogumuz kendı derdınde artık..
ılk yazıstıgımızda hemen hemen hıc bırımız hamıs degılken
sımdı o kalabalıktan gerıde sadece
melek , sen ve ben kaldık... Tesellı ve sabır en cok ıhtıyacımız olan sey allah bızım sabrımızı sınıyor bence..
ınsaalah hayırlı zamanda bızde bu guzel kervana katılırız..
Zaten artık bu topıc ole bı hal aldı kı bebıs yoksa muhabbet de yok artık eskısı gıbı..
Yakında tam bır yıl olcak ben burda sızlerle tanısalı
gecen yıl dogum gunumde 21 subat 2011 de yazmıstım ılk..
Ve serpıl le tanısmıstım once.. Sonra hepınızle..
Nasıl da gecmıs zaman yas ılerledıkce anlasılmaz derlerdı dogruymus..
Opuyorum hepınızı kızlar allaha emanet olun..........................

canlarım nasılsınızz....
deryaa doğru tahmin etmiş yeni arkadaşla uğraşıyorum. o yüzden girip lak lak edemiyom sizle. yarın cuma bu haftda bitti kaldı 4 hafta bakalım bn sabredebilecemmi. artık oturamıyorum bile tosunum kocaman oldu teyzeleri dayıyo bi taraflarını nefes aldırmıyor bana:) azcık kaldı çok şükür. rabbm hepinize göstersn bu günleri ama zaman ilerledikce daha zormuş:) yaşadıklarınız yaşıcaklarınızın teminatı:)

serpil geçmiş olsun cnm yaa acill dinlenmen lazım. bolbol sıcak bişier iç dikkat et kendine.

roseeee inş isttediğin gibi bi ev bulursun. kış günü mecbur taşıncaklar diyede kiralrı fazla fazla söylüyolardır. kısa zamanda bulursun düzenini kurarsun inş. çok bi karamsar şeyler okudum eski tesellileri bulamıyom falan die ama neden öle diyonki burda biz herşeyi paylaşıyoz ki herkeste bi yoğunluk var yazışmalr o yzden azalıyor.

burcuu kaçak kız seni hoşgelmişsin sende.filmn güzel çıkmasına çok sevndm. bndede pko vardı tedaviyi bıraktığımda hamile kaldım cnm. dinlenmek en iyi ilaç bnce:)

hatcemm bnde karardım kız hemde hepten karardım:)bide burnum büyümeye başladı artık öle olurmuş ya doğuma yaklaştıkca burnu büyürmüş şişermiş hamile karının:)

deryaa güzel haberlerini alcaz tatlım inş bu ay. olmasada biz burdayız bekleriz. daha önce olmayan farklı şeyler varda meleğin senle demektir. inş öledir.dualarımdasınız tüm bebiş isteyenler...

günaydınnnn günayddınnn.......

işyerne erken geldim yaw:) kardeşim getirdi beni hava kötü diye heryer kar bugün erkenden çıkarız ne güzell ne güzell...:)

ehh tatlım iyiyim, uykumu alamadım yine :)
sen nasılsın?

bende idare ediyorum canım demır hapına basladım akşam mıdemı bulandırdı zar zor uyudum ama tabi öncesinde evde yalnızdım eşimin abisi ayagnı kırmıs esım doktora goturdu kendısını bende evde bır fılm buldum kızkardesımın hıkayesı adlı ayy onu ızledım ve fılm boyunca agladım onun etkısıde olmus olabılır hala gozlerım şiş işyerindekilere alerji diyorum :)

canım,

yazdıklarından katıldığım şeyler var,
eski muhabbetin olmadığı gibi...
herkes başka telaşlara düştü artık çünkü,
çoğunluk nerdeyse gündem de o oluyor bu gayet doğal...
ancak diyecek çokta bişey yok...
ben rahatım çok şükür dediğin gibi hayırlıysa gelsin yoksa da acelem yok
yeni düştüm telaşına daha o yüzden gelene kadar usanmadan beklerim bu bebeği.
rabbim elbet nasip edecek olduktan sonra...

kendine dikkat et allaha emanet ol...

Son düzenleme:

aman canım iyi ol,
eşinin abisine çok geçmiş olsun ya talihsizlik olmuş valla kırıık zordurr,
film o kdr acıklıydı demek merak ettim seni bu kadar ağlattığına göre
bende denk gelirse alıp izliyim bari ..

ay canım ya valla kanser hastası bır kızın hikayesi beni baya etkiledi cunku buyuk ablam kanserden olmustu benim onunda etkisi var ama cok guzle bır fılm izlemeni tavsıye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…