Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

40 ay bekledim kızlar kötümser olmak yok.buna bu sayfada hiç biz zaman izin vermedik heyttttttttt
iyi şeyler düşünelimki iyi olsun ama
biri uykumu dedi o nasıl bişi nedemektir o :))) artık geceleri uyuyamıyorum ama çok enerjik oluyorum nasıl oluyorsa herkese bende sıcak çay

amin canm rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile göndersin ...ben inanıyorum herkes sırayla müjdeli haberi verecek sabır sadece ... bunları yazarken normalde salya sümük olmam lazımdı çok şükür rabbime ...

ay canm ya valla işte ben hamişlerin bu durumuna dayanamıyorum üzülüyorum ya uykusuz olmak ne feci bişey tabi derya istisna o zaten uykucu şirin derya kıs hamilemisin ne valla senn hamileliğini düşünemiyorum

bugünleri iple değil halatla çektin canm benm tabiki şikayetçi olmayacaksın ...sıpanı kucağına aldığında herşey bitecek ve inan onun sevgisi kokusu sana herşeye değer dedirtecek :d inş

ben bunu haberini öğrendiğim gün dedim ve inan herşeyi unuttum.her akşam yalvardığım yolda şimdi şükürler ediyorum.rabbim nerde kim varsa herkese versin.bizleride rabbim bu şekilde sınıyor ben hep öyle düşündüm sabrımızı minnetimizi derecemizi.sakın kendinizi bırakmayın kızlar

içelim canım nasıl ayılacam bitsin bugn çok bitkin hissediyorum kendimi...

Derya kız bursada kar yokmu burası buz pisti sanki kaya kaya geldik

yok yaa dünden beri arada bi yağıyo ama çok az tutmuyo uyuz şey

ay canm ya valla işte ben hamişlerin bu durumuna dayanamıyorum üzülüyorum ya uykusuz olmak ne feci bişey tabi derya istisna o zaten uykucu şirin derya kıs hamilemisin ne valla senn hamileliğini düşünemiyorum

bence değilim hamile cnm ama hamilelkte bnde kendini düşünemiyorum pek
uyumaktan bişe yapamam heralde.

ay canm ya valla işte ben hamişlerin bu durumuna dayanamıyorum üzülüyorum ya uykusuz olmak ne feci bişey tabi derya istisna o zaten uykucu şirin :d derya kıs hamilemisin ne valla senn hamileliğini düşünemiyorum

Deryaaa ozaman hiç uyku yok zombi gibi gezersin artık Nerdesin yaww ben bu ay ümitliyim kızlar :118: :119:

bilmem uyku ne ki hatice bi yerlerde yakalarsan bana da getir tamam mı gözlerimin altı mosmor ruh gibiyim çok şükür halimize ne diyim hadi çay içelim

amin canım , bak ne güzel kendine geldin keşke daha önce çektirseydin filmi:)

kızım ne ümidimizi tüketmeye çalışıyon bırak bizi rahat sanane biz öle hissediyoruz

valla geldim kendime korkudan ne yapacağımı şaşırıyodum ama değmezmiş valla rahatım şimdi ve her aydan umutluyum bekliyorum şimdi gelmek istediği zaman gelsin fazla bekletmesin

valla geldim kendime korkudan ne yapacağımı şaşırıyodum ama değmezmiş valla rahatım şimdi ve her aydan umutluyum bekliyorum şimdi gelmek istediği zaman gelsin fazla bekletmesin

heh iş te böyle aferin sana burcu bu mutlulukla olumlukla çok bekletmez seni kuzun

tamam tamam ses etmiyorm siz hissedin ama fazla bel bağlamayın
foss çıkçak nslsa üzülürsnz sonra benden söylemesi

heh iş te böyle aferin sana burcu bu mutlulukla olumlukla çok bekletmez seni kuzun

inş canm iyiki varsınız valla ben siz olmadan kendime gelemezdim çok yardımcı oldunuz bana unutamam sizin iyiliğinizi hep yanımda oldunuz aranıza sonradan katıldığım halde ikinci plana atmadınız seviyorum sizi vesselam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…