- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.461
allah mutluluğunu daim etsin canım, ne güzel hep böyle devam et mutlu mutlu gelsin bebeğin , problemde yok allah a şükür ben de çok kısa beklemdim 5 ay gibi ama yedim bitridim kendimi olmuyor diye rabbim şu mübarek günde gönlünüze göre versin
melekcim çok iyi anlıyorum seni ben 5 ayda kendimi yıprattım senelerce bekleyenler ne yapsın dimi ama allah ın izniyle meleğin gelecek konacak sana güçlü ol canım
kuzum sıfır uyku ile ayaktayım gel kahve içelim
40 ay bekledim kızlar kötümser olmak yok.buna bu sayfada hiç biz zaman izin vermedik heyttttttttt
iyi şeyler düşünelimki iyi olsun ama
biri uykumu dedi o nasıl bişi nedemektir o :))) artık geceleri uyuyamıyorum ama çok enerjik oluyorum nasıl oluyorsa herkese bende sıcak çay
bugünleri iple değil halatla çektin canm benm tabiki şikayetçi olmayacaksın ...sıpanı kucağına aldığında herşey bitecek ve inan onun sevgisi kokusu sana herşeye değer dedirtecek :d inş
allah mutluluğunu daim etsin canım, ne güzel hep böyle devam et mutlu mutlu gelsin bebeğin , problemde yok allah a şükür ben de çok kısa beklemdim 5 ay gibi ama yedim bitridim kendimi olmuyor diye rabbim şu mübarek günde gönlünüze göre versin
melekcim çok iyi anlıyorum seni ben 5 ayda kendimi yıprattım senelerce bekleyenler ne yapsın dimi ama allah ın izniyle meleğin gelecek konacak sana güçlü ol canım
kuzum sıfır uyku ile ayaktayım gel kahve içelim
Derya kız bursada kar yokmu burası buz pisti sanki kaya kaya geldik
ay canm ya valla işte ben hamişlerin bu durumuna dayanamıyorum üzülüyorum ya uykusuz olmak ne feci bişey tabi derya istisna o zaten uykucu şirinderya kıs hamilemisin ne valla senn hamileliğini düşünemiyorum
ay canm ya valla işte ben hamişlerin bu durumuna dayanamıyorum üzülüyorum ya uykusuz olmak ne feci bişey tabi derya istisna o zaten uykucu şirin :d derya kıs hamilemisin ne valla senn hamileliğini düşünemiyorum
Deryaaa ozaman hiç uyku yok zombi gibi gezersin artık Nerdesin yaww ben bu ay ümitliyim kızlar :118: :119:
Deryaaa ozaman hiç uyku yok zombi gibi gezersin artık Nerdesin yaww ben bu ay ümitliyim kızlar :118: :119:
40 ay bekledim kızlar kötümser olmak yok.buna bu sayfada hiç biz zaman izin vermedik heyttttttttt
iyi şeyler düşünelimki iyi olsun ama
biri uykumu dedi o nasıl bişi nedemektir o :))) artık geceleri uyuyamıyorum ama çok enerjik oluyorum nasıl oluyorsa herkese bende sıcak çay
amin canm rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısı ile göndersin ...ben inanıyorum herkes sırayla müjdeli haberi vereceksabır sadece ... bunları yazarken normalde salya sümük olmam lazımdı çok şükür rabbime ...
içelim canım nasıl ayılacam bitsin bugn çok bitkin hissediyorum kendimi...
yok yaa dünden beri arada bi yağıyo ama çok az tutmuyo uyuz şey
bence değilim hamile cnm ama hamilelkte bnde kendini düşünemiyorum pek
uyumaktan bişe yapamam heralde.
bilmem uyku ne ki hatice bi yerlerde yakalarsan bana da getir tamam mı gözlerimin altı mosmor ruh gibiyim çok şükür halimize ne diyim hadi çay içelim
amin canım , bak ne güzel kendine geldin keşke daha önce çektirseydin filmi:)
kızım ne ümidimizi tüketmeye çalışıyon bırak bizi rahat sanane biz öle hissediyoruz
hiç te dayanamam uykusuzluğa çekilmem ben,
halim harab olur... Allah belki biliyoda vermiyo kimbilir.
tamam tamam ses etmiyorm siz hissedin ama fazla bel bağlamayın
foss çıkçak nslsa üzülürsnz sonra benden söylemesi
valla geldim kendime korkudan ne yapacağımı şaşırıyodum ama değmezmiş vallarahatım şimdi ve her aydan umutluyum bekliyorum şimdi gelmek istediği zaman gelsin fazla bekletmesin
tamam tamam ses etmiyorm siz hissedin ama fazla bel bağlamayın
foss çıkçak nslsa üzülürsnz sonra benden söylemesi
heh iş te böyle aferin sana burcu bu mutlulukla olumlukla çok bekletmez seni kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?