- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.441
ay canım ya valla kanser hastası bır kızın hikayesi beni baya etkiledi cunku buyuk ablam kanserden olmustu benim onunda etkisi var ama cok guzle bır fılm izlemeni tavsıye ederim
canım ya kıyamam sana, başınız sağolsun
saol tatlım. ay yaa gozlerım hala yakıyo nasıl gecerki acaba ?
pamuk gibi bişi varsa azcık suyla sil gözlerini yada çayla belki iyi gelir
bnmde gözlerm çok şişer 2 damla ağlasam balon gibi olurum :)
günaydın kızlar, gece hiç uyumadım yaa buram buram yandım diş etlerim şişti kocamda çok geç geldi
uykusuz duruyorum ama vücut ağrım pek kalmadı çok şükür, bol bol limon sıkıyorum boğazıma
rose sen niye böyle dedin şimdi yaaa üzüldüm ben evet eskisi gibi yoğun bi şekilde yazmıyoruz
ama işler sıklaştı bide rahatsızlıklar falan üff ne biliyim ama üzüldüm yaaa deme öyle kuzum
ben seninle hep ilgilenirim canım benim özelden mesaj at bana sıkıntın olduğunda falan ama öyle yanlış
şeyler düşünme sakın, melkeleriniz gelecek yürekten inanıyorum dua ediyorum hepinize çok seviyorum sizi
kuzularım benim...
deryaaa kuzummmmmmmmm ne alemdesin canım benim ateş ne durumda
sende benim gibisin desene :)) hehe suan patlak gozlu oldum gorsen gulmekten olurdun :) kurbalara benzedim
günaydın kızlar bembeyaz heryer inşallah bugün erken çıkarız bide ilk defa hayatımda sabah burnum kanadı birazda endişelendim geldiğimden beri onu araştırıyorum heryerde normal yazıyor.
rosecim baya yakınmışsın canım evet hakılı olduğun yerler var artık eskisi gibi sayfalarca sohbet edemiyoruz ama herkes elinden geldiği sürece hiç bir soru havada kalmıyor.herkes yoğun ve sıkıntılı bi süreçte bende dahil.inşallah istediğin gibi bi ev bulur biran önce yerleşirsin mevlam yarımdın olsun herşeyde bi hayırdır vardır.
esmaa devret şu işlerinide gel artık yaww bende herşey çok erken başladı sonraları nolucam allah bilir
serpil nasıl oldu kuzu nettirin
hapşuu canım allah sabırlar versin izlemeyin öyle filmler yaww sonra kendimizi mahfediyoruz bidaha
yokhh uykucu şirine ne alemdesin canım
günaydın cnm, daha iyi olmana sevindim.
ateş ortalarda, düşecek gibi öyle hissediyorum.
13'ünü bekliyorum, hayırlısı.
öyle valla, böle gözün altı üstü bombeli bombeli oluyor pebpee,
akşamdan azıcık ağliyim sbh hemen farkederler
bi gizleyemiyorum insanlardan ağladığımı o yzden
minik kurbaaaa seniiiiiiiii vrak vrak
günaydın kızlar bembeyaz heryer inşallah bugün erken çıkarız bide ilk defa hayatımda sabah burnum kanadı birazda endişelendim geldiğimden beri onu araştırıyorum heryerde normal yazıyor.
rosecim baya yakınmışsın canım evet hakılı olduğun yerler var artık eskisi gibi sayfalarca sohbet edemiyoruz ama herkes elinden geldiği sürece hiç bir soru havada kalmıyor.herkes yoğun ve sıkıntılı bi süreçte bende dahil.inşallah istediğin gibi bi ev bulur biran önce yerleşirsin mevlam yarımdın olsun herşeyde bi hayırdır vardır.
esmaa devret şu işlerinide gel artık yaww bende herşey çok erken başladı sonraları nolucam allah bilir
hapşuu canım allah sabırlar versin izlemeyin öyle filmler yaww sonra kendimizi mahfediyoruz bidaha
deryacım allah razı olsun senden ve bu ıyı dıleklerınden
her zamankı gıbı sesımı duymussun..
Sen de tesellı etmesen walla burda halım harap..
Allah gonlundekını sana en kısa zamanda versın ınsaalah hayırlısıyla..
Yazdıklarını okudum aynı gogus hassasıyetı benım gebelıktede olmustu evın ıcınde yururken bıle sızlıyodu kosmayı hayal edınce bıle canım acırdı
ınsaalah bı dahakı okudugumda melegının senınle oldugu haberını alırım canım dualarım senınle..
Hayırlıysa bu ay olsun ınsaalah..hayırlı degılse uzak dursun bız daha beklerız zaten..
Sorunlarla bogusurken kacamak ıkı dakıka gırıp okuyup ole ıyı gelıyo kı burda bunları okumak anlatamam..
Ama oncekı gıbı degıl artık burası.. Oncekı tesellılerı bulamıyorum ben burda..
Cogumuz hamıs ve cogumuz kendı derdınde artık..
ılk yazıstıgımızda hemen hemen hıc bırımız hamıs degılken
sımdı o kalabalıktan gerıde sadece
melek , sen ve ben kaldık... Tesellı ve sabır en cok ıhtıyacımız olan sey allah bızım sabrımızı sınıyor bence..
ınsaalah hayırlı zamanda bızde bu guzel kervana katılırız..
Zaten artık bu topıc ole bı hal aldı kı bebıs yoksa muhabbet de yok artık eskısı gıbı..
Yakında tam bır yıl olcak ben burda sızlerle tanısalı
gecen yıl dogum gunumde 21 subat 2011 de yazmıstım ılk..
Ve serpıl le tanısmıstım once.. Sonra hepınızle..
Nasıl da gecmıs zaman yas ılerledıkce anlasılmaz derlerdı dogruymus..
Opuyorum hepınızı kızlar allaha emanet olun..........................
canlarım nasılsınızz....
deryaa doğru tahmin etmiş yeni arkadaşla uğraşıyorum. o yüzden girip lak lak edemiyom sizle. yarın cuma bu haftda bitti kaldı 4 hafta bakalım bn sabredebilecemmi. artık oturamıyorum biletosunum kocaman oldu teyzeleri dayıyo bi taraflarını nefes aldırmıyor bana:) azcık kaldı çok şükür. rabbm hepinize göstersn bu günleri ama zaman ilerledikce daha zormuş:) yaşadıklarınız yaşıcaklarınızın teminatı:)
serpil geçmiş olsun cnm yaa acill dinlenmen lazım. bolbol sıcak bişier iç dikkat et kendine.
roseeee inş isttediğin gibi bi ev bulursun. kış günü mecbur taşıncaklar diyede kiralrı fazla fazla söylüyolardır. kısa zamanda bulursun düzenini kurarsun inş. çok bi karamsar şeyler okudum eski tesellileri bulamıyom falan die ama neden öle diyonki burda biz herşeyi paylaşıyoz kiherkeste bi yoğunluk var yazışmalr o yzden azalıyor.
burcuu kaçak kız seni hoşgelmişsin sende.filmn güzel çıkmasına çok sevndm. bndede pko vardı tedaviyi bıraktığımda hamile kaldım cnm. dinlenmek en iyi ilaç bnce:)
hatcemm bnde karardım kızhemde hepten karardım:)bide burnum büyümeye başladı artık öle olurmuş ya doğuma yaklaştıkca burnu büyürmüş şişermiş hamile karının:)
deryaa güzel haberlerini alcaz tatlım inş bu ay. olmasada biz burdayız bekleriz. daha önce olmayan farklı şeyler varda meleğin senle demektir. inş öledir.dualarımdasınız tüm bebiş isteyenler...
günaydınlar hepinize .. derya uyan bebeğim böle deli danalar gibi sersem sersem dolaşma :) git yüzünü yıka uykun açılsınhatçe bak normalmiş herşey boşver sen çok erken yaşıyosun belirtileri ama erken kurtulursun bellimi olur ...valla kızlar eski muhabbetleri bilemicem ama ben yeni muhabbetleri seviyorum her ne kadar kaçak dolaşsamda hepinizi çok sevdim valla ALLAH inandırsın sizi bugün mutluyum ilk defa bebek düşünmeden yatağa girdim çok mutlu uyudum uyandım ve hala mutluyum ...
günaydınlar hepinize .. derya uyan bebeğim böle deli danalar gibi sersem sersem dolaşma :) git yüzünü yıka uykun açılsınhatçe bak normalmiş herşey boşver sen çok erken yaşıyosun belirtileri ama erken kurtulursun bellimi olur ...valla kızlar eski muhabbetleri bilemicem ama ben yeni muhabbetleri seviyorum her ne kadar kaçak dolaşsamda hepinizi çok sevdim valla ALLAH inandırsın sizi bugün mutluyum ilk defa bebek düşünmeden yatağa girdim çok mutlu uyudum uyandım ve hala mutluyum ...
mrb cnm hoş geldin malesef herkes güçlü olamaya biliyo çok çok hasas olan arkadaşlar var mesela benim gibi takıntı haline getirenlerde var allah hepimizin yardımcısı olsun zor çok zor hemde sen nekadardır istiyosun galiba en eski benim burdaa bu durumda en umutsuz olandamı benim acaba :111:
açılamıyorum cnm vallaa bi sersemlik var üstümde
esnemekten gözlerimden şapır şupur yaşlar akıyo..
ne güzel cnm allah mutluluğunu daim etsin inş..
mrb cnm hoş geldin malesef herkes güçlü olamaya biliyo çok çok hasas olan arkadaşlar var mesela benim gibi takıntı haline getirenlerde var allah hepimizin yardımcısı olsun zor çok zor hemde sen nekadardır istiyosun galiba en eski benim burdaa bu durumda en umutsuz olandamı benim acaba :111:
Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin kızlar herzaman mevlamandan isteyin rabbim boş veçirmiyor açılan elleri.
Burcu inşallah canım ama şikayetçi asla değilim durumumdan bugünüme şükür iyiyim işimin başımın daha ne olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?