Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kızlar, gece hiç uyumadım yaa buram buram yandım diş etlerim şişti kocamda çok geç geldi
uykusuz duruyorum ama vücut ağrım pek kalmadı çok şükür, bol bol limon sıkıyorum boğazıma

rose sen niye böyle dedin şimdi yaaa üzüldüm ben evet eskisi gibi yoğun bi şekilde yazmıyoruz
ama işler sıklaştı bide rahatsızlıklar falan üff ne biliyim ama üzüldüm yaaa deme öyle kuzum
ben seninle hep ilgilenirim canım benim özelden mesaj at bana sıkıntın olduğunda falan ama öyle yanlış
şeyler düşünme sakın, melkeleriniz gelecek yürekten inanıyorum dua ediyorum hepinize çok seviyorum sizi
kuzularım benim...

deryaaa kuzummmmmmmmm ne alemdesin canım benim ateş ne durumda

pamuk gibi bişi varsa azcık suyla sil gözlerini yada çayla belki iyi gelir
bnmde gözlerm çok şişer 2 damla ağlasam balon gibi olurum :)

sende benim gibisin desene :)) hehe suan patlak gozlu oldum gorsen gulmekten olurdun :) kurbalara benzedim

günaydın cnm, daha iyi olmana sevindim.
ateş ortalarda, düşecek gibi öyle hissediyorum.
13'ünü bekliyorum, hayırlısı.

sende benim gibisin desene :)) hehe suan patlak gozlu oldum gorsen gulmekten olurdun :) kurbalara benzedim

öyle valla, böle gözün altı üstü bombeli bombeli oluyor pebpee,
akşamdan azıcık ağliyim sbh hemen farkederler
bi gizleyemiyorum insanlardan ağladığımı o yzden

minik kurbaaaa seniiiiiiiii vrak vrak

günaydın kızlar bembeyaz heryer inşallah bugün erken çıkarız bide ilk defa hayatımda sabah burnum kanadı birazda endişelendim geldiğimden beri onu araştırıyorum heryerde normal yazıyor.
rosecim baya yakınmışsın canım evet hakılı olduğun yerler var artık eskisi gibi sayfalarca sohbet edemiyoruz ama herkes elinden geldiği sürece hiç bir soru havada kalmıyor.herkes yoğun ve sıkıntılı bi süreçte bende dahil.inşallah istediğin gibi bi ev bulur biran önce yerleşirsin mevlam yarımdın olsun herşeyde bi hayırdır vardır.
esmaa devret şu işlerinide gel artık yaww bende herşey çok erken başladı sonraları nolucam allah bilir
serpil nasıl oldu kuzu nettirin
hapşuu canım allah sabırlar versin izlemeyin öyle filmler yaww sonra kendimizi mahfediyoruz bidaha
yokhh uykucu şirine ne alemdesin canım

günaydın hoşgeldin cnm,

burun kanamaları oluyormuş evet duymuştum. inş çok sürmez,
ben yine uykulu bi alemdeyim her zmnki gibi ve yine bi dünya da işim var.

ben az yokum kızlar size iyi sohbetler...

düşmez canım olumlu düşün azcık az kaldı büyük güne allah ın izniyle olacak inşallah

ayy haticem nettireyim yaaa gece uyumadım yanıyorum vallah, boğzım burnum gözlerim bide dişlere vurdu nasıl bişey bu anlamadım şimdi de sümüklü bir şekilde geziyorum bitsin geçsin artık yaa sıkıldım iyi olayım bomba gibi , yarında kuzucuğu görcem teyzesi inşallah güzel haberlerini alırım ikilimiz var:)

canım günaydın burun kanamasını dert etme bende de oldu bırkac kez ustelık hayatımda daha once baısma gelmemişti ama gecıyor zamanda

canım ya üzülme nolur allah hepimizin yardımcısı olsun insanlar yaşadıkları şeylere göre önceliklerini belirlerler senin benim deryanın vs. önceliğimiz bir bebegimiz olması insan bu durumda aşırı duysal dalgalanmalar yaşıyor emin ol bende senden farksız deilim dinmiyo özlemim bi türlü sabah işe gelirken tek kelime etmiyorum kocamla ilişkiden bile sogudum ama allah büyük elbet birgün bizimde evledımız olacaktır. olmayacaksada

“Cennette mü’min, çocuk arzu ettiğinde; hamli, doğumu ve yaş alması bir anda oluverir.”

orda olcak inş. üzülme lütfen

hoş bulduk canım günaydın bu arada :) sorma canım ya bi rahatladım ki anlatamam ilk defa çocuk düşünmeden birlikte olmak ne güzelmiş ya :) sende demi pko vardı ? ama şimdi hamilesin valla yüreğime su serptin canm benm rabbim bir nefeste bebeğini kucağına alırsın ...dr gideyim bakalım artık ona göre ya devam ya ara ... ama ben nedense ara vermek istiyorum ..saatlerce ayakları dikmekten ve bebek olcak diye isteksizce birlikte olmak yordu valla eşim artık eskisi gibi değilsin her geçen gün uzaklaşıyosun benden demeye başladı üzüldüm valla...adamada yazık sonuçta tüpler açık bi problem yokmuş geleceği olan gelir .....

günaydınlar hepinize .. derya uyan bebeğim böle deli danalar gibi sersem sersem dolaşma :) git yüzünü yıka uykun açılsın hatçe bak normalmiş herşey boşver sen çok erken yaşıyosun belirtileri ama erken kurtulursun bellimi olur ...valla kızlar eski muhabbetleri bilemicem ama ben yeni muhabbetleri seviyorum her ne kadar kaçak dolaşsamda hepinizi çok sevdim valla ALLAH inandırsın sizi bugün mutluyum ilk defa bebek düşünmeden yatağa girdim çok mutlu uyudum uyandım ve hala mutluyum ...

mrb cnm hoş geldin malesef herkes güçlü olamaya biliyo çok çok hasas olan arkadaşlar var mesela benim gibi takıntı haline getirenlerde var allah hepimizin yardımcısı olsun zor çok zor hemde sen nekadardır istiyosun galiba en eski benim burdaa bu durumda en umutsuz olandamı benim acaba :111:

açılamıyorum cnm vallaa bi sersemlik var üstümde
esnemekten gözlerimden şapır şupur yaşlar akıyo..
ne güzel cnm allah mutluluğunu daim etsin inş..

Umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin kızlar herzaman mevlamandan isteyin rabbim boş veçirmiyor açılan elleri.
Burcu inşallah canım ama şikayetçi asla değilim durumumdan bugünüme şükür iyiyim işimin başımın daha ne olsun :))

allah mutluluğunu daim etsin canım, ne güzel hep böyle devam et mutlu mutlu gelsin bebeğin , problemde yok allah a şükür ben de çok kısa beklemdim 5 ay gibi ama yedim bitridim kendimi olmuyor diye rabbim şu mübarek günde gönlünüze göre versin

melekcim çok iyi anlıyorum seni ben 5 ayda kendimi yıprattım senelerce bekleyenler ne yapsın dimi ama allah ın izniyle meleğin gelecek konacak sana güçlü ol canım

açılamıyorum cnm vallaa bi sersemlik var üstümde
esnemekten gözlerimden şapır şupur yaşlar akıyo..
ne güzel cnm allah mutluluğunu daim etsin inş..

kuzum sıfır uyku ile ayaktayım gel kahve içelim

canım 19 aydır bende istiyorum ama yapacak bişey yok benden sonra evlenen arkadaşlarım çoktan bebek sahibi oldu ... çok zor çok stresli evet çok büyük sabır gerektiriyo seni çok iyi anlıyorum hergün ağlamaktan yüzüm gözüm birbirine karışıyodu korkumda vardı filmim temiz çıkmıcak diye pazartesi gece uyurken ağlamaya başlamışım ve saatlerce ağlamışım eşimde korkmuş konuşturmuş beni hep bebek demişim filim demişim ben sonradan farkettim tabi artık nasıl bir etki olmuşsa bende radyotoma korka korka gözlerim şiş gittim valla ama işlem bittikten sonra temiz olduğunu öğrenince içim rahatladı rabbimin büyük lutfu içim serinledi şimdi bebek fln aklıma gelmiyo olur inş en kısa zamanda bakarsın evlilik yıl dönümümüzde hediye olur bize hayırlısı tabi sen ne kadardır istiyosun rahatsızlığın fln varmıydı ?

bugünleri iple değil halatla çektin canm benm tabiki şikayetçi olmayacaksın ...sıpanı kucağına aldığında herşey bitecek ve inan onun sevgisi kokusu sana herşeye değer dedirtecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…