- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.481
valla geldim kendime korkudan ne yapacağımı şaşırıyodum ama değmezmiş valla :d rahatım şimdi ve her aydan umutluyum bekliyorum şimdi gelmek istediği zaman gelsin fazla bekletmesin :d
sersem ettiniz vura vura
bu lafı eğer kendine dönüp dediysen emin ol çok beklemezsin artık
ben yemeğe çıkayım
hadi görüşürüzzz
canım hoşgeldin deryayı pataklıyorum ben bitti o bitti dövecem onuserpılcan ben ıkılı taramayı yaptırmamıstım ıykıde yaptırmamısım hıc pısman deılım renklı usg de herseyı goruyoruz zaten sanırım ozgede yaptırmamıstı
ama bılırım sen pımpırıklısın yaptırırsın
serpılcan ben ıkılı taramayı yaptırmamıstım ıykıde yaptırmamısım hıc pısman deılım renklı usg de herseyı goruyoruz zaten sanırım ozgede yaptırmamıstı
ama bılırım sen pımpırıklısın yaptırırsın
canım hoşgeldin deryayı pataklıyorum ben bitti o bitti dövecem onu
sen niye yaptırmadın doktor bana 2 hafta sonra yaptır dedi.anlamadım serbestmi yani
ayy evet yaa yaptırmazsam aklım kalır şimdi zaten kaç haftadır göremiyorum şöyle bi detaylı göreyim
çarşamba gece gördüm gerçi ama uyuyordu sanırım koca kafalı çocuğum benim babası gibi olacak:)
inşallah sağlıklıdır kuzum bi zıplasın hoplasın yaa bi göreyim hep totsunu dönüyor eşşek herif
cnm detaylı derken normal yıne ultrasono gırıyosun ıkılı ıcınde kan verıyosun sen yıne ultrasonuna gırcen hemde cınsıyette soyleye bılır yanıı
günaydınnn herkesee esmacımm şafak yakın hayırla kurtul inş.
essmmmaa
koca gece ruyamda senı gordum hayırolsun ama ınan gercek gıbıydı sankı ruya deıl gercekten oyleydı ayy cok hostuyaaaa
anlatıyorum bursadasın evımın yakınlarında oturuyormusun dogum yapmıssın san gelıyorum gule gule buyute bır oglun var masallah cok bahsetmıyım neyse logusa yatıyorsun evını supuruyorum bılasıkları toparlıyorum tanımadıgım bırılerıde var sen bırak dıyosun bende koca gobek olsun yabancımıyım kım yapcak dıyorum sonra eslerımız beraber gelıyor sankı kırk yıllık kankalar ellerınde posetlerle alısverıs yapmıslar ayyy tombıs oglunu sevıyuoruz guluyoruz eglenıyoruz ama cok guzeldııı
bn geldim canlar:)
melekcim azcık kaldı safağımız inş hayırlısıyla sonunuda görürürz...
tensel allah hayra çıkarsın tatlım yaa. bu aralar herkes bni doğurmuş görüyo. :)
haticem vücudunda fazla kan biriktiği için burun kanaması yapıyo normal yani taskılma
serpilll bugn daha iyisin cnm svndm valla.
anladım cnm benımde asla parayla ılgılı bı sorunum yoktu ama bana deseydı rısk tasıyor dıe benım hamıloelıgım ozaman burnumdan gelırdı
sen yaptır ıns bısı cıkmıycak ıcınde rahat etsın bakalım
allah mutluluğunu daim etsin canım, ne güzel hep böyle devam et mutlu mutlu gelsin bebeğin , problemde yok allah a şükür ben de çok kısa beklemdim 5 ay gibi ama yedim bitridim kendimi olmuyor diye rabbim şu mübarek günde gönlünüze göre versin
melekcim çok iyi anlıyorum seni ben 5 ayda kendimi yıprattım senelerce bekleyenler ne yapsın dimi ama allah ın izniyle meleğin gelecek konacak sana güçlü ol canım
kuzum sıfır uyku ile ayaktayım gel kahve içelim
canım 19 aydır bende istiyorum ama yapacak bişey yokbenden sonra evlenen arkadaşlarım çoktan bebek sahibi oldu ... çok zor çok stresli evet çok büyük sabır gerektiriyo seni çok iyi anlıyorum hergün ağlamaktan yüzüm gözüm birbirine karışıyodu korkumda vardı filmim temiz çıkmıcak diye pazartesi gece uyurken ağlamaya başlamışım ve saatlerce ağlamışım eşimde korkmuş konuşturmuş beni hep bebek demişim filim demişim ben sonradan farkettim tabi artık nasıl bir etki olmuşsa bende radyotoma korka korka gözlerim şiş gittim valla ama işlem bittikten sonra temiz olduğunu öğrenince içim rahatladı rabbimin büyük lutfu içim serinledi şimdi bebek fln aklıma gelmiyo olur inş en kısa zamanda bakarsın evlilik yıl dönümümüzde hediye olur bize hayırlısı tabi sen ne kadardır istiyosun rahatsızlığın fln varmıydı ?
güçlü olmaya çalışıyorum ve diyorumki hamdolsun sağlığım yerindee geride artık nasippp
siz hamile kardeşlerimi unutmuyorum dualarımda nolur sizlerde bizleri unutmayın
40 ay bekledim kızlar kötümser olmak yok.buna bu sayfada hiç biz zaman izin vermedik heyttttttttt
iyi şeyler düşünelimki iyi olsun ama
biri uykumu dedi o nasıl bişi nedemektir o :))) artık geceleri uyuyamıyorum ama çok enerjik oluyorum nasıl oluyorsa herkese bende sıcak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?