Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar kızlar gunaydın nasılsınız bakalımmm

roseee sen bıkere daha kopmustun bu topıkten ben senı zor toparlayıp gerı dondurdum yıne kopma noktasındasın bılmıyorumkı ne dıyım
hepımız zor guınler gecırdık bellı etmesemde evlat harıcınde gecırmeye devam edıyorum ama nereye kadar kızlar dermen olcak bıraz dertlerle yuzlesmek gerekıyor sanırım

hatıceee deryaaaa napıyoruz pazar deyıun bakayım

serpılcan ben ıkılı taramayı yaptırmamıstım ıykıde yaptırmamısım hıc pısman deılım renklı usg de herseyı goruyoruz zaten sanırım ozgede yaptırmamıstı
ama bılırım sen pımpırıklısın yaptırırsın

canım hoşgeldin deryayı pataklıyorum ben bitti o bitti dövecem onu
sen niye yaptırmadın doktor bana 2 hafta sonra yaptır dedi.anlamadım serbestmi yani

essmmmaa

koca gece ruyamda senı gordum hayırolsun ama ınan gercek gıbıydı sankı ruya deıl gercekten oyleydı ayy cok hostuyaaaa

anlatıyorum bursadasın evımın yakınlarında oturuyormusun dogum yapmıssın san gelıyorum gule gule buyute bır oglun var masallah cok bahsetmıyım neyse logusa yatıyorsun evını supuruyorum bılasıkları toparlıyorum tanımadıgım bırılerıde var sen bırak dıyosun bende koca gobek olsun yabancımıyım kım yapcak dıyorum sonra eslerımız beraber gelıyor sankı kırk yıllık kankalar ellerınde posetlerle alısverıs yapmıslar ayyy tombıs oglunu sevıyuoruz guluyoruz eglenıyoruz ama cok guzeldııı

ayy evet yaa yaptırmazsam aklım kalır şimdi zaten kaç haftadır göremiyorum şöyle bi detaylı göreyim
çarşamba gece gördüm gerçi ama uyuyordu sanırım koca kafalı çocuğum benim babası gibi olacak:)
inşallah sağlıklıdır kuzum bi zıplasın hoplasın yaa bi göreyim hep totsunu dönüyor eşşek herif

canım hoşgeldin deryayı pataklıyorum ben bitti o bitti dövecem onu
sen niye yaptırmadın doktor bana 2 hafta sonra yaptır dedi.anlamadım serbestmi yani

cnm evet serbest ben ıstemıyorum dedıgın surecce kımse sana yaptıramaz cok arastırdım cevreme sordum yazıları okudun
sana soyle anlatayım 2lı ve 3lu tarama dowm sedromu cocuklar ıcın yapılıyor en ıyı arkasasım ılk gebelıkte ıkılıyı yaptırdı rısk cıktı 3lu yaptırdı su alıcaz dedı amnıyosentez ıcın cocuk rısk tasıyor dedı ve sımdı turp gıbı oglu var karından allınan suda erken doguma ve baska rısklere sebep oluyor arkadasım bebegıde erken dogdu 2kılocuktu veee en yakın akrabama bu cocuk dowm sendromu dedı tahlıllere gore 9 ay agladı dua ettı ama cocugun bısı yoktu nette arastırdım ozel hastanlerın yaptıgı para tuzaklarından baska bısı deıl yazıyor

sonra dr uma sordum eger dedım bunun bı ılac tedavısı varmı yok dedı eger cocuk rısk tasıyorsa 4 ayda gebelık anne ve baba onayı ıle sonlanmdırılıyor dedı bende dedımkı bu cocuk oyloede olsa ben aldıramam ogrenmem cok onemlı deıl dedım tmm sen bılırsın zaten renklı usg de bellı edıyor kendını dedı ense kalınlıgı burun yapısından dolayı
cok sukur kızımın herseyı cok ıyı ve ıykı yaptırıp bende mıgdemı bulandırmadım benım fıkrım tabıykı

Son düzenleme:

cnm detaylı derken normal yıne ultrasono gırıyosun ıkılı ıcınde kan verıyosun sen yıne ultrasonuna gırcen hemde cınsıyette soyleye bılır yanıı

cnm detaylı derken normal yıne ultrasono gırıyosun ıkılı ıcınde kan verıyosun sen yıne ultrasonuna gırcen hemde cınsıyette soyleye bılır yanıı

uzun uzun inceliyor yaa ondan dedim canım olsun napalım aklımda kalıcağına cebimden çıksın zaten cinsiyetini çok merak ediyorum gösterir inşallah

günaydınnn herkesee esmacımm şafak yakın hayırla kurtul inş.

bn geldim canlar:)

melekcim azcık kaldı safağımız inş hayırlısıyla sonunuda görürürz...

tensel allah hayra çıkarsın tatlım yaa. bu aralar herkes bni doğurmuş görüyo. :)
haticem vücudunda fazla kan biriktiği için burun kanaması yapıyo normal yani taskılma
serpilll bugn daha iyisin cnm svndm valla.

anladım cnm benımde asla parayla ılgılı bı sorunum yoktu ama bana deseydı rısk tasıyor dıe benım hamıloelıgım ozaman burnumdan gelırdı
sen yaptır ıns bısı cıkmıycak ıcınde rahat etsın bakalım

hoşgelidn canım , vucüt ağrım pek kalmadı diğerlerini idare ediyorum hiç uyumadım gece geçecek inşallah çok şükür buna da
az kaldı yaa doğum yaklaşıyor esmaaa

o konuda da doğru söylüyorsun canım inşallah aksi bişey olmaz yerim kendimi herhalde rabbim çok büyük evlatla kimseyi sınamasın

güçlü olmaya çalışıyorum ve diyorumki hamdolsun sağlığım yerindee geride artık nasippp

siz hamile kardeşlerimi unutmuyorum dualarımda nolur sizlerde bizleri unutmayın

canım yaa bilirim o korkuyu bende nasıl kormuştum korku yüzüne 3 ay ertelemiştim filmi ben 2 yıldır istiyorum görünen bi rahatsızlıgım yok bende hersey yolunda eşimdede aynı sekilde gerisi rabbime kalmış allahın izni ile ama bizde düzenli ilişki olmuyo malesef ben ona baglıyorum
allahım gölüne göre versin inş.. isteyen kimselerin kucaklarını boş bırakmasın aminnn

güçlü olmaya çalışıyorum ve diyorumki hamdolsun sağlığım yerindee geride artık nasippp

siz hamile kardeşlerimi unutmuyorum dualarımda nolur sizlerde bizleri unutmayın

canım benim inan her ezan vakti aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum , şu mübarek cuma saatinde de dualarımdasınız

inş bende senin gibi bu tarifsiz duyguyu yaşarım haticecim valla yanı başımda tazecik bir gebe var kız pertt maşallah diyorumm sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…