Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bizde düzenli ilişki var ne oluyo zamanı vardır valla ben zamana bıraktım şuan içim huzurlu bişeylerin tasası yok kafam rahat rabbim isteyen herkese versin inş

kızlar kime sorucağımı bilemedim.bende kist vardı.tedavi gördüm.ama içimde ukde kaldı yinede.Allah korusun bebeğim olmicak sanıyorum.

sen böyle diye diye hamile kaldın ya bizdemi denesek acaba bizdede tutarmı acaba :)))

yok ya denemeyin valla sıyırmıştım ben hamile kaldığım ay hiç özel bi çabam olmadı sadece ateş ölçtüm sende denesene canım işe yarar belki

bizde düzenli ilişki var ne oluyo zamanı vardır valla ben zamana bıraktım şuan içim huzurlu bişeylerin tasası yok kafam rahat rabbim isteyen herkese versin inş

burcu ateş ölç canım sende bide bunu deneyin bakalım , ben düzensiz ilişki ile hamile kaldım yani hiç umursamadım ama çatladığım güne denk gelmiş nasip

kızlar kime sorucağımı bilemedim.bende kist vardı.tedavi gördüm.ama içimde ukde kaldı yinede.Allah korusun bebeğim olmicak sanıyorum.

ne kisti merve geçmiş olsun

canm ben hiç anlamadım bu ateş ölçmeden bilmiyorum yani

bi el at canm hadi sana zahmet o bana bi kere söledi yanlış hatırlamıyosam ama demekki anlamamışım hala

tamam canım:d sen bi derece al adetin ilk gününden itibaren ya da şuan adetin yeni bittiyse farketmez yataktan kalkmadan dilinin altından ölç aynı saatte yaz bize
akıntıları kontrol et oan göre yol çizeriz bi site var hatta tablo yapıyorsun o da yardımcı oluyor

bugün derece aldırayım kocacıkıma adetim 1 hafta oldu biteli başlasammı sadece sabah mı ölçcem derya gecede ölçüyo ? o nasıl oluyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…