- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.501
tamam tamam ses etmiyorm siz hissedin ama fazla bel bağlamayın
foss çıkçak nslsa üzülürsnz sonra benden söylemesi
canım benim inan her ezan vakti aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum , şu mübarek cuma saatinde de dualarımdasınız
bian serpilin eski hali aklıma geldi bu totemimizmi olsa ne
evet evet aynı ben ama ben yine aynıyım hamile kaldım bitmedi benim paniklerim aynı tas aynı hamam
canım yaa bilirim o korkuyu bende nasıl kormuştum korku yüzüne 3 ay ertelemiştim filmi ben 2 yıldır istiyorum görünen bi rahatsızlıgım yok bende hersey yolunda eşimdede aynı sekilde gerisi rabbime kalmış allahın izni ile ama bizde düzenli ilişki olmuyo malesef ben ona baglıyorum
allahım gölüne göre versin inş.. isteyen kimselerin kucaklarını boş bırakmasın aminnn
bizde düzenli ilişki var ne oluyozamanı vardır valla ben zamana bıraktım şuan içim huzurlu bişeylerin tasası yok kafam rahat rabbim isteyen herkese versin inş
sen böyle diye diye hamile kaldın ya bizdemi denesek acaba bizdede tutarmı acaba :)))
bizde düzenli ilişki var ne oluyozamanı vardır valla ben zamana bıraktım şuan içim huzurlu bişeylerin tasası yok kafam rahat rabbim isteyen herkese versin inş
kızlar kime sorucağımı bilemedim.bende kist vardı.tedavi gördüm.ama içimde ukde kaldı yinede.Allah korusun bebeğim olmicak sanıyorum.
yok ya denemeyin valla sıyırmıştım ben hamile kaldığım ay hiç özel bi çabam olmadı sadece ateş ölçtüm sende denesene canım işe yarar belki
burcu ateş ölç canım sende bide bunu deneyin bakalım , ben düzensiz ilişki ile hamile kaldım yani hiç umursamadım ama çatladığım güne denk gelmiş nasip
ne kisti merve geçmiş olsun
kızlar kime sorucağımı bilemedim.bende kist vardı.tedavi gördüm.ama içimde ukde kaldı yinede.Allah korusun bebeğim olmicak sanıyorum.
Benimde haftaya yaptırmam lazım ama haftaya yoğunum izin alamam 21-22 si gibi giderim ayın 150 verdi fiyatı
yardımcı olurum cnım eğer istersen derya kuzusu da ölçüyorcanm ben hiç anlamadım bu ateş ölçmeden bilmiyorum yani
14. haftaya kadar yapılıyor zaten canım, biz de 200 tl bayılacağız
yardımcı olurum cnım eğer istersen derya kuzusu da ölçüyor
bi el at canm hadi sana zahmeto bana bi kere söledi yanlış hatırlamıyosam ama demekki anlamamışım hala
camış gibi yedim allah sonumu hayır etsin
napıyosunuz bakalım
camış gibi yedim allah sonumu hayır etsin
napıyosunuz bakalım
tamam canım:d sen bi derece al adetin ilk gününden itibaren ya da şuan adetin yeni bittiyse farketmez yataktan kalkmadan dilinin altından ölç aynı saatte yaz bize
akıntıları kontrol et oan göre yol çizeriz bi site var hatta tablo yapıyorsun o da yardımcı oluyor
afiyet olsun zuzum yarasın inşallah
yarasınbende kara kara düşünüyorum ne yemek yapcam diye
sağolun kızlar,
ancak yarasa mı yaramasa mı bilemedim yaramasa daha iyi olcak 2 kilo aldım..
pantolonlarım dar geliyo en sinir olduğum şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?