- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.801
kuzular napıyorsunuz çok sıkılmıştım baktım kocam
elinde çiçekler ofise geldi nasıl mutlu oldum anlatamam
bizim nişan yıldönünümüz bugün ama ben kocişe hiçbişey yapmadım
ne güzel canım eşimde bana sevgililer gunu nedeni ile cicek göndermiş iş yerime :) baya sevindim ama ben kendisine birşey almadım cunku ben sevgılıler gununu kutlamaya karsı biriyim :)
ne güzel canım eşimde bana sevgililer gunu nedeni ile cicek göndermiş iş yerime :) baya sevindim ama ben kendisine birşey almadım cunku ben sevgılıler gununu kutlamaya karsı biriyim :)
ilahi esmaaaburun büyürmü kızzz :)))) oglan doguracak olan güzelleşir derler güzelleşmen lazımm şekerim aynanın karşısına geç ben gözel karıyam deeeeeeee
valla büyüyo kızz şişiyo galiba:) bn zatn güzeldim cnm hepten güzelleştim:d kahretsinki mutevaziliğimde üstümde
bizimde nişan yıldönümümüz bakalım bnm kociş ne yapcak akşama. bide misafirimz var romsntik bi gece geçiremicez :)
kızlar ya hamiş kaldım kalalı çirkinleştimmi ne yav sanki yüzümün rengi koyulaşmış eşime diyrm anlamıyo kızımmı olcak cidden ne erkekte güzelleşilir diyrlr gerçi bi arkadaş vardı kızı oldu ama rengi beyazlamıştı yüzüne güzellk gelmşti ya ben niye böyle oldum ya sivilce doldu yüzüm sanki lekede var gibi ne yapıcam yaaaaaaaaaaa
kızlar ya hamiş kaldım kalalı çirkinleştimmi ne yav sanki yüzümün rengi koyulaşmış eşime diyrm anlamıyo kızımmı olcak cidden ne erkekte güzelleşilir diyrlr gerçi bi arkadaş vardı kızı oldu ama rengi beyazlamıştı yüzüne güzellk gelmşti ya ben niye böyle oldum ya sivilce doldu yüzüm sanki lekede var gibi ne yapıcam yaaaaaaaaaaa
valla büyüyo kızz şişiyo galiba:) bn zatn güzeldim cnm hepten güzelleştim:d kahretsinki mutevaziliğimde üstümde
bizimde nişan yıldönümümüz bakalım bnm kociş ne yapcak akşama. bide misafirimz var romsntik bi gece geçiremicez :)
canım benımde sıvılce dolmustu yuzum ayy hemde yer kalmamıstı bıraz kendım evde bakım yaptım yogur ta bıraz bal koydum bır ıkı damla lımon suyu koydum yuzume surudm kuruyunca yıkadım. aa bırde hergun ciceksuyu ıle yuzumu yatmadan temızlıyorum dene bıraz işe yarar lekeler ıcınde pirinci un halıne getır tam un kıvamında olmuyor ama ıcıne su koy bıraz yuzune sur lekeyı acıyormus hanı doğal formuller bunlar bebege zararı olmaz dıye tahmın ediyorum :)
serpilcim 2008de nişanlandım bn.
özgee zaman ilerledikce sadece yüzün değil heryerin lekeleniyor:) göğüs kol altı göbek bacaklar boyun kararmaya başlıyo bnm öle oldu. bide benlerim çıktı küçük küçük boynumun altına doğu vücudumda sivilceler var. zaman ilerledikce vücudun çirkinleşiyor takılma bnce oralarabnce kızla erkekle alakası yok bu durumun. oğlu olanlar kıllanırmış derler ya bnm aksine kıllarım bitti:) gecen ay ağda yaptım doğuma kadar anca çıkar herhalde. bişicik kalmadı valla doğum sonrasıda böle olur inş.[/QUOayyyyyyyy demi esmacım eminim öyledr aslında hamilelk öyle ya insana bi farklı durumlar çıkarıyr iyi ettn agdayı kı en temizi valla bende yapıyom ama bakalım agırlaşınca nasıl yapıcam ya bide esmacım unutmadan sabah bi agrıyla uynadım kasıgıma agrı girdi sence tekme filan olmaz demi canım yandi çünkü hışımla kalktım olabilirmi artık hareket etmeli demi
erken gitsinler kovala esma kocişle oğluşla başbaşa kal canım sen hangi sene nişanlandın kuzum
ayyy özge sen beni görsen çirkinlik ne kelime gudubet gibi oldum yaaa saçlar beyaz gözlerin altı mosmor bi tuhaf oldum yaa:)
her insanın tabiatı farklı özgecim kızma kocana benim de kocamın kötü tarafları oluyor bazen odunlaşıyor takma kafana bunları
benden sana gelsin o zaman
Eki Görüntüle 346863
canım ben nette okumuştum bu 16 hftadan sonra yüzde lekelenmeler oluşurmuş ama dogum sonrası geçermiş muhtemelen öyle bişedir.
serpilcim 2008de nişanlandım bn.
özgee zaman ilerledikce sadece yüzün değil heryerin lekeleniyor:) göğüs kol altı göbek bacaklar boyun kararmaya başlıyo bnm öle oldu. bide benlerim çıktı küçük küçük boynumun altına doğu vücudumda sivilceler var. zaman ilerledikce vücudun çirkinleşiyor takılma bnce oralarabnce kızla erkekle alakası yok bu durumun. oğlu olanlar kıllanırmış derler ya bnm aksine kıllarım bitti:) gecen ay ağda yaptım doğuma kadar anca çıkar herhalde. bişicik kalmadı valla doğum sonrasıda böle olur inş.
desene halimiz harap serpilcim ya ilk çocuktan böyleyiz kı napçaz
özgecim o ağrılar farkında olmadan yaptığın ters hareketlerden kaynaklanıyor cnm dikkat et. hareketleri hissetmen gerek artık yavaş yavaş. ama çoğu ilk hamileleğinde 21 haftadan önce anlamazmış.
biz de 2009 da canım...:)
bu hamişlik benimde kıllarıma iyi gelse çok memnun olacağım boynumda tüylenme var yaaa çıldıracağım püffffffff
ayy bilmem valla kocam beğenmeyecek beni diye aklım çıkıyor bi kendimi toparlasam bulantılar falan süslencem püslencem de nerdeee kendimi dışarı zor atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?