Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

uykuda anlamıyosun ki cnm ani hareket ettiğini. ileriki zamanlarda o acı kıvrandırıyo bnde ayaklarımı uzatıyorum sert herhalde resmen kıvranıym kasığımın ağrısından sonra uyu uyuyabilirsen.
tekmeler kendini çok güzel hissettirir. anlarsın ne olduğunu meraklanma başlarda seyirme gibi anlık bişi oluyo sonralarda resmen biri karnını dürtüyomuş gibi hissediyosun sonralarda da neresiyle vurduğunu dahi anlıyosun. rabbm hepimize göstersn o günleri inş. anlatılamaz yaşanır dedikleri tamda bu olsa gerek bnce

esmacım, üzülmek dersen öküz gibi üzüldüm o ayrı
ama bugün iyi olmak zorunda bırakıldım, öyle iş yüklediler ki kafamı kaşıyamadım...
akşam eve gidince muslukları açmazsam yarına daha iyi olurum diye tahmin ediyorum,
o hazırladığım hediye paketini fln görmeden imha edersem yoluna giricek dahada..
gidip battaniyeme sarılıp uyumak istiyorum sadece.
hayırlısı olsun bundan sonrası için.
biran önce adet olup vücudumdan gitsin istiyorum, göğüslerim hala batıyor deli gibi
değer düştüğüne göre bu belirtiler niye geçmiyo onu anlamadım,
her sızlayışında bnmde içim sızlıyor çünkü....

sende kendine dikkat et artık yorma kendini oğluşun gelecek artık az kaldı bak...

Son düzenleme:

bebemm acını en derinlerde yaşıyoruz bizde ama rüya gibi hiç olmamış gibi düşün. ağlamak sızlanmakta yok. hem sakla o hediyeyi bakarsın çok gecmden ihtiyacın olur:) iyi olmak için çok nedenin var sakın kötü şeyler getirme aklına. bn 3 ay aynı şeyi yaşadım tüm testlerimde çift çizgiyi gördüm bişi olmadığı halde ama hepsini rüya gibi düşündüm iyi olmak senn elinde. mutlu ol iyi ol bu sıpalar hep böle gelene kadar dert geldiklerinde ayrı ayrı dert. ama yeterki ümidimizi kaybetmeyelim sabırlı olalım herşey istediğimiz gibi olacak buna gönülden inanıyorum.

bende inanıyorum canım.
herşey güzel olacak inş hayırlısı ne zamansa o zmn olsun
hemen olsun çabuk olsun deyince de olmuyor bi yanı eksik kalıyor..
bende ümitliyim cnm, ümitsiz yaşanmaz ki..
iyiki varsınız...

sende iyiki varsın cnm benim topigimizin en bıcırıııııı

içimden gecen tuaf şeyleri sizinle paylaşmak istedim anlatabilecemmi bilemiyom ama anlatayım anlatabildiğim kadarıyla. derlerdide saçma gelirdi hamilelik tüm psikolojiyi etkiliyo.
halen hamileliğim şaka gibi geliyo bana ki kocaman bi göbeğim ve oğluşumun müthiş tekmeleri varken.
nette okuyorum bazı annelerin yazdıklarını sabırsızlıkla bekliyorum, çok seviyorum gibi deli dolu sevgi cümlelerini bebeklerine yazdıkları. içleri kıpır kıpır hepsinin allah kmseye aratmasın inş. sonra kendimi düşünüyorum ben heycanlı değilmiyim falan die bazen okadr derinlere iniyorumki haksızlıkmı yapıyorum bebğime diyorum. bazen hiç bakamıcakmışım gibi geliyo ki herşeyden sakınıp kmseye bakamasamda ona canımı verircesine emin olarak bakacağımı bildiğim halde. mutluyum geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum ewet ama dedim ya hala şaka gibi geliyo bu yüzdende sanki bu duygularım hiç yokmuş gibi hissediyorum. yada böle utangac çoçuklar gibi sevgimi gösteremiyorum sevncimi gösteremiyorum gbi tuaf bişi işte duygunun adı yok.
odamız hazır cicilerimiz yerli yerinde bazen odadan hiç çıkasım gelmiyo bazende odaya hiç giresim gelmiyo okadr farklı ki anlam veremiyorum. yaşadıkları hayal gibi gelir ya insana öle geliyo bana şimdilerde.
bazende gel artık bu duygu karmaşamı çözelim birlikte sana sevgimi verim diyorum sonra ama bn bu halini çok özlicem hareketlerini usgde bize salladığın elini her gidişimde kilonun ve boyunun arttığını duyup büyüdüğüne sahit olmayı yaptığım hazırlıkları bana verdiğin bu ağrıları.... çok karışık duygular kızlar bebeğimemi kendimemi haksızlık yapıyorum bilemedim. derinlerde bişiler yaşıyorum bu psikoloji ile ama ne olduğunu bilmiyorum.
hep bebeğim için günlük tutmk istemiştim ama elim gitmedi. birçok nedenden dolayı. tedai gördüğüm dönemde sıkıntılarım yazıyodum hep sonrasında deryanın yaşadığı aynı durumu yaşadım büyük bi hevesle defter aldım başladım yazmaya ama sonrası hüsran tabi. sanki bunun için yazınca bunuda kaybetcekmişim gibi geldi. çok istdiğim bişeydi ama yapamadım.
umutsuz vaka gibi birsürü laklak yazdım size. ama nekadr anlatabildim bilmiyorum...

çok istiyorum çok seviyorum sabırsızlanıyorum heycandan deliye dönüyorum. usgde gördüğüm sürekli yüzüne götürdüğü o ellerini, ağzına dayadığı o minik ayağını öpmek için deliriyorum. akşamları bana zor nefes aldıran kaburgalarıma dayadığı o dizini, sanki kazı yapıyomuş gibi kasıklarımda hissettiğim o başına dokunup tüm bunları ben herkesten önce tanıdım seni içimde büyüttüm demek için çıldırıyorum ama ona bunları anlatamıyomuşum gbi geliyo yaa

off rahatladım azcıkın yazsam daha neler yazardım he. bide kurduğum cümleler aman allahım affedin size bu saçmaca kurulmuş cümleleri okutmak zorunda bıraktığım için. :)

kızlar arkadaşım doğumm yapmış :) çok sevndm bizimde günümüze kaldı 1 ay...

annelik kadının dogasında var eminim hamilegin boyunca ve dogumdan sonra herseyi layıkıyla yapmış ve yapacaksındır. allahım yar ve yardımcın olsun zevkle okudum yazdıklarını çok samimi ve güzel duygularr

sende iyiki varsın cnm benim topigimizin en bıcırıııııı

canım, hislerin cümlelerin hiçte saçma sapan değil
ne kadar karımaşık olabileceğini tahmin etmek zor değil ki..bu çok normal...
hiç bilmediğin bi süreci yaşadın 8 aydır..ve ilk kez doğum denen şeye bu kadar yakınsın..
şimdiye kdr hep bebeğin iyi olsun diye dua ettin onu hep sevdin,
kaygıların ve önceden yaşadıkların yüzünden zaman zaman belki umutsuz oldun ama bu neyi değiştirirki
o senin en güzel parçan ve sonsuz bi aşkla seviyorsun sen onu...
sen çok iyi bir annesin bunu biliyosun sadece şuan karışıksın tedirginsin
daha önce hangimiz çocuk baktık belki ilk günler beceremeyeceğiz ama herkes öğreniyor bunu,
annen var sana yardımcı çok şükür..
onu kucağına aldığında yere göğe sığdıramayacaksın, bi tabir vardır ya sevgiden içine geri sokmak isteyeceksn...
allaha şükür çoğu gitti azı kaldı...sağlıkla kavuşacaksın bebeğine...

cnm bnm tüm samimi duygularımızı paylaşıyoruz burda ki bu şekilde düşündürmekte hoşuma gitti. ama çok karışık duygulr ya melekcim anlam veremiyorum bazen kendime:)
dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim inş hepimiz ericez muradımıza en kısa zamandaç

ölemi dersin derya yaa. annem en büyük desteğim çok şükür ama bazen öle bişeyki sanki sevgimi gösteremiyorum gibi geliyo çok farklı bir duygu bu. çok şükür az bi süre daha bukarmaşık duyguları yaşıcam ve kavuşacam meleğime:) darısı sizlere.

Annelik ana rahmine düştüğünü öğrendiğin andan itibaren başlar derlerya gerçekten doğru.karmakarışık duygular insanın günü gününü tutmuyor kucağına aldığın güne kadarda inanamıycaksın heralde gerçekmi -ruyamı karmaşası
çok güzel duygular bunları tatmak için hepimiz nelerden geçtik.yüzlerinide görmeyi nasip etsin mevlam

inş. cnm tıpkı tosununu bekledigin gibi bende meleğimi bekliyorum heyecanla,merakla ve umutlaaaa

ayy haticem aynen öle yaa. gidip geliyosun hayalle gerçek arasında sanki. allahım herkeslere yaşatsın bu duyguları...
melekk hep birlikte bekliyoz cnm sıpalar gelene kadr burdayız.:)

adetin geçtimi adete yakın yerleşme kanaması falan olabilir, ya da adetin böyle yavaş yavaş başlayacaktır belki devam ederse dr una git

olsun canım umudunu yitirmek yok,
onsuz hiç olmuyor zaten, inanmak başarmanın yarısı demişler
er yada geç bir gün gelecekler inş yüzümüz gülecek...

canım sen daha çok yenisin gerçekten düşün benim 15 ay beklemeden sonra başıma gelmişti, bi de güzelce artınca değer herkeslere duyurmuştum sonra kanamam başlayınca anladım gittiğini, ama kadın doğumcular bunu gebelikten veya düşükten bile sayma dediler tabi rapor aldım dinlendim çünkü benim kanama baya bi oldu ama en azından kürtaja gerek kalmadı senin de gerek yok, sonrasında korunmayacaksın da, ağlamaktan yataklara düşmüştüm ama faydası yok ki.kendini çabuk toparladın, 5 ay ne ki zaten en kısa zamanda gelecek olan bebişinin habercisi bu öyle düşün. her kadının başına gelebileb bişey, doğal kabul edilen bir olay zaten.

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

esmaa seni anlıyorum ben de çok heyecanlı çok çokk mutlu çok hevesliyim ama beni duyduğunu bile bile onunla uzun uzun konuşmak istiyorum olmuyor, benim şefkatli sesimi duyduğunda sakinleştiğini huzur bulduğunu biliyorum, araştırmalar bunu kanıtlamış, 16. haftada anneyi, 20. haftada dış sesleri duyuyorlar ve en etkilisi annenin kendi sesi ve kalp ritmi. ama olmuyor kızımm seni çok seviyorum diyebiliyorum sadece.. bir sürü planlar yapıyorum şunu alayım bunu böyle yapayım onu şöyle büyüteyim, bazen de ona nasıl bakıcam yeterince iyi anne olur muyum gibi düşünceler öyle bir esip geçiyor aklımdan, eminim ki ona en iyi bakarım aslında, çünkü onun annesiyim ben ama ara ara düşünceler uçuşup gidiyor öylee. hormonlar da duygu karmaşası yaratıyor tabi, kendimi eskisinden daha güzel daha iyi hissediyorum ama eşimi de içten içe çok kıskanıyorum ne varsa adamın hiçbi suçu da yok ama oluyor işte son aylarda nasıl bişeye dönüşürüm bilemiycem sen sabret azcık kaldı bebiş doğsun zaten bu anlamsız düşüncelere vaktimiz olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…