- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.841
adetin geçtimi adete yakın yerleşme kanaması falan olabilir, ya da adetin böyle yavaş yavaş başlayacaktır belki devam ederse dr una git
canım sen daha çok yenisin gerçekten düşün benim 15 ay beklemeden sonra başıma gelmişti, bi de güzelce artınca değer herkeslere duyurmuştum sonra kanamam başlayınca anladım gittiğini, ama kadın doğumcular bunu gebelikten veya düşükten bile sayma dediler tabi rapor aldım dinlendim çünkü benim kanama baya bi oldu ama en azından kürtaja gerek kalmadı senin de gerek yok, sonrasında korunmayacaksın da, ağlamaktan yataklara düşmüştüm ama faydası yok ki.kendini çabuk toparladın, 5 ay ne ki zaten en kısa zamanda gelecek olan bebişinin habercisi bu öyle düşün. her kadının başına gelebileb bişey, doğal kabul edilen bir olay zaten.
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
reglime baya var 1 mart gibi olmam lazım,1 haftadır korunmuyoruz yerleşme olacağını sanmıyorum ,dün baya yoğundu şimdi az az devam ediyo .. yarında devam ederse dr görünmem gerekecek ...saol canm atlamayıp cvp verdiğin için :)
adetin geçtimi adete yakın yerleşme kanaması falan olabilir, ya da adetin böyle yavaş yavaş başlayacaktır belki devam ederse dr una git
canım sen daha çok yenisin gerçekten düşün benim 15 ay beklemeden sonra başıma gelmişti, bi de güzelce artınca değer herkeslere duyurmuştum sonra kanamam başlayınca anladım gittiğini, ama kadın doğumcular bunu gebelikten veya düşükten bile sayma dediler tabi rapor aldım dinlendim çünkü benim kanama baya bi oldu ama en azından kürtaja gerek kalmadı senin de gerek yok, sonrasında korunmayacaksın da, ağlamaktan yataklara düşmüştüm ama faydası yok ki.kendini çabuk toparladın, 5 ay ne ki zaten en kısa zamanda gelecek olan bebişinin habercisi bu öyle düşün. her kadının başına gelebileb bişey, doğal kabul edilen bir olay zaten.
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...
Not: Bebek arabasının kliması olsun bari
evet yerleşme değildir o zaman, son adetin normalmiydi yani az miktarda falan olmadı değilmi?
yumurtlama kanaması da olabilir ama o da kısa sürer diye biliyorum. geçmiş olsun
bu aradaa hatice o yazıya bakıp bakıp gülme krizine girdim, hele zor bela sakladığım pipimi nereye koyacaksınız çok merak ediyorum olayına koptumm
son reglim uzun sürmüştü evet sanki yumurtladım gibi kasıklarımda ilişkiye girdiğimde ağrıdan kıvranıyorum saol canm teşekkürler
Günaydınlarrr.....
günaydııınnn....................
Günaydınlarrr.....
hoşgeldiniz bayanlar nbr hava nasıl burda günlük güneşlik valla
günaydın canım valla sabah gunselıydı sımdı kapandı. ya cok uykum var gozlerımın ıcı yakıyor fecii
bi fincan kahve içsenmiki açaba açılırsın
günaydın kızlar....
deryacım nasılsın kuzum
canım kafein içeren içecekler içmiyorum ben hamile kalmadan önce de içmiyordum kahve falan ama simdi daha bir dikkatliyim. varsın uyku modunda olayım :)
herkese günaydınnnnnnnn
merakettim cnm ya acaba erken regl olma durumu olabirlirmi geçem ay bende olmuştumda yumurtlama günü tak diye kanama başladı hayırlısı bakalım
hoşgeldiniz bayanlar nbr hava nasıl burda günlük güneşlik valla
günaydın kızlar....
deryacım nasılsın kuzum
ben varya günde 3 4 fincan türk kahvesi içerim bu telvesi accayip hoşuma gider hamile kalırsam nasıl dayancam bilemiyorumm
pazar günleri kahvaltı sonrası bayılırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?