Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

reglime baya var 1 mart gibi olmam lazım,1 haftadır korunmuyoruz yerleşme olacağını sanmıyorum ,dün baya yoğundu şimdi az az devam ediyo .. yarında devam ederse dr görünmem gerekecek ...saol canm atlamayıp cvp verdiğin için :)

hatçeeeeeeeeeeee koptum desem yalan olmaz karnıma sancılar girmeye başladı

evet yerleşme değildir o zaman, son adetin normalmiydi yani az miktarda falan olmadı değilmi?
yumurtlama kanaması da olabilir ama o da kısa sürer diye biliyorum. geçmiş olsun

bu aradaa hatice o yazıya bakıp bakıp gülme krizine girdim, hele zor bela sakladığım pipimi nereye koyacaksınız çok merak ediyorum olayına koptumm

biliyorum canım, bazen ağlayıp sızlamaya hakkım olmadığını düşünsemde
şu bebek sahibi olma fikri insanın aklına girince 1 ay da 1 yılda farketmiyor sanki..
insan hemen kavuşsun istiyor sabırlıydım bende isyan etmedim hiç
ama sadece bu kadar yaklaşıpta kaybedince daha bir zoruma gitti..
sende çok kötü şeyler yaşamışsın şmdi meleğin seninle çok şükür
inş bizlerede nasip olur...

çok güzelmiş..

son reglim uzun sürmüştü evet sanki yumurtladım gibi kasıklarımda ilişkiye girdiğimde ağrıdan kıvranıyorum saol canm teşekkürler

herkese günaydınnnnnnnn

son reglim uzun sürmüştü evet sanki yumurtladım gibi kasıklarımda ilişkiye girdiğimde ağrıdan kıvranıyorum saol canm teşekkürler

merakettim cnm ya acaba erken regl olma durumu olabirlirmi geçem ay bende olmuştumda yumurtlama günü tak diye kanama başladı hayırlısı bakalım

canım kafein içeren içecekler içmiyorum ben hamile kalmadan önce de içmiyordum kahve falan ama simdi daha bir dikkatliyim. varsın uyku modunda olayım :)

ben varya günde 3 4 fincan türk kahvesi içerim bu telvesi accayip hoşuma gider hamile kalırsam nasıl dayancam bilemiyorumm

pazar günleri kahvaltı sonrası bayılırımmmm

herkese günaydınnnnnnnn

merakettim cnm ya acaba erken regl olma durumu olabirlirmi geçem ay bende olmuştumda yumurtlama günü tak diye kanama başladı hayırlısı bakalım

günaydın canm ...valla bugün itibariyle akıntım bitmiş bulunmakta ama belki gün içinde devam eder şuan yok bilmiyorum ya kaşıntı yok koku yok mantar oluştu diyemicem hayırlısı ne olduğunu bilmiyorum ...

hoşgeldiniz bayanlar nbr hava nasıl burda günlük güneşlik valla

günaydın kızlar....

deryacım nasılsın kuzum

selam kızlarrr
serpilim bak şöyleyim
"kimyasal gebelik-psikolojik buhran ve fiziksel çöküş" çok sevdim tekerleme gibi tam benlik oldu :))
psikolojik olarak daha iyiyiim cnm işte ağrılarım bi tek onun gerginliği...
sancıdan bel ağrısından kıvranıyorum ateşim baya düşmüş
bugün gelir mi acaba diye bekliyorum..
kendiliğinden gelirse acaba doktora gitmeme gerek kalır mı?
çarş gel tekrar değerine bakıcaz sıfırlanmışmı diye demişti ama
sıfırlanmadan hasta olunmaz heralde dimi?

yokh, haticemavi+, hapsuu+, melek2828+, lugesma, serfik+ alaraburcu+,

günün erken saatinde herkesi burda görmek ne güzel...

Son düzenleme:
ben varya günde 3 4 fincan türk kahvesi içerim bu telvesi accayip hoşuma gider hamile kalırsam nasıl dayancam bilemiyorumm

pazar günleri kahvaltı sonrası bayılırımmmm

canım ya gunde bır ıkı yudumla idare edersın ama bak sımdıden azaltmaya calıs. benıde kola bagımlısıydım hamıle kalmadan kesmek ıcın cabaladım azaltmayı basarmıstım hamıle oldugumu ogrenınce ınanılmaz bır guc geldı ve ıcmıyorum canım cektı bır kez fecı bebekte leke olmasın dıye bır yudum ıcmıstım baskada ıcmıyorum sende oyle yapacaksın hamıle kalırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…