Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hayırlısı cnm yaa sinir oluyorum böyle seylere attıgımız taş bi yerini bulmuyo illa sekecek illa sekecek

esma hastaneyi aradım safi biri çıktı tel randevuya gerek yok sabah gelin sadece dedi.yarın sabah gitsem testi yaptırabilirim demi canım

bi hamile kalayımda ne gerekirse yaparızz inş..

hayırlısı cnm yaa sinir oluyorum böyle seylere attıgımız taş bi yerini bulmuyo illa sekecek illa sekecek

sorma ya öle olur zaten ama şuna şükrediyorum ben iyiki bu düşünmeme kararını aldım yoksa şimdi çoktan bin bir türlü sorular aklımda uçuşacaktı ki ben şuan rahatım sadece korktum böle bişey olmamıştı 1 kere mantar olduğundan olmuştu ama o hemen reglim bittiğinde başlamıştı neyse cnm herşey olacağına varır hesapladım bugünlerde yumurta büyüyüp çatlamış olması lazım ve kasıklarımda ağrı çok ... siz neler yapıyonuz

valla bendede accayip bi kaşıntı var çözebilmiş deilim akıntı falan yok kötü kokuda yok aradabi feci bi kaşıntı hissi geliyo sonra kayboluyo bat 23 gibi hayırlısı bakalım

günaydın kızlarr...
deryaacım nasılsın...
belim ağrıyorr kızlar yaa:) dün gece baya baya sancım vardı mutlu oldum paşam artık büyüddü çıkmak istiyo ama uyuma çok zordu...

valla bendede accayip bi kaşıntı var çözebilmiş deilim akıntı falan yok kötü kokuda yok aradabi feci bi kaşıntı hissi geliyo sonra kayboluyo bat 23 gibi hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı belki enfeksiyon olmuştur aman dikkar et zor valla kaşıntı pis koku rahatsızlık veriyo inş cnm bakarsın oluverir valla çok seviniriz ...

esma hastaneyi aradım safi biri çıktı tel randevuya gerek yok sabah gelin sadece dedi.yarın sabah gitsem testi yaptırabilirim demi canım

cnm direk gidip yaptırabiliyosun. sadece sıra varsa beklersin. ama erken git çok sıra olmuyo. bi iki kişi oluıyo sadece. sen kuzunu büyümüşmü görcenn şimdik yesinler:)
şimdiden sölim adam biraz gıcık. bişiler sorma görmek istiyom falanda deme tersliyo sinir eder seni. yanında kimseyide almıyo. usu bi hasta olursan bebeğini gösterir sana. cinsiyetide sakın sorma nutuğa başlıyo direk avrupada kadınlar böle isediklerinde usg grmezlermiş.cinsiyeti doktorlar göremezmiş. cinsiyet takıntımız neymiş falan die.

telefonda kaç yere aktarıldım kimse net bilmiyorda ondan sordum canım.sağol ay saçını başını yolarım onun orda türkiye burası kardeşşşş derimm :)))))))))))

iyisin canım eminim toparlarsın sen kendini adet olursan kana gerek kalır mı bilmiyorum ki
doktora bi sorarsın olsan da atlatsan şu süreci yaaaa

günaydın kızlarr ist bembeyaz çok kar yağıyorrr

günaydın canım evet kar yağıyor bulantı yüzünden otobüsten inip yürümek zorunda kaldım dondum

ikiliye mi gidiyorsun canım

günaydın kızlarr...
deryaacım nasılsın...
belim ağrıyorr kızlar yaa:) dün gece baya baya sancım vardı mutlu oldum paşam artık büyüddü çıkmak istiyo ama uyuma çok zordu...

günaydın esmacım vakit yaklaşıyor paşa gelmek istiyor aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…