- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.861
yokh, haticemavi+, hapsuu+, melek2828+, lugesma, serfik+ alaraburcu+,
günün erken saatinde herkesi burda görmek ne güzel...
günaydın canm ...valla bugün itibariyle akıntım bitmiş bulunmakta ama belki gün içinde devam eder şuan yok bilmiyorum ya kaşıntı yok koku yok mantar oluştu diyemicem hayırlısı ne olduğunu bilmiyorum ...
yokh, haticemavi+, hapsuu+, melek2828+, lugesma, serfik+ alaraburcu+,
günün erken saatinde herkesi burda görmek ne güzel...
canım ya gunde bır ıkı yudumla idare edersın ama bak sımdıden azaltmaya calıs. benıde kola bagımlısıydım hamıle kalmadan kesmek ıcın cabaladım azaltmayı basarmıstım hamıle oldugumu ogrenınce ınanılmaz bır guc geldı ve ıcmıyorum canım cektı bır kez fecı bebekte leke olmasın dıye bır yudum ıcmıstım baskada ıcmıyorum sende oyle yapacaksın hamıle kalırsan
sen sanki beni unuttun ha aşk olsuuun yaniii
hayırlısı cnm yaa sinir oluyorum böyle seylere attıgımız taş bi yerini bulmuyo illa sekecek illa sekecek
aşağıdan alıntı yaptım bunları ilkinde yoktun sonra baktım girmişin
düzenleme yapıp ekledim yavrum
unuturmuyum
sorma ya öle olur zaten ama şuna şükrediyorum ben iyiki bu düşünmeme kararını aldım yoksa şimdi çoktan bin bir türlü sorular aklımda uçuşacaktı ki ben şuan rahatım sadece korktum böle bişey olmamıştı 1 kere mantar olduğundan olmuştu ama o hemen reglim bittiğinde başlamıştı neyse cnm herşey olacağına varır hesapladım bugünlerde yumurta büyüyüp çatlamış olması lazım ve kasıklarımda ağrı çok ... siz neler yapıyonuz
günaydın cnm
annecimmmm galiba hasta oluyorummmm:2::2::2::2::2::2::2:
valla bendede accayip bi kaşıntı var çözebilmiş deilim akıntı falan yok kötü kokuda yok aradabi feci bi kaşıntı hissi geliyo sonra kayboluyo bat 23 gibi hayırlısı bakalım
esma hastaneyi aradım safi biri çıktı tel randevuya gerek yok sabah gelin sadece dedi.yarın sabah gitsem testi yaptırabilirim demi canım
cnm direk gidip yaptırabiliyosun. Sadece sıra varsa beklersin. Ama erken git çok sıra olmuyo. Bi iki kişi oluıyo sadece. Sen kuzunu büyümüşmü görcenn şimdik yesinler:)
şimdiden sölim adam biraz gıcık. Bişiler sorma görmek istiyom falanda deme tersliyo sinir eder seni. Yanında kimseyide almıyo. Usu bi hasta olursan bebeğini gösterir sana. Cinsiyetide sakın sorma nutuğa başlıyo direk :d avrupada kadınlar böle isediklerinde usg grmezlermiş.cinsiyeti doktorlar göremezmiş. Cinsiyet takıntımız neymiş falan die.
telefonda kaç yere aktarıldım kimse net bilmiyorda ondan sordum canım.sağol ay saçını başını yolarım onun orda türkiye burası kardeşşşş derimm :)))))))))))
selam kızlarrr
serpilim bak şöyleyim
"kimyasal gebelik-psikolojik buhran ve fiziksel çöküş" çok sevdim tekerleme gibi tam benlik oldu :))
psikolojik olarak daha iyiyiim cnm işte ağrılarım bi tek onun gerginliği...
sancıdan bel ağrısından kıvranıyorum ateşim baya düşmüş
bugün gelir mi acaba diye bekliyorum..
kendiliğinden gelirse acaba doktora gitmeme gerek kalır mı?
çarş gel tekrar değerine bakıcaz sıfırlanmışmı diye demişti ama
sıfırlanmadan hasta olunmaz heralde dimi?
günaydın kızlarr ist bembeyaz çok kar yağıyorrr
esma hastaneyi aradım safi biri çıktı tel randevuya gerek yok sabah gelin sadece dedi.yarın sabah gitsem testi yaptırabilirim demi canım
günaydın kızlarr...
deryaacım nasılsın...
belim ağrıyorr kızlar yaa:) dün gece baya baya sancım vardı mutlu oldum paşam artık büyüddü çıkmak istiyo ama uyuma çok zordu...
Evet canım yarın sabah gidicem bi aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?