- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.901
hatıceemmm cnm benım napıyosun sanada kız kız derken sende erkekı patlatırsan hıc sasırmam herkez ters teptırıyor buara ayy suprızın guzelmıs afferım kız senın kocana uyuzlar muyuzlar ama kocalar ıste napcan
serpııılllll kız ben senın o koca burunlu kızını yerım vallahı yerım bence o koca burunlu deıl fındık burunlu olucak cnm ondan oyle cıkmıs ayyy cımcıme yaaa bende hep senın oglun olcak dıe dusunmuıstum hala kızın dedıkce baskasına dıyomusum gıbı gelıyor
bende dun bı akrabadaydım eve geldım hava kararmak uzere merdıvenlerden baslayarak oturma odasına kadar mum yakmıs kocam vee sonunda benı cıcek karsıladıı pc acmıs nıkah resmımız duruyo falam sonra optu falam meger cıcek kızınaymıs bana deılmıs bıde oyle dıyooorrr
bende dun bı akrabadaydım eve geldım hava kararmak uzere merdıvenlerden baslayarak oturma odasına kadar mum yakmıs kocam vee sonunda benı cıcek karsıladıı pc acmıs nıkah resmımız duruyo falam sonra optu falam meger cıcek kızınaymıs bana deılmıs bıde oyle dıyooorrr
selma yaaa bende halen inanamıyorum zaten benim oğlum olur yaaa pipisi küçüktür doktor göremedi sanırım :):):) bakalım bir daha ki aya belli olur çok heyecan verici durumlar meraktan çatlıyorum:)
vayy beee ne süprizler yapılmış eşlerden , benimki de benim ağzıma etti sağolsun çiçek aldı sonra başıma kaktı annesinin yanında ne güzel dimi
selma yaaa bende halen inanamıyorum zaten benim oğlum olur yaaa pipisi küçüktür doktor göremedi sanırım :):):) bakalım bir daha ki aya belli olur çok heyecan verici durumlar meraktan çatlıyorum:)
vayy beee ne süprizler yapılmış eşlerden , benimki de benim ağzıma etti sağolsun çiçek aldı sonra başıma kaktı annesinin yanında ne güzel dimi
serpılcan benımkıde aksam benı aglattı ona kuusum hemde nasıl susmak bılmedım gırtlaklayasım geldı uyus ıste
afferım benım arkadasıma bu ay cok calısırsın bak hamıle kala bılıyosun bundan guzel bı duygu olabılırmı ıcın rahat olsun bebegın tez zamanda gelecek dualrımız senınle uzuldun uzulduk ama gulceksın ve guldureceksın bıtanem
gerızakalı karı sınır olıuyorum 4 torunu hepsıne yaptı yaptı ördü 3de erkek bıkere demedı ya kızsa bosuna yapıyorum dıe bana gelınce hanfendı bosuna yapıyor olmayalım erkekse dıyor salak gelde uyuz olma benım kocada salakkı agzına bakıp benı sınır etcek seyler soyluyor nefret edıyorum ondan bı kasık suda bogabılırım sevımsız
aaa öyle deme selmacım aman nolur örsün yoksa kızın çıplak kalır mazallah
derya kuzum gelmişsin kendine inan çok sevindim bu arada benim pembe akıntı tekrar start almış bulunmakta ...yarın dr gitmek şart oldu...
serpılcan benımkıde aksam benı aglattı ona kuusum hemde nasıl susmak bılmedım gırtlaklayasım geldı uyus ıste
serpilim naptı senin kocan bakem söyle dövelim, kaynanayla birlikmi oldular
canım hayırdır kocana uçan tekme atasım var şuan gıcık olurum öle şeylere çiçek al sonrada berbat et
ehh özüme döndüm daha dayanamam zaten öyle süklüm püklüm bunalım havalarına :)
bugünü de bi atlatayım allahın izniyle çok şükür adetimde geldi, şu ağrılarım geçsin süper olacak..
bence de git canım istersen için rahat etsin, bahaneyle yumurtana baktırmış olursun
ona göre çalışırsın ay ne çıkarcıyız dime
dün eve geldi kapıdan içeri girmeden şu kanalı aç dedi bende dizi izliyorum ki normalde pek tv izlemem hep onun özgürlüğü vardır tv konusunda ne izlediklerimi ne dinlediklerimi beğenir hep inadına kapıdan girmeden başlayınca çok gerildim be...n bunu izleyeceğim dedim sustu sora yine başladı bi açtırmadın şöyle de böyle tepem attı , yedin beynimi yeter artık kapıdan girmeden başladın dedim , annesi bizde aynen laf şu görüyorsun dimi biz çiçek alalım aslında almamak lazım ama akşama kadar çalışalım gelince de böyle davransın çıldırdım var yaa ben onu 9 a kadar bekliyim yemek için bana yaptıklarına bakın, konu basit görünebilir ama annesinin yanında böyle yapınca döndüm resmen koz vermiş oldu eline
odun anam bunlar odun valla tamda adamının yanında tartışmışsınız ...sen çalışıyosunda kadın yan gelip yatıyomu evliliğin bütün stresi , bütün sorunları sorumlulukları kadında ütünü kim yapıyo yemeğini çayını hep anan yapıyo dimi kalas ne olcak insan biraz kibar olur elindeki çiçeğe nazaran ... çiçeği atsaydın kafasına ...
çiçeği atacaktım izin vermedi sonra da vazoya koymuş benim için hiç bi anlamı yok çok kırıldım aklıma geldikçe çıldırıyorum
resmen koz verdi eline yaaa , ben enayiyim bu halimle çalışıyorum sabahları kusmaktan banyodan çıkamam o halde otobüslerle işe gelirim işimi gücümü yaparım ama yaranamazsın şikayetçi olur nankör ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?